dah bored macam

December 12, 2010 0 Comments A+ a-

12/12/2010 | Ahad | 11.33 am

hurry up ! listen here ! ahaa ..
musty kurax dah bored negok aku nyea VLOG un ??
sbb asyik aku jea update ..
yea laa , dah nama puns aku punya VLOG , tntu laa aku yg update ..
ta un KAU plaks ?? *HO HO HO HOdoh peragai !
dah tguk uh JANGAN lupa FOLLOW saia :)

tapitapi !!
ahaa , apea aku kesah ?? TAK suruh puns tgok , Follow jea aku suruh un un ?? :p
ahaa , kidding :D

btw , ---->

ATTENTION !
*cewahh ! ahaa :p
please please please !
=_____________=

dgr
siney weyh ketensionan dan keborenan aku yang macam ....... !
argghhphhh --' !!
Bored nyea .... dah laa Facebook dah macam .... ngee !!!
menci nyea tauk !



VlogVlog , kau jea laa kne jadi peneman aku masa ONLINE :)
nasib bayek kau TAK bertukartukar macam durax uh un un ??
kalau kau bertukar macam durax uh , aku TAk tahu laa --'
Buley maty berdirey aku rasa .. O_O !
O.M.G o_o
kalau kau bertukar jugak , compem laa ! *Takde sape nucx maen ! ahaa :p

*macam bergantung TAk bertali *apa kene mengena ?* ahaaa



tapitapi semua nyea dah Bored !
aku GERAM dan aku MENYAMPAH !
kurax paam ? TAK paam Duduk DIAMDIAM !

arghhhhhh --'
FacebOok nan Myspace dah laaa macam .... ?
Friendster aku bukan paam ..
twitter ? Umm , HAMPEH laa !

Fromspring ? ahaa .. takde nyawa laa kau dah ..
semuasemua dah macam bungek !!
TAK suka tauk !
mencimencimenci !! :p

FULLSTOP ! :)

HO HO HO !

12/12/2010 | Ahad | 12.08 Pm

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤