Friday, December 31, 2010

azam baru kea ? -,-

Publish on : 7:39 PM There is : 0 Comments Labels : ,
31/12/2010 | Jumaad | 7.42Pm

assalamualaikum mulamula .. ahaa *jadi bayek dah ney tautau !

weywey , takde post puns sbnar nyea , saje jea gedexgedex gatalgatal Post .. :DD
sbnar nyea nucx ckp laa kankan ..
start ari Khamis uh alja dah pakai tudung ..
*percaya tak percaya tak ? Percaya lahh tautau !!! ahaa , gedex kankan :bb
*sape dulek ? -,-
pape jea laaa .. then pegy manamana alja pakai tudung , alaa tudung sarung uh ..
tapi mulamual TAK biasa sanad lahh .. biase laa alja kan kurengs pakai tudung so TAK biasa .. cuwiex :|
alja PERLU kan seseorg yg buley Bimbing alja :)
tahu tak masa tadi pagi gi pasar then tgh hari ikod kaka jalanjalan , mak tibetibe ckp ..

" Alhamdullilah , Ter-makbul jugak Doa aku ya allah "
*kaka aku nan ank buah aku ikod skali ber-Doa ..

ahaa , aku dah ter-Gelakgelak ! sengal betol ..
mak ckp ney azam untuk 2011 :DD !!
tapi aku punya hati tuk pakai tudung blums Ter-buka sanad laa :'( ..
tapitapi , kurax DOA kan buley tak buley tak ? aminamin !! ehee :DD terimakaseh :)
tapi yg aku tak ley belaq , my mom can says like that ! HA HA HA ..
Whatever laa kankan .. pape puns terimakaseh sapesape yg Doa kan alja jadi bayek :)

moga allah balas kebaikan kurax tautau :DD *sayang korang lahh ! muaxh ..


Just LoOkLOok alja pakai tudung ney -,- ..

Cuwiex TAK anyak Gambar :DD .. sebab Ter-Lampau Lampau Huduh nyea ..

Thanx Baca Post Takde makne alja ney :)

Annyeonghi Jumuseyo :)

P/s :- ari ney HARI LAST laa bagi tahun 2010 ! GOODBYE :')
Ter-Lampau-lampau anyak Kenangan dalam tahun 2010 ini ..
Iney adea laa POST Ter-akhir saia bagi tahun 2010 :DD
Selamat Tinggal !!
Pasti saia merindui kenangan iney nanti ..
*Bahasa bakau aku dah Ter-Keluar lahh !! ahaa :bb

31/12/2010 | Jumaad | 8.30 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .