aku menci kau !

December 23, 2010 0 Comments A+ a-

23 /12 /2010 | Khamis | 3.42 Pm

woHOI !!!
ahaa , saje buwad GEMPAK :) .. aku sbnar nyea GERAM nan Mohd Shafri !
tahu kan abg angkad aku merankap Boyfey ? tapi itu dulu .. skung BUKAN !
sbb dyea Curang nan aku ! aku dapad tahu puns sbb adea seolang MINAH ney nama dyea 'iela Aspalela' , dyea add aku then aku ter-NAMPAK relationship dyea nan Mohd Shafri .. watdepak ? okea , aku SABAR lagi .. aku try tanya minah tu .. tanya macammacam ..
LoOkLoOK , aku still simpan lagi mcg tu .. sebagai BUKTI :)

alja :- akak , akak ney awex abg shafri kea ?

iela :- adik rasa ?

alja :- umm , tak tahu laa .. yea kud .. ckp laa , akak ney awex abg kea ?

iela :- ye , adik ta suke kea abg adea awex ?


*adea banyak kami mcg tapi ta un nucx bagi tau semua , GELOJOH ! ahaa :b

aku BETOLBETOL tak SANGKA !!! macam ney abg buwad adeq :(

then ari uh abg tibetibe Col aku malammalam BUTA ?
*lama kami bergayut at pokok malam uh , smpai pukowl 1.15 am | mak BEBEL :) ahaa ..
pasuh KAMI ckpckpckpckp dan terus ber-CAKAP .. ahaa
esok nyea pulak dyea col lagi , dyea ckp macammacam ...
then tbetbe dyea cakap aku curang nan dyea ?
watdepak !
*HELLO abg ! awak yg curang nan saia , jgn ckp Tuduh jea okea !
Then aku mcg dyea sbb aku dah ter-LAMPAU mawa ! *aku mcg rasa cm nucx MAKI jea dyea !

First mcg yg aku bg at dyea ...


alja :- adeq BENCI abg ! abg yg salah , abg tuduw adeq ! abg JAHAD ! adeq MENCI abg ! BENCI !!
abg jahad nan adeq !abg curang nan adeq ! abg maen un perasaan adeq ! abg typu adeq !
abg sama cm myrul ! Penipu ! Benci abg ! buang num adeq ! abg sama cm laky laen ! Menyesal kenal abg !
jahad ! penipu ! curang !


tau tak dyea balas apea ?

shafri :- smpai aty adeq buwad cm ney at abg .. *adea banyak lagi tapi ta kan nucx bagi tau Semua kan kan ?

abg oii cuwiex laa .. tapi memang abg tu PLAYBOY ! menyesal laa .. mnx maap okea :) ..
adeq bukan menci abg .. cuma menyampah ! faham kan ? terimakaseh :)
adeq Hope laa kan abg nan minah tu " BAHAGIA-ing "
HA HA HA *Go TO HELL*

| kurax tau ta dyea kata dyea periksa , aku tunggu dyea abis periksa tapitapi peperiksa Poli tak kan smpai sebulan kud ?? kaka aku puns 2 minggu jea periksaa , umm .. dah nucx dekad SEBULAN aku tunggu mcg col dyea :( , tapi TAK dea ! apea kes ? memang BETOL laa kan selama ney dyea maen un aku ? un un ? |

TAK MAHU DENGAR ALASAN SI PLAYBOY :)

23/12/2010 |Khamis | 4.21 Pm

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤