Friday, December 24, 2010

alja suka blog fana :(

Publish on : 10:56 PM There is : 0 Comments Labels : ,
24 / 12 /2010 | Jumaad | 11.12 Pm


TAK sah kalau takde gambar kankan ? ahaa

assalamualaikum Temanteman :) .. alja cuma lalulalang jea ney .. ahaa ..
tadi ngah maen games at y8 *games BUDAKBUDAK ! ahaa ..
nan mata dah kuyu kuyu dan terus layu ney .. tengoktengok laa Face-book ..
sekali ter-JUMPA !!!

--------------------------------------------------------------------------------------

Link Vlog Siti Farhana :)
nucx link dyea kea ? umm , takud TUAN dyea mawa .. tapi takpe laa ..
fanafana , aku letak link Blog kau at siney tautau .. mnx maap :(
http://lifestoryofmissoh.blogspot.com/ .. *tu ha !
ngah mata separuh nucx tyto ney , baca laa Vlog dyea ..
BEST laa !! lawa puns lawa , semad puns semad , cantek puns cantek *macam tuan dyea ..
aku memang suka baca vlog dyea .. Romantis gitu ! kahkahkah :D
Fanafana ! nucx Vlog kau tu buley TAK buley TAK ?? ekhekhekh ... aku JEALOUS laa (>< ,)
aku bab2 edit2 Vlog ney laa aku paling MALAS ! *Terus terang ney , ahaa ...
Tapi takpe laa , kurax bacabaca and Follow laa dyea punya vlog ..
kurax pasty ter-TARIK nan Vlog dyea walaupuns SIMPLE !
tadi wane puteh , skung tukar wana plaks ! wana itam :D *nasib bayek adea wane PINK :D
Fanafana !! yang PENTING ! Vlog itea musty adea yg sama kankan ?.. ahaa .. *adea Jodow .. ahaa !


Tapitapi !! Fana kau musty PINDAH sekolah kankan ? sedey laa wey :( .. LOL !
naty aku miss kau laa :( , kau laa selalu bantu aku dlm pembelajaran :) *Terimakaseh (^.^)v
pape puns VLOG kau ter-BAIK !!

Siti Farhana Binti Abdul Aziz ! :D


24/12/2010 | Jumaad | 11.28 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .