Wednesday, December 22, 2010

umm .. ntah laa :'(

Publish on : 9:50 PM There is : 0 Comments Labels : ,
22 /12/2010 | wed. | 10.00 Pm



umm .. kurax , aku sedey laa .. ari ney nagisnagis dan terus nagis
aku ta tahu laa hubungan aku nan daus cm nea ..
kita jarang dah mcg , kita jarang dah col ..
kita ney makin rengang rengang dan terus rengang ..
adea lagi ke sayang awak buwad saia ? aku ta tahu laa .. umm ..
aku cm rasa dyea adea pumpans laen :( .. tapi lau dyea adea pumpans laen , lau tu yg dyea pilih ..
aku Redha :(
*demi kebahagiaan dyea :) , aku nucx dyea bahagia cm olang laen :) ...
sbb aku tahu aku ta buley dan ta penah bahagia un dyea slama ney ..
aku tension lah .. tension sanadsanad ..
dah laa shafri ney dr kelmarin asyik call aku ..
kurax ingad kan ?? abg angkad aku yg aku post duludulu .. baca laa .


pasuh nan result PMR nucx kuar esok .. aku pening laaa ..
Hope aku LULUS dgn cermelang :) amin amin !!
*kurax DOA kan wokey :) ILoveyoo Thanx : D
aku dah laa saked pale .. ari ney air mata asyik meleh leleh :'(
umm , aku dah ta tahu laaa kenapa benda ney buley jd .. (>< ,)
bie , bie tahu kan syg cyg sanadsanad nan bie :'(
tapi nape bie ta penah kesah ? nape bie ? nape ?


syg tahu bie dah ta suka syg , syg tahu bie dah ta kesah pasal syg ..
syg tahu bie dah ta cinta kan syg lagi .. syg tahu bie :'(
tapi bie ta yah buwad syg macam ney ...
ummm .. dah laaa ..
aku takde mudd ! nan ecok result PMR kuar ...
nan bie asyik gadux jea .. bie , nape kita gadux ?
saia syg awak tahu tak ! :'(
tapi lau awak dah tak cinta , tak syg , tak suka and dah benci nan saia , awak ckp :(
awak ta yah paksa diri awak ... saia tau awak suka org laen kan ? umm .. :(
lau awak tinggal un saia and pegy nan pumpans uh saia RELA ..
sbb saia nucx tguk awak
BAHAGIA macam olang laen ...
walaupuns awak tinggal un saia naty , tapi saia TETAP akan ingad awak bie :)
kalau awak dah ta suka and menci saia awak ckp , awak jgn simpan !
pape puns thanx syg sbb BAHAGIA un saia :) .. saia sayang awak , sayang sanad2 .. until dead !
* until the last drop of BLOOD :)

ntah laa wey , aku dah hilang akal .. lebey bayek aku MAMPUS !
dahdah , chaw !


22 /12 / 2010 | Wed| 10.43 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .