Nak Sewa Iklan + Review ? Hanya RM10 untuk 1 Bulan . PM Alja Here

chocolate, you made my day happy !! Chocolate apa tuh?

Publish on : 10:00 PM There is : 1 Comments Labels : , ,

Assalamualaikum hai wahai kengkawan sekali. Hari minggu hari berkerja bagi pelajar. aik? pelajar pun kerja ke? haha kerja lahhhhhh buat Assigment yg setinggi kemain tuh. hahaha

So, Kita nh tak lari dari stress kan? bila dah banyak buat kerja, asyik rasa nak mengunyah je kan? haaa, samalah samalah dgn Alja. haha sebab tuh makin bambam nh bila dah start belajar. Tangan berjalan buat kerja, tangan juga berkerja masukkan makanan dlm mulut. kehkehkeh.

So, kat sini alja nak bagitahu kat korang, nak share satu chocolate yang sedap kemain. Masuk mulut sekali, teringat teringat nanti bila dah habis. haha Nak tahu tak chocolate apa? haaaa mai mai ..


abaikan model tak bertauliah tuh. hahaha. Fokuskan mata anda pada chocolate je. Sedap ya rabbi chocolate nh, Serius tak tipu! Chocolate dia yang banyak tuh, bertih jagung yang ranggup. chocolate dia bkn 1 layer okey, tapi 2 layer! so, bila korg gaul, sama ratakan dgn bertih tuh, semua kena. Kalau 1 layer mcm tak cukup kan? so Choco Rice dari WAHDAH Delight ni memang berpatutan untuk korang dapatkan :D

MACAM MANA NAK SEDIAKAN CHOCO RICE?

Memula, Korang masak air , then masukkan air panas dalam bekas

lepas tuh, korang rendam choco rice selama lebih kurang 5 minit, dan 

sedia untuk dimakan :D

So apa lagi ? cepat dapatkan. Ada promosi tau sekarang. Promosi Set Combo, 3Jar RM28 include postage hokey. Ha, dapat 3 jar lagi, kelassss kau jah! hahaha


NAK JADI RAKAN NIAGA BOLEH?
Yeszaaa, WAHDAH Delight sedang mencari rakan niaga untuk penjualan Choco rice nh tauu. 

Antara Kritera dicari adalah, 
  • Ingin menjadi orang terawal mengedar produk yang telah menjadi FENOMENA COKLAT TERBAHARU di Malaysia
  • Tiada pengalaman atau berpengalaman di dalam perniagaan
  • Disarankan mempunyai Cimbclicks atau Maybank2u
  • Aktif menggunakan Facebook, Instagram atau Blog.
  • Menjalankan perniagaan dengan separuh masa atau sepenuh masa.
  • Mempunyai impian untuk menjadi usahawan kecil yang BERJAYA
So, korang nak tak jadi Sebahagian dari WAHDAH Delight? Atau nak jadi Dropship? Boleh contact WAHDAH Delight tau! :D
KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT
  • Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
  • PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
  • Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
  • Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
  • Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
  • Pertanyaan tanpa had 
APA KEISTIMEWAAN CHOCO RICE WAHDAH Delight ni?
  • Produk baru yang menggegarkan pasaran online
  • Keenakan yang tiada tandingan
  • Pembelian berulang
  • Permintaan tinggi

MACAM MANA NAK CONTACT WAHDAH Delight? 
Ha, kalau nak tahu testimoni, Promosi baru berkaitan Choco Rice, Meh Follow-2
video


CEPAT GRAB SEKARANG !! :D



Giveaway untuk Bloggers

Publish on : 11:30 PM There is : 4 Comments Labels : , , , ,
[ Klik Banner untuk Join tau tau ]

Assalamualaikum dan Hai semua. Memandangkan Alja dah lama tak join giveaway, Alja nak join giveaway Kali pertama untuk tahun ini (rasanyalah) haha atas faktor faktor busy belajar (urgh alasan sangat) okey okey jangan lari, teruskan pembacaan anda atau terus saja klik banner itu, okey? :D

Tarikh Bermula 23-12-2014 SEHINGGA 28-12-2014 (11.59pm)
Tarikh Umumkan pemenang 30-12-2014 (Guna Random.org , MUKTAMAD!)

Follow Blog Empat (4) Orang sponsor (Sikit je kan? Tapi Cubalah tgk hadiahnya, GEMPAK!) 

Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang

Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang 
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop clock Inc. untuk view Custom made lokal produk tekan SINI

Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang

Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x 3 Orang

Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang

Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang

Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang

So apa lagi? Hadiah Gempak! Kalau Rezeki Alja atau awak semua dekat situ, Adalah :) Jika terpilih sebagai pemenang , ucapkan Alhamdulillah. Jika tak terpilih, jangan sedih sebab rezeki kita ada cuma dekat tempat lain. Fikir positif okey sayang, apapun selamat ber-Giveaway semua :D