Nak sewa Iklan? Nak tanya Harga? Email [email protected]

Friday, May 27, 2016

Wordless Friday #3

Publish on : 12:21 PM There is : 0 Comments Labels : , , ,

Assalamualaikum Hai ^^

Bila kita penat sangat dengan sesuatu perkara, kita down sangat, sampai rasa dah tak kuat. Kita dalam hati kata jgn nagis. Letih menangis tapi dalam diam, air mata mengalir tanpa henti.

Dah penat menangis. Mata terkebil-2. Akhirnya tanpa sedar kita tertidur. Bila tersedar nanti mungkin emosi lebih stabil? InsyaAllah.

Thursday, May 26, 2016

Jualan Ephyra: PROMO MEGA RAYA DAH BERMULA! (Terhad)

Publish on : 2:01 PM There is : 1 Comments Labels : , , , ,
Assalamualaikum hi semua! lagi seminggu je nak puasa kan. Emm kulit dah cantik ke belum? kulit Alja in progress sebab nak gebu gebas masa Raya :p hihi

Eh nak tau tak, sekarang EPhyra tengah buat PROMOSI RAYA tau! Limited. tapi harga ni harga untuk Semenanjung sahaja! Cepat grab rugi sangat kalau tak grab! Dah termasuk postage dah harga tuh. Siap ada freegift. wuu seronoknya!

Jom cuci mata dulu produk apa yang tengah promosi :D
Wah! ini semua produk famous dari Ephyra lah! Memey suhaiza da Norman hakim bukan takat model gitu je ye, tapi mereka juga pengguna setia Ephyra! Wah :D

Nak order? Boleh Contact nombor bawah ye, order cepat sebelum kehabisan stok dan Freegift pun limited!

EPHYRA PREMIUM : 
Harga : RM180 ( asal rm197 )
Free : 1 sample Ephyra Skin Nano


KOMBO EPHYRA SKIN BAR + EPHYRA SKIN NANO :
Harga : RM100 ( asal rm 127 )


INTEEMOR PAKEJ 2 BOTOL :
Harga : RM 90 ( asal rm98 )
Free : makeup bag limited edition ( purple)


Contact nombor : +60136441054 



Xoxo, Alja.