azam baru kea ? -,-

December 31, 2010 0 Comments A+ a-

31/12/2010 | Jumaad | 7.42Pm

assalamualaikum mulamula .. ahaa *jadi bayek dah ney tautau !

weywey , takde post puns sbnar nyea , saje jea gedexgedex gatalgatal Post .. :DD
sbnar nyea nucx ckp laa kankan ..
start ari Khamis uh alja dah pakai tudung ..
*percaya tak percaya tak ? Percaya lahh tautau !!! ahaa , gedex kankan :bb
*sape dulek ? -,-
pape jea laaa .. then pegy manamana alja pakai tudung , alaa tudung sarung uh ..
tapi mulamual TAK biasa sanad lahh .. biase laa alja kan kurengs pakai tudung so TAK biasa .. cuwiex :|
alja PERLU kan seseorg yg buley Bimbing alja :)
tahu tak masa tadi pagi gi pasar then tgh hari ikod kaka jalanjalan , mak tibetibe ckp ..

" Alhamdullilah , Ter-makbul jugak Doa aku ya allah "
*kaka aku nan ank buah aku ikod skali ber-Doa ..

ahaa , aku dah ter-Gelakgelak ! sengal betol ..
mak ckp ney azam untuk 2011 :DD !!
tapi aku punya hati tuk pakai tudung blums Ter-buka sanad laa :'( ..
tapitapi , kurax DOA kan buley tak buley tak ? aminamin !! ehee :DD terimakaseh :)
tapi yg aku tak ley belaq , my mom can says like that ! HA HA HA ..
Whatever laa kankan .. pape puns terimakaseh sapesape yg Doa kan alja jadi bayek :)

moga allah balas kebaikan kurax tautau :DD *sayang korang lahh ! muaxh ..


Just LoOkLOok alja pakai tudung ney -,- ..

Cuwiex TAK anyak Gambar :DD .. sebab Ter-Lampau Lampau Huduh nyea ..

Thanx Baca Post Takde makne alja ney :)

Annyeonghi Jumuseyo :)

P/s :- ari ney HARI LAST laa bagi tahun 2010 ! GOODBYE :')
Ter-Lampau-lampau anyak Kenangan dalam tahun 2010 ini ..
Iney adea laa POST Ter-akhir saia bagi tahun 2010 :DD
Selamat Tinggal !!
Pasti saia merindui kenangan iney nanti ..
*Bahasa bakau aku dah Ter-Keluar lahh !! ahaa :bb

31/12/2010 | Jumaad | 8.30 Pm

Happy New Year !

December 30, 2010 0 Comments A+ a-

30/12 / 2010 | Khamis | 10.36 Pm


weee !! lagi satu hari jea New Year kankan ? syiok woo !! :DD
cepad nyea masa Ber-Lalu .. sbb masa TAK buley Ber-HENTI ! paampaam ? GoodGood :D
kau ingad masa nucx ber-henti semata-maat sbb kau ? kahkahkah ! dongeng Indo buley cite lahh !
weywey , anywey apea azam bawu 2011 ? azam 2010 dah selesai kea ? ahaaa :b
dah selesai kea blums ! seboksebok jea nucx azam 2011 tapi azam 2010 blums selesai .. haprak ! kehkehkeh *jokejokejoking !
weywey , alja ta sabar nucx sekolah laa .. weee !!
Miss woo nan Miss andand Mister PERFECT at skOol tu .. nyetnyet >< .. kahkahkah ! perfect ? yeah ! ta sabar nucx dengar Ceramah Motivasi pertama at skool .. HO HO HO :))
pakai baju Biru , kasud hitam , beg ungu , jalan penuh gaya *cewah ! ahaa ..
batak tak ? batak kankan ? tapi sape kesah ? takde kankan ? :bb
sempena New year ney kita musty Bukak Buku Bawu Sorok Buku Lama ! ehee :D
bak kata ustazah Siti Norbayah "Anda buwad anda dapad" *apa kene mengena wey ? ahaa .. Tak kesah lahh !
aku saje jea Post , sbb bored laa ... :( kesian kankan ? ngee !!
pape puns .....

HAPPY NEW YEAR 2011 !!!!


Tak sah kankan kalau takde Binatang ney ?? HA HA HA ..

30/12/2010 | Khamis | 11.59 Pm

Malaysia GOAL ! :D

December 29, 2010 0 Comments A+ a-

29/12/2010 | Rabu | 10.10 Pm

Assalamualaikum dulu ! :DD

Tajuk kali iney Ialah MALAYSIA JUARA :D

Gloryglory malaysia !!
Malaysia Vs. Indo : )
weywey , Malaysia Menang laa !! HA HA HA ..
Malaysia (4) Vs Indo (2) *kesian kankan :'(
sbnar nyea alja TAK tgok puns , cuma dgr kuage men-Jerit dari bawah :B .. ahaa ..
fewidfewid :b .. tahu tak tahu tak ..
Keluarga alja kankan tengok BOLA sambil Jeritjerit .. alja at atas ney dah macam ... HA HA HA

*No komen ! | budak kecik puns JOIN skali negok tautau ;)

durax jerid GOAL , alja puns jerid laa skali kankan :D .. KAHKAHKAH :b
tapitapi kankan Indo maen typu woo ! Tak acik >< kankan ??
Indo ney tahad kan ? tapi takpe :D , alhamdullilah Malaysia MENANG wey !!

FULAMAK !!! :DD
Thanx GOD :)

Time's UP ! Chaw -.-

29/12/2010 | Rabu | 10.38 Pm

Fuh ! penadpenad ..

December 28, 2010 0 Comments A+ a-

28/12/2010 | Selasa | 12.04 Pm

Assalamualaikum !

yeah ! penad tahu .. ahaa .. aikk ? penad ? ahaa ..
takde laa , tadi basuh kasud .. basuh kasud sekolah ! manyak woo manyak .. :DD
penadpenad .. ahaa *poyoc ajea ney ! :b


Musty adea wane PINK kankan ? ahaa ..

fuget it about shoes wokey :) ..


nyetnyet (>.< )

December 27, 2010 0 Comments A+ a-

27/12/2010 | Isnin | 12.01 Pm

Assalamualaikum !

uituit .. ckpckpckp ! ahaa .. nucx ckp apea ? takde pape puns sbnar nyea..ahaa
taditadi minum ari MILO .. Fuyohh MILO kud ! sedapsedap ! yummy :D
buwad sndyri laa kata kan .. ahaa *Folakfolak !
nucx rasa kea ? takpe laa , aku buwad tuk mak mentua aku jea naty .. kahkahkah !
kurax nucx kurax buwad sndyri tautau .. nyetnyet c(>

Sedap tak ? tak kan ? ahaaa .. *who care ?

lupakan jea laa pasal air MILO tu , ney alja nucx ckp ...
alja nanty windu laa at fana , entan , shakira nan laenlaen tu ...
durax PINDAH sekolah :'( .. alja puns nucx pindah tapi mak ta kasi lak .. huh >< ! dah laaa naty bored :'( .. kalau ta sore kurax jea bisingbising selalu ... LOL !
tapi takpe :D , taun depan alja jadi PENGAWAS untuk yg kea 2 Taun ! kehkehkeh *poyoc jea ney

tahu tak tahu tak , barangbarang skool alja un semua nyea wane PINK *minah pink ! kahkahkah

alja miss kurax laa GILA :)

weywey , alja nucx tukar penampilan :D *cewah ! ahaa ..
umm , alja nucx pakai tudung laa skung :b .. sbb aurat kankan ? ekhekhekh :D
pakai tudung cumey jea alja tguk kawankawan alja pakai .. :D
memang cun laa ! walah (^,^) v ... ahaaa ..
tguktguk macam HELIZA tu , cumey kankan ? macam tu laaa .. bawu laa Hebad !
tapitapi , skung blums ter-BUKA hati nucx pakai sanad ..
Insyallah akan alja pakai bila dah betolbetol sedia ! doadoa jea laa tau :)
*mogamoga alja pakai tudung nan IKHLAS tanpa PAKSAAN .. aminamin :)

"Menjaga aurat menjadikan kita lebeh Cantik dan Berseri ! *

Macam ney laa bawu cun .. Allah puns memberkati :)

Time's Up !!

Goodbye Assalamualaikum
jangbyeol !
:D

27/12/2010 | Isnin | 4.06 Pm

wah ! ngee !! sukasuka :D

December 26, 2010 0 Comments A+ a-

26/12/2010 | Ahad | 3.21 Pm ..

Permulaan Bicara :) Assalamualaikum dandan Selamad Petang :)
anjeon jeonyeog :D


weee !! suke nyea sukasuka !! aikk ? alja alja nape kau suka sanad ney ? ape kes ? ahaa
tahu ta nape aku suka sanad ? taditadi masa aku bagun tyto dalam pukowl 9.30 Am ..
ahaa , bagun lambad ! anywey dah bagun awal tapi malas dgr kaka BEBEL so buwadbuwad tyto laa ..
ahaa
.. sambungsambung ..
masa bagun tyto tadi .. aku ter-NAMPAK adea HADIAH ! wow wow .. ahaa ..
mulamula TAK perasaan tautau , sekali toleh at meja antara katil kaka sekali adea HADIAH !!

GEMBIRA :DD .. aku tahu laa tu hadiah aku sbb tertulis ...


To -> Budak Gemuk Mata Sepet
CONGRATULATION FOR YOUR PMR's RESULT !

BlackBerry tu rekaan semata mata .. macam bahagang vavi jea .

so ? memang For me right ? kahkahkah !!
tapitapi aku blums bukak lagi HADIAH tu .. sbb malu ahh >< .. ahaa !! * Gedex nyea kau alja !!
btw , THANK YOU VERYVERY MUCH TO ALL MY BELOVED SIS .. nyetnyet >< !! ahaa ..

bila kurax bagi hadiah bawu aku ucap thanx okea .. HA HA HA *aku un adeq yg KEJAM lagi penyayang :D

I want to open this gift NOW !!

1 2 3 GO >>>>>


Jengjengjeng !!! Cakcak O_O ahaa ..

ha ? dalam hadiah tu beg duet ? HA HA HA ..

adea lagi adea lagi ...

Pen ? ahaa ..semua barang wana PINK :D ..

ALL the gift :)

Purse :- Dibeli di Tropicana Life Girl *mahal tautau
Alatalat kanakkanak :- Pesta Buku PWTC


pape puns Terimakaseh banyakbanyak laa bagi hadiah yang macam kanakkanak ney ..
ahaa , thank youu thank youu :D

Semua ney dibeli oleh my sis Cris Fikah :)


This me :D


TAK sah kankan kalau post tak dea gambar ? memang TAK buley ! ahaaa

Chaw -,- assalamualaikum ..
Jangbyeol
(^,^) v

26/12/2010 | Ahad | 5.51 Pm

weeee !!

December 25, 2010 0 Comments A+ a-

26/12/2010 | Ahah | 12.16 am
Assalamualaikum !

tadytady webcam nan dyea .. wee !! ahaa .. webcam nan "putera Lilin" laa kata kan .. kahkahkah !!
buley pulak dyea memekak at situ .. menyanyi laa apea laa .. tau laa sore sedap .. ahaa !

adea jea nucx diperli kan at situ .. ahaa .. tapi BEST laa .. sukasanad :D
Kelakar puns adea , webcam nan dyea asyik laa gelak jea !! ahaa .. Thanx Faiz :)
*You ter-HEBAD darl . !

yang tu sorang .. yang ney lagi sorang ..

tunggu mcg iney pakcek bukan maen laa lama ! sape lagi kalau bukan Firdaus ..
umm , tapi takpe laa , nucx buwad cm nea .. Kejekejekeje >.< *TAK kesah dah ..
ahaa ..
tapi takpe , dyea mau cari uwang mau kawen itu perempuan :)
pape puns awak tetap at HATI saia :) .. saia sayang awak , awak sayang saia !
awak saia PUNYA ! awak saia PUNYA ! saia awak PUNYA ! saia awak PUNYA !
HA HA HA .. Lebeylebey lak aku .. :b

yang ney The Last Person

My Beloved Ustaz *cewah ! ahaa .. nucx cite nucx cite ...
tadi tetibe jea ustaz comment Post at wall aku .. tekejud + takud laa jugak .. ekhekhekh :D

aku tulis at wall FB aku cm ney ..

alja :- ayuh KEMBALI kea sekolah ! ahaa , mau sekolahsekolahsekolah !!

tetiba ustaz comment .. ALAMAK ! ahaa .. *layan jea laa ..

Ustaz Power Ranger :- hmmm .. semangat nampak .. jgn 2 hari sekolah nak cuti2 plak .. tapi saya tahu alja memang suka datang sekolah .. sebab saya ada .. ahaks !

yang aku ney dah jd blur dah .. ahaa .. aku puns cumet laa ..


alja :- ahaa , semangad tau ney ustaz .. yela sebab ustaz ada lah , saya kan nak belajar pelajaran agama :D

yang aku iney dah ter-GELAKGELAK gembira laa :b


Terimakaseh kepada mereka yang atasatas itu sebab buwad alja ter-SENYUM :)


p/s :- lagu Vlogger dah tukar laa derr :) , merry xmas TAK elok kankan ?

chaw -,-

Happy Natal day :)

December 25, 2010 0 Comments A+ a-

25/12/2010 | Sabtu | 11.17 Am

Assalamualaikum !
Mulakan Hari anda Dengan Zikir jugak Selawat Ke atas NABI S.A.W


Today Is Merry Christmas !!!!
HO HO HO ..


Smlm un un tunggu santa , tapitapi santa TAK dtg puns , ahaa !! *Cerita donkey !
semalam dah tunggu santa at berandar umah dah .. tapi santa TAK dtg nan donkey terbang plaks .

dah letak sto-ing Busyuk at luar ,tapi santa TAK bagibagi HADIAH ! mana buley (>!< )
*santa iney TYPU !
disebab un ter-GILAGILA kan lagu Natal ney ..
smlm aku edit lagu at Vlog ney dgn lagu xmas .. ahaa *seminggu jea !
anywey bukan menyambud , cuma meng-UCAP ! :DD

bawah ney gedexgedex edit photo .. malang nyea ! TAK lawa .. tapi takpe laa (>< ,)
just LoOkLOoK .O_O

TAK sah kalau post takde gambar .. :b

25/12/2010 | Sabtu | 11.27 Am

alja suka blog fana :(

December 24, 2010 0 Comments A+ a-

24 / 12 /2010 | Jumaad | 11.12 Pm


TAK sah kalau takde gambar kankan ? ahaa

assalamualaikum Temanteman :) .. alja cuma lalulalang jea ney .. ahaa ..
tadi ngah maen games at y8 *games BUDAKBUDAK ! ahaa ..
nan mata dah kuyu kuyu dan terus layu ney .. tengoktengok laa Face-book ..
sekali ter-JUMPA !!!

--------------------------------------------------------------------------------------

Link Vlog Siti Farhana :)
nucx link dyea kea ? umm , takud TUAN dyea mawa .. tapi takpe laa ..
fanafana , aku letak link Blog kau at siney tautau .. mnx maap :(
http://lifestoryofmissoh.blogspot.com/ .. *tu ha !
ngah mata separuh nucx tyto ney , baca laa Vlog dyea ..
BEST laa !! lawa puns lawa , semad puns semad , cantek puns cantek *macam tuan dyea ..
aku memang suka baca vlog dyea .. Romantis gitu ! kahkahkah :D
Fanafana ! nucx Vlog kau tu buley TAK buley TAK ?? ekhekhekh ... aku JEALOUS laa (>< ,)
aku bab2 edit2 Vlog ney laa aku paling MALAS ! *Terus terang ney , ahaa ...
Tapi takpe laa , kurax bacabaca and Follow laa dyea punya vlog ..
kurax pasty ter-TARIK nan Vlog dyea walaupuns SIMPLE !
tadi wane puteh , skung tukar wana plaks ! wana itam :D *nasib bayek adea wane PINK :D
Fanafana !! yang PENTING ! Vlog itea musty adea yg sama kankan ?.. ahaa .. *adea Jodow .. ahaa !


Tapitapi !! Fana kau musty PINDAH sekolah kankan ? sedey laa wey :( .. LOL !
naty aku miss kau laa :( , kau laa selalu bantu aku dlm pembelajaran :) *Terimakaseh (^.^)v
pape puns VLOG kau ter-BAIK !!

Siti Farhana Binti Abdul Aziz ! :D


24/12/2010 | Jumaad | 11.28 Pm

awak ! KHAS buwad awak :)

December 24, 2010 0 Comments A+ a-

ILove This Songs :)


Awak ! iney iney lagu buwad awak ...
tahu tak , saia selalu nyanyi lagu ney , bila ter-INGAD at awak :D
tapitapi maap laa , nucx nyanyi at awak sore saia TAK sedap :b ehee ..
sebab ramai cmplen sore saia macam BUDAKBUDAK !! naty kelakar tau lau saia nyanyi ..
awak puns ckp sore saia mcm budak kecik ! (>< ,)
lagu ney puns entan yg tunjuk , tapi sedap ! saia puns nyanyi laa ...
*sekejad jea ingad lagu ! tapi taim belajar hampeh !! ehee :D
awak , awak dgr tau tau tapitapi TAK mau suruh saia nyanyi .. ahaa .. naty KELAKAR !!kdang2 lau bored , nyanyi samasama nan intan taim LEPAKlepak depan umah .. ahaa
saia nucx awak tau yang saia SAYANG AWAK :)


Firdaus unly (^.^)v

24/12/2010 | Jumaad | 2.20 Pm

ahaa , FUNNY !

December 24, 2010 0 Comments A+ a-

24/12/2010 | Jumaad | 12.20 Pm

HA HA HA .. bacabaca ney ..

BOY :- You are ABCDEFGHIJK

Girl :- What Does that mean :)

Boy :- Attractive , Brilliant , Cute , Darling , Elegant , Funny , Gorgeous , HOT !

Girl :- awwwww !!!! What does IJK mean ??

Boy :- I'M JUST KIDDING !


P/s :- kalau lah pakwe aku buwad cm ney , memang akan aku balas LMN !!

LEMPANG MAHU TAK ?
ahaa , ILoveyoo :)

24/12/2010 | Jumaad | 12.25 Pm

aku menci kau !

December 23, 2010 0 Comments A+ a-

23 /12 /2010 | Khamis | 3.42 Pm

woHOI !!!
ahaa , saje buwad GEMPAK :) .. aku sbnar nyea GERAM nan Mohd Shafri !
tahu kan abg angkad aku merankap Boyfey ? tapi itu dulu .. skung BUKAN !
sbb dyea Curang nan aku ! aku dapad tahu puns sbb adea seolang MINAH ney nama dyea 'iela Aspalela' , dyea add aku then aku ter-NAMPAK relationship dyea nan Mohd Shafri .. watdepak ? okea , aku SABAR lagi .. aku try tanya minah tu .. tanya macammacam ..
LoOkLoOK , aku still simpan lagi mcg tu .. sebagai BUKTI :)

alja :- akak , akak ney awex abg shafri kea ?

iela :- adik rasa ?

alja :- umm , tak tahu laa .. yea kud .. ckp laa , akak ney awex abg kea ?

iela :- ye , adik ta suke kea abg adea awex ?


*adea banyak kami mcg tapi ta un nucx bagi tau semua , GELOJOH ! ahaa :b

aku BETOLBETOL tak SANGKA !!! macam ney abg buwad adeq :(

then ari uh abg tibetibe Col aku malammalam BUTA ?
*lama kami bergayut at pokok malam uh , smpai pukowl 1.15 am | mak BEBEL :) ahaa ..
pasuh KAMI ckpckpckpckp dan terus ber-CAKAP .. ahaa
esok nyea pulak dyea col lagi , dyea ckp macammacam ...
then tbetbe dyea cakap aku curang nan dyea ?
watdepak !
*HELLO abg ! awak yg curang nan saia , jgn ckp Tuduh jea okea !
Then aku mcg dyea sbb aku dah ter-LAMPAU mawa ! *aku mcg rasa cm nucx MAKI jea dyea !

First mcg yg aku bg at dyea ...


alja :- adeq BENCI abg ! abg yg salah , abg tuduw adeq ! abg JAHAD ! adeq MENCI abg ! BENCI !!
abg jahad nan adeq !abg curang nan adeq ! abg maen un perasaan adeq ! abg typu adeq !
abg sama cm myrul ! Penipu ! Benci abg ! buang num adeq ! abg sama cm laky laen ! Menyesal kenal abg !
jahad ! penipu ! curang !


tau tak dyea balas apea ?

shafri :- smpai aty adeq buwad cm ney at abg .. *adea banyak lagi tapi ta kan nucx bagi tau Semua kan kan ?

abg oii cuwiex laa .. tapi memang abg tu PLAYBOY ! menyesal laa .. mnx maap okea :) ..
adeq bukan menci abg .. cuma menyampah ! faham kan ? terimakaseh :)
adeq Hope laa kan abg nan minah tu " BAHAGIA-ing "
HA HA HA *Go TO HELL*

| kurax tau ta dyea kata dyea periksa , aku tunggu dyea abis periksa tapitapi peperiksa Poli tak kan smpai sebulan kud ?? kaka aku puns 2 minggu jea periksaa , umm .. dah nucx dekad SEBULAN aku tunggu mcg col dyea :( , tapi TAK dea ! apea kes ? memang BETOL laa kan selama ney dyea maen un aku ? un un ? |

TAK MAHU DENGAR ALASAN SI PLAYBOY :)

23/12/2010 |Khamis | 4.21 Pm

malas nyea --'

December 23, 2010 0 Comments A+ a-

23 /12 /2010 | Khamis | 9.28 am

Kurax :( , Result PMR ari ney kuar .. takud laaa (>< ,) *menyempat jea alja HONLINE*
tapitapi , PERLU kea dyea kuar ? umm , menci nyeaa ! rasa MALAS nucx ambik :)
takud ney , tangan puns dah mengigil tulis :D ...
tapi kurax DOA un alja okea :)
jantung puns dah nucx ter-KELUAR ney .. ahaa :b | Tawakal pada allah :) |
lagi 30 minid jea LAGI !! macam mana ? ready kea kawankawan laen ?
alja harap kita semua LULUS .. amin !!
ya allah , moga result kami semua LULUS dgn CEMERLANG !! aminamin !! :)
kurax kurax , DOA kan alja tautau :D

umm , takud laa :O ..
okea laa , lagi 20minid jea lagi ..
so nucx pegy bersiap :) *i'm READY !*
Buhbyes :) | Assalamualaikum :D

umm .. ntah laa :'(

December 22, 2010 0 Comments A+ a-

22 /12/2010 | wed. | 10.00 Pm



umm .. kurax , aku sedey laa .. ari ney nagisnagis dan terus nagis
aku ta tahu laa hubungan aku nan daus cm nea ..
kita jarang dah mcg , kita jarang dah col ..
kita ney makin rengang rengang dan terus rengang ..
adea lagi ke sayang awak buwad saia ? aku ta tahu laa .. umm ..
aku cm rasa dyea adea pumpans laen :( .. tapi lau dyea adea pumpans laen , lau tu yg dyea pilih ..
aku Redha :(
*demi kebahagiaan dyea :) , aku nucx dyea bahagia cm olang laen :) ...
sbb aku tahu aku ta buley dan ta penah bahagia un dyea slama ney ..
aku tension lah .. tension sanadsanad ..
dah laa shafri ney dr kelmarin asyik call aku ..
kurax ingad kan ?? abg angkad aku yg aku post duludulu .. baca laa .


pasuh nan result PMR nucx kuar esok .. aku pening laaa ..
Hope aku LULUS dgn cermelang :) amin amin !!
*kurax DOA kan wokey :) ILoveyoo Thanx : D
aku dah laa saked pale .. ari ney air mata asyik meleh leleh :'(
umm , aku dah ta tahu laaa kenapa benda ney buley jd .. (>< ,)
bie , bie tahu kan syg cyg sanadsanad nan bie :'(
tapi nape bie ta penah kesah ? nape bie ? nape ?


syg tahu bie dah ta suka syg , syg tahu bie dah ta kesah pasal syg ..
syg tahu bie dah ta cinta kan syg lagi .. syg tahu bie :'(
tapi bie ta yah buwad syg macam ney ...
ummm .. dah laaa ..
aku takde mudd ! nan ecok result PMR kuar ...
nan bie asyik gadux jea .. bie , nape kita gadux ?
saia syg awak tahu tak ! :'(
tapi lau awak dah tak cinta , tak syg , tak suka and dah benci nan saia , awak ckp :(
awak ta yah paksa diri awak ... saia tau awak suka org laen kan ? umm .. :(
lau awak tinggal un saia and pegy nan pumpans uh saia RELA ..
sbb saia nucx tguk awak
BAHAGIA macam olang laen ...
walaupuns awak tinggal un saia naty , tapi saia TETAP akan ingad awak bie :)
kalau awak dah ta suka and menci saia awak ckp , awak jgn simpan !
pape puns thanx syg sbb BAHAGIA un saia :) .. saia sayang awak , sayang sanad2 .. until dead !
* until the last drop of BLOOD :)

ntah laa wey , aku dah hilang akal .. lebey bayek aku MAMPUS !
dahdah , chaw !


22 /12 / 2010 | Wed| 10.43 Pm

hari takde mudd sedunia :)

December 20, 2010 0 Comments A+ a-

20/12/2010 | Isnin | 1.44 Pm

Isnin ? arghh bored kan kan ??

menyampah nyea ....
menci nyea ari isnin .. ahaa :b

lagilagi nucx dekad ambik result PMR ! wOw .. ekehekeh ..
Hope LULUS :) amin ...
yang tu satu ..

then My boyfey ..
alololo dyea TAK Sehad laa :( *tian un ??
td dyea pegy klinik , Hope naty cepad sembuh yea syg :) *ILoveyoo


ahaa ..
ney ha ! aku plaks yg saked ney ...
pale utak aku berdenyud2 macam nucx pecah dah !
pasuh saked pewud lak ..
macam2 lakk dyea .. ahaa ..
dah laa takde mudd ..
mata pusn asyik kaburkabur jea ney .. *maty laa uh jab agik*
errr , fuget it laa .


kurax kurax .. errr , aku jealous laa nan dyea ><
dyea .. errrr , atte pape laa .. ehee :D
okea laa kurax , utak saked laa . nucx rehad :)
mlm kang update lagi pasal hakim 'donad' okea :D
buhbyes ..

20/12/2010 | Isnin | 1.49 Pm

sob sob :'(

December 17, 2010 0 Comments A+ a-

17/12/2010 | Jumaad | 9.53 Pm


errr , nucx luah un apea ney ?
skung ney perasaan aku , jiwa aku sume nyea kacau bilau :(
sedey ntah pape tah ..
aku puns ta tahu nape sbb aku jd cm ney ..
ntah laa =__________________=


aku ari ney rasa nucx nagis nagis dandan terus nagis ..
walaupuns penghibur aku sentiasa adea seperti
intan , andand ank buah :)
nasib bayek kau adea cumey , lau ta ntah laaa ..
umm , aku puns ta tahu laa nape perasaan aku jd cm ney ..
sedey jea skung ney ..


rasa nucx tnggal un semua olang :) *kurax pasty sukasuka :D
macam nucx dekad maty kan kan ? uurmm (>< ,)
pape jea laa *merepek jea un aku ney* ..
tapi bagus jugak kan lau aku maty :)
kurax puns suka sanadsanad kan ??
ahaaa , aku rasa nucx bunuh diri untuk kali yg ke-3 ! ahaa ..
aku ... errr , ntah laaa ..


aku nucx larikan diri ney dari semua olang .. paam !
semua olang !!!!
aku ta nucx jumpa sapesape ..
sbb semua olang ta penah paam perasaan aku ! >!<
kurax seolaholah ta nucx aku adea ..
kurax lebey suka andand suka aku mampus !


17/12/2010 | Jumaad | 10.15 Pm

done !

December 17, 2010 0 Comments A+ a-

17/12/2010 | Jumaad | 4.06 Pm

Horay !!
have done do the new blog For qilla andand siela :)
so now kurax can write and express your fellings .. HA HA HA :b *bangga beliau*
tapitapi un aku negok blog siela arap jea lawa tapi takde post puns ?
apea ney siela ? update laa .. bored laa cm ney ..
vlog dah lawa tp tate satu puns post ?? umm .. *penad jea aku wad un + kne pakse wad laa uh* ehee :D
takpetakpe , kurax bawu wad un ??
naty belajar laa ..
kan ramai lagi olang yg superduper wad Vlog ney .. aku bukan panday wad vlog ..
tguk vlog aku buwuk semacam jea .. nyetnyet (>< ,)
dahdah , aku nucx chaw ...
bored jea dop , dah laa adea Boyfey tapi ... ahaa *fuget it*
buhbyes :)

17/12/2010 | Jumaad | 4.08

barah otak ? saked ? apea tu ?

December 15, 2010 0 Comments A+ a-

15/12/2010 | Rabu | 11.26 Am



Ho HO Ho ..
i'm coming coming andand coming !!
kurax kurax aku nucx share the story ney ..
buley ta ? buley ?
story ?? what story ?? what ?? (>< ,)
HA HA HA ..
saje jepp nucx kongsi *sharing is caring right ?* :D
aku nucx cite pasal cite smlm yg aku negok ..
cite uh cite "Hani" ..
kurax lau nucx negok pegy laa search
"http://nurizspace.com/2010/12/sinopsis-drama-hani-lestary-tv3-ost-hani.html"
dapad ta ?? umm , pape jea laa ..
hani or ummul hani ney seorg pelajar Form5 ..
dyea selalu saked pale ..
mak dyea ney seolang nurse ..


so mak dyea ney puns try laa tanya doctor uh apea simtom2 "Barah utak" .
so doctor uh ckp ..
barah utak ney bermula dr saked pale ..
saked pale ney olang ingad saked biase ..
doctor uh ckp lagi yg barah utak ney akan menyebab un "Hilang Ingatan" !



kurax tahu nape aku share benda neyy ??
okea , The First reason is aku un selalu saked pale .
then aku ney cepad sanad pelupa ..
pasuh kadang2 mata aku ney ta nmpak kabur2 jea ..
aku adea simtom2 ney ..
tp adea KAH aku kne barah utak ??
hahaa ..
uf coz ta kn kn ?? ta kn ? cakap laa TAK ! huh >!<
mybe saked pale biase jea kud .. :)
just smile :)


okea laa ..
smpai siney jea kud ..
aku adea bnyak nucx cite .. tapii ..
aku TENSION ! tension sanadsanad ...
aku saked aty , aku buley jd gila !
aku menci nan ank buah aku !!
terutama Adibah and Hakim ..
aku menci sanad !! aku buley jd gila lau cm ney tewuc ...
kuraxkurax , i need my own space .. :'(
so , kurax jangan mcg , col or pape jea laa :)
buley paam alja kan kan ??
skung ney alja dah ta on9 sanad FaceBoOK ..
so panday2 laa cari aku ..
lau tak dapad cari uh angap laa aku dah maty :))

umm , pape jea laa ..
aku adea bnyak keje , bnyak hal , bnyak masalah !
okea chaw !
t8 cre , Buhbyes , assalamualaikum :)


P/s :- awak awak ILoveyoo , kurax ILoveyoo jugak

15/12/2010 | Rabu | 12.06 Pm

saia mahu ..

December 13, 2010 0 Comments A+ a-

13/12/2010 | Isnin | 9.28 Pm

HO HO HO ..
I'm Coming Back setelah mencari keredhaan yang maha ESA :)
so NOW , i want to share about my Fav. Car ! walah :b
you know Fav car right ???
so , you alls compem adea Fav. cars right ??
sama laa nan aku .. kehkehkeh :))
aku nyea laa keta idaman "FERARRI"
ntah laa weyh , keta ney aku minad sejak aku kecikkecik lagi *caye TAK?* :b
uhuu , btois weyh !
ntah cm nea aku ley suka keta ney ..
mybe warna ? bentuk design ? corak ? ahaa .. aku puns TAK tahu laa .. (>< ,)
tapitapi ..
aku memang nucx keta cm ney ..
aku mybe tak cukub wed nucx beli , arga dyea jutajuta O_O ! wOw :)
sape ley "bagi" un ? ahaa :b
lau laa kuage aku kea , Boyfey aku kea , bakal suamy kea kawankawan kea yg bagi compem besh un un ??
umm , ntah ble laa akan TER-capai *ta un nyea laa , kau TAK LAYAK laa gedex !
insya'allah :) *doadoa buely ?? terimakaseh :) ILy alls (^,^)v



so you alls can .....
LoOkLOok O_O my fav. car :)
I reallyreally LOVE damn much this car you know ! : )


Ferarri Bentuk laen but cumey right ??



White :)

Black *bukan penyanyi uh*


BLUE

PINK *I LOVE this colour :)


ha ! ney laa , colour Fav. aku bg keta FERRARI .. cantek ta ? cantek un un ??
ehee :D
ILoveyoo damn !


okea okea
..
stop disiney dulu :)
Going To shud down comp and Sleep :)
*dream about you darl ! prince FROG andand dun fuget FERRARI O_O
ILoveyoo alls hingga aku mampus ! (><,)


13/12/2010 | Isnin | 10.19 Pm