Sunday, December 11, 2011

[ Video ] Salah ke Jual burger ? tak sedar Diri !

Publish on : 7:46 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Be Mine
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Korang-2 , korang rasa saked hati tak kalau tetiba ada org maki kauu . maki depan org pulakk tuh . mesti rasa saked hati sgt kankan ? haa macam tuh jugak lhaa Video bawah nihh . alja rasa ramai yang dah tahuu . tapii untukk pengajaran kita apa kata kita try dengar balekk .

Babe kalau kita nak cari pasangan mesti lah diutamakan ciriciri ini dahulu rupa parasnya , hartanya  keturunanya dan agamanya .

Kasih yang di pupuk biarlah kerana Allah kerana ia menjamin kebahagian rumahtangga
Hadis Nabi ada menyatakan ...“Barangsiapa yang berkawin dengan wanita kerana KEDUDUKAN ia hanya  mendapat kehancuran sebagai balasan,Barangsiapa yang berkawin dengan wanita kerana KEKAYAAN, Allah menjanjikan kemiskinan.Barangsiapa yang menikahi kerana KETURUNAN, Allah akan menghina keturunanya.Dan barang siapa yang berkawin dengan NIAT BAIK dan kerana ALLAH demi menutup pandangan dan kemaluannya atau menyambung silahturrahim, Allah akan memberkati kedua-duanya.”

Cintai pasangan kita kerana keimanan mereka kepada ALLAH SWT dan bukan kerana rupa parasnya

Kalau kawin atas dasar Rupa andd Harta baik lupakan . sebab rupa dan harta kamu itu allah boleh tarik balekk . Walaupun Rupa penting tapi bukankahh agama dann niatnya lagi penting ?

Bytheway tak cakap pasal siapasiapa ponn , saje jea tulis . nak ganti Ustazah Pilihan . haha ##Perasan dah terlebihh . Okey lahh korang tengok jea lha Video nihh . Mana yang dh tengok tuh tengok lah balekk mana tahuu boleh perbaiki diri lagi ke . aik ? haha . okey .

Maka turunlah Surah Al Baqarah:
“Janganlah kamu berkahwin dengan orang musyrik , kerana sesungguhnya berkawin dengan hamba mukmin itu lebih baik daripada seorang musyrik walaupun cantik .” ---> Seterusnya di SINI .



Gerhana Bulan Penuh ♥

Publish on : 12:50 AM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
i don't wanna miss one smile †
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Korang-2 hari nihh 10.12.2011 kann ? Gerhana bulann Penuh kann ? so korang punya tempat ada dapat tengok takk gerhana bulan tuh ? tempat alja tak dapat tengok lagi lahh . Langit Gelappp jea awan tak adaa wohh takutt sangat-2 . 

Info-2 Gerhana Bulan .
Date : 10 December 2011

Time Start : 07.30 pm
Time End : 01.00 am


Masyarakat di negara ini berpeluang menyaksikan fenomena gerhana bulan penuh yang akan bermula dari pukul 7.34 malam esok sehingga 1.30 pagi Ahad.

Pegawai penyelidik Agensi Angkasa Negara Redzuan Tahar berkata gerhana dapat dilihat dengan mata kasar mulai 8.46 malam, manakala fasa umbra bermula dari 10.06 malam dan akan berlanjutan kira-kira 51 minit.
"Pencerap di Malaysia akan dapat melihat keseluruhan gerhana dan juga ketika bulan di fasa titik gelap pada 10.32 malam sekiranya tiada perubahan cuaca," katanya ketika dihubungi Bernama. --> Copy By Nusantaraku

Gerhana Bulan --> Sangat cantik Ciptaan ALLAH --> Bukti kekuasaan ALLAH


Gerhana bulan tuh kalau korang nak tahu KITA NAMPAK BULAN , tetapi sebenarnya bulan sangat jauh dengan kita . dan sebaliknya , KITA TAK NAMPAK ALLAH SWT , tetapi sebenarnya Allah SWT sangat dekat dengan kita . betul tak betul takk ? kankan ? --> Copy by Aliff Cullen 

mak alja ceritaa masa dulu-2 dekat kampung org selalu ketuk-2 gendang-2 suruh org lain bagun andd tengok bulan sakett . dorang jerit macam nih --> "Bagun-2 bulan saket bulan saket" . haa macam tuh lhaa . sebab tuh Kita kena perbanyakkan zikirr andd Solat sunat gerhana Bulan . 

kalau korang selalu On channel TV Astro oasis selalu keluar benda nihh kann ?
Dalam Al-Quran juga ada menyebut tentang kejadian gerhana bulan , iaitu Firman Allah dalam surah Ali ‘Imran ayat 190 yang bermaksud ..
 “Sesungguhnya pada kejadian langit dan bumi dan pada pertukaran siang dan malam , ada tanda-tanda KEKUASAAN , KEBIJAKSANAAN dan KELUASAN rahmat Allah bagi orang-2 yang berakal” . 


andd Korang kena tahu , Salah satu tanda-2 kekuasaan Allah dalam peredaran bulan , matahari dan bumi , adalah kejadian GERHANA BULAN .
Sabda Rasulullah S.A.W. yang diriwayatkan oIeh Muslim bermaksud .. 
“Sesungguhnya matahari dan bulan adalah Dua Tanda KEBESARAN ALLAH Subhanahu Wata’ala . Kedua-duanya tidak gerhana disebabkan kematian seseorang dan kerana hidupnya seseorang . OIeh itu , apabila melihat gerhana berlaku , maka BERSOLAT dan BerDoalah sehingga hilang apa yang berlaku (menimpa) kamu iaitu bala’ kegelapan”. 
kalau korang nak tengok gambar-2 nya Korang tekan SINI sebab alja punya tempat tak nampak apapa . langit tersangatlah gelap . maybe hujan tadi petang jadi alja tak berpeluang tengok . tapi takpe sebab alja berpeluang tengok gambar-2 gerhana Bulan yang blogger-2 kita snapp andd Video . hihi . Thankyou 

Ehhh , org kata Kalau asyik Gerhana bulan jea itu tanda-2 nak kiamat . betul ke ? waallahualam bissawab . Btw sekarang nihh tanda-2 kecikk banyak berlaku kann ? tengokk lahh Kajang yang tak ada Laut ponn boleh banjirr . Sekarang nihh Banyakk gempaBumi kuatt yang berlaku dekad Jepun , Indonesia andd macam-2 lagi lahh . Maksiat sana sini . Astagfirullahaladzim . na'uzubillahimindzalikh ya allah jauhkan lha kami dari Kemaksiatan .

Sungguh besar kekuasaan mu YaAllah . subhanallah Maha suci allah . allahu akbar allah maha besar . alja terbayangkan kiamat .

Firman Allah SWT: Apakah hari kiamat itu? Tahukah kamu apakah hari kiamat itu?Al-Mawardi berkata: Apakah hari kiamat itu mempunyai dua maksud:Hari kiamat sendiri yang ditafsirkan selepas itu.Azab yang menakutkan semua hati manusia.Dinamakannya qari’ah bagi setiap yang sukar dan pedih. Pengulangan qari’ah sebagai tanda membesarkannya.Firman Allah SWT: Pada hari itu manusia adalah seperti anai-anai yang bertebaran.Berkenaan dengan perkataan firash sebagai perumpamaan mempunyai dua maksud:Segala benda yang berterbangan seperti nyamuk dan lainnya termasuk juga belalang. Inilah pendapat al-Farra’.Burung yang jatuh ke dalam api bukan semata-mata nyamuk dan juga lalat. Inilah pendapat Abu Ubaidah dan Qatadah. ----> Selanjutnya di SINI
dalam Surah Ta'Ha ada menyebut .

ayat [15]
“Sesungguhnya hari kiamat itu tetap akan datang – yang Aku sengaja sembunyikan masa datangnya – supaya tiap-tiap diri dibalas akan apa yang ia usahakan.  ------> selanjutnya di SINI

hmmp , sesungguhnya Kiamat itu Rahsia Allah . kita sebagai umatnya kenalah besedia dengan persiapan yang disuruh oleh DIA yang mencipta kita Langit serta Bumi .

So korang ada dapat lihat takk gerhana Bulan pukul 12.41pagi nihh ? alja tak dapat-2 lagii :/  takpe takpee . Alja tetap bersyukur kerana kitaa Diberi peluang oleh ALLAH kerana dia memberi kita Nafas untuk menghirup udara yang segarr ini . Thankyou Allah mak alja tetap tunggu dekat luar sebab nak tengok gerhana Bulan . Sabar emak 

Maaf lahh Mungkin Entry ini Panjang sikit . hihi okeyy korangg dah malam sangat mauu tidurr , Hope happy-2 selalu . Takecare Korang Assalamualaikum okey Byebye :)


♥ Syukur kepada Tuhan 

Friday, December 9, 2011

SAYA BLOGGER GADIS MELAYU

Publish on : 3:08 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . okey babe hari nihh alja nak Join tentang segmen  Bloglist : Saya Blogger GADIS MELAYU   haha bosan bosan cuti sekolah takde buat apapa baik kita join apa yang patut kan . ye idok ? haha . Gadis Melayu kah aku ? ouhh My ! memang . okey semua gadis-2 yang comel-2 jom join jom . 

andd kepada jejaka-2 Hensem tuh kalau terasa dirinya ayu harap bersabar sebab Segmen nihh hanya untuk gadis-2 yang ayu macam i ! haha okey alja tersangatlah perasan yang dirinya ayu . haha , habaikan . okey jomm mula .


okey syarat-2 nya 
  • Buat Entry yang bertajuk SAYA BLOGGER GADIS MELAYU
  • Letak Banner andd Linkkan ke Blog Ayu .
  • Tag Blogger lain yang hanya Gadis melayu andd tak kesah berapa 
  • bila dah siap buat , Letakkan Link anda Dicomment Sini
  • Due Date : 31/12/2011  | Sabtu 
Okey Jom Start .

Wanna Tag to : [main tulis jea . haha ]


Senang bukann ? dah tuh ? Jom lahh Joinnn !! 
Jom Joinn tekan SINI . Nak tengok siapa yang dah Join tekan SINI .

[ Video ] Aku Bukan Tomboy Full Movie 2011

Publish on : 12:11 AM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Siapa yang dah tengok Aku bukan tomboy dekat pawagam ? haha bagus-2 . Tengok ? alja tengok semua video dekat youtube jea . sobsob~~ . haha okey habaikan . Mak cakap tengok dekat Youtube andd dalam rumah lagi murah andd selamat . tapi bukan ke guna elektrik jugak ? haha okey . siapa yang tak tengok lagi ? NAHH ! alja bagi . haha . Korang tengok jea lha . sorry sebab alja malas nak download nanti berat notebook . haha .



Kadang-2 tengok Tomboy-2 nihh comel jugakk . hihi okey  ##Merepek

bytheway kelakar jugak cerita ni . haha

Wednesday, December 7, 2011

[ Video ] Al Hijab Full Movie 2011

Publish on : 6:47 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . okeyy hari ini mak tak ada dekat rumah balek kampung atok sakedd . Hope atok cepad sembuhh . aminn . so bila dah bored alja ponn tengok lha video nihh . haha . sambil makan prosperity burger . Aww aww sedapp . Kaka belanja lha katakan . orang belanja semuanya sedap kankan ? haha okey habaikan . 



nak tahu tengok sendiri lah then dah tengok sendiri comment sendiri , haha :)

Monday, December 5, 2011

Takziah Kepada Khairul Fahmi dan Keluarga Part 2

Publish on : 6:03 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket

UPDATE ! 

Click Sini untuk baca yang tadi punya .



DariNya kita datang , kepadaNya kita pergi ! Perjalanan terakhir Mohd Amirul Izzat Che Mat . 16thn . Adik kpd Khairul Fahmi Che Mat yang pulang ke Rahmatullah jam 11.30pagi tadi kerana denggi dan demam panas . Takziah di-ucapkan . Alhamdullilah Jenazah telah selamat dikebumikan .

Tak kira muda Tua , Ajal pasti menjemput kita . Walaupun Kita sama Umur tapi Allah lebih sayangkan dia . Oleh itu Kematian tidak mengenal sesiapa , tidak mengenal pada umur , Pangkat serta Darjat :)




Credit : Gambar ihsan dari Kelab Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan

Takziah Kepada Khairul Fahmi dan Keluarga

Publish on : 4:07 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Semua manusia akan merasai MATI , akan Laluinya . Begitu jugak kepada Penjaga GOAL Malaysia Kita iaitu Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai APEK yang baru sahaja Kehilangan Adik Lelakinya tengah hari tadi .

Hmmp , alja tahu nih pon dekad facebook , mula-2 ingatkan Apek rupanya adik dia . Okey Peminat setia Kahirul fahmi , ni bukan Apek okey tapi yang sebenarnya adik Beliau baru sahaja meniggal . ramai yang sangka Apek . Ouhh Tidak ! hmmp . dengar kata , Khairul Fahmi baru sahaja pulang ke Kuala Lumpur dan terpaksa mendengar berita pemergian adiknya . 

alja tak pasti sebab-2 kepemergian adik dia , tapi alja rasa sebab demam Panas . Tapi Hanya Allah saja yang tahu . Kita sebagai manusia hanya mampu merancang dan DIA yang menentukan . Allah Lebih sayangkan adiknya  , Jadi Khairul fahmi dan Keluarga harap Redha dan bersabar dengan Ujian Ini . Yang pergi biarkan pergi , kita yang masih hidup ini teruskan dengan beramal ibadah kepadaNYA :)
Mari Ramai-2 sedekahkan Al-Fatihah Kepada Arwah . Moga Rohnya Dicucuri Rahmat . Amin dan semoga Khairul Fahmi Tabah dengan dugaan yang semakin berat menimpa . Kerana itu semua Ujian Dari ALLAH . Kuatkan Semangat :)

Alja tahu pun dari Page Malaysia National Football team 
Ajal , Maut , Jodoh , Pertemuan dan perpisahan semua ditentukan oleh ALLAH , Kita sebagai Manusia sebagai umatnya hanya mampu merancang dan DIA yang menentukan SEGALANYA 

Kadang-2 ada yang tersasul ! Takziah kepada Tahniah , So harap sekarang lebih berhati-2 yea kawan-2  :)


UPDATE ! 


Click SINI kalau nak tahu lebih Lanjut 



Wednesday, November 30, 2011

Tittle letak sendiri ♥ haha

Publish on : 8:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Alarr Shoo Shweett nyaaaaaa . haha
Assalamualaikum andd yeoboseyo . haha tengok tittle eden tuh , oleh kerana tak tahu nak letak tittle apa . begitu lha jadinya . haha , okey blog alja dah berhabukk bila dah lama di-tinggalkan . ouh kesian awak blog . saye rinnduu awakk . mehh sini saye kiss sikidd . haha . Actually nak kata busy memang busy sebab edit blog pelanggan . pelanggan ? haha . habaikan . andd sebab ke-dua tk Update ialah alja TAK ADA IDEA !!!!! haha , sesiapa boleh bagi idea untuk di-update ? Tak tahu nak tulis apa tapi nak update jugak ! apa org kata ? Blogger TEGAR ? haha . 

Btw , semalam alja pergi jalan-2 dengan kaka andd anak dia . saje menyemak ikut sebab nak LARI dari jaga anak buah . muhekehekehek . okey semalam alja Jln-2 dekad Pavilion andd The Mall . alja tak tahu apa benda yg best nya dekad PAVILION tuh smpai budak2 sekarang nak jd HOT kene lepak dekad Pavi . Pavilion tuh tmpt org kaya ? haharrr . ##NO COMMENT ! Pavilion tuh tmpt org bincang pasal bisnes . bnyk Mat andd minah saleh dekad Pavilion tuh ada lha . 

aku nak kompleinnnn nih ! KFC dekad Pavilion tk SEDAP ! okey Full-Stop (!) . muahahaa . gila jahat aku ! haha jujur pentingkann ? peace 

andd masa tgh mkn KFC tuh , anak buah aku Nurul Ain'ni dapad hadiah dari kawan ibu dia . Kak Mashita . Apam gambar Angry bird lagi tauu . Jom tengok !! 
Sedap !! haha Nak order ? hmm alja tak tahu lha kak Mashita tuh buat tempahan or tak . Coklet dia pon sedapppp ! haha Sila lha jealous dengan alja . haha bytheway aku nak selitkan sikid gambar buruk aku . lawa ? memang buruk . harhar . habaikan gedik aku -.- 
okey lha boring takde topik nak dibincangkan . bohsan Online lama-2 . haha . Nak baca Buku SPM SPM SPM    okey Kbye Sayangs :)

Okey , Korang tak rasa ke blog alja nihh dah mcm BERITA ? Update Pasal BOLA , BOLA andd Etc . haishh diri sendiri punya cerita tak nak update . Memang tak payah update , menyemak ! siapa nak baca right ? haha . 

Thursday, November 24, 2011

Malaysia Vs Syria ♕

Publish on : 9:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Seinafotod
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Korang tengok bola semalam ? alja excited gila sebab alja dapat tengok dekad TELEVISION jea . haha . mesti Stadium Bukit Jalil Sesak kan ? macam MILO PADAT ! haha okey stop Merepek !

Malaysia 0 - 2 Syria . hmm malaysia Kalah dengan Syria malam semalam kan ? takpe . yang penting dorang dah buat yang terbaik . Syabas Harimau Malaya ! 



Manusia nihh Kalau MENANG bukan main manis mulut cakap saya anak MALAYSIA lah apa lahh . tapi kalau dah KALAH dia punya lah cakap Harimau Muda nihh dah megah dengan piala pingat emas . lembab tak cekap andd Etc lha . Korang-korang Dorang baru sampai Malaysia pukul 5pagi dari Indonesia ke malaysia tahu ! dorang penat . Tidur andd rehat dorang mesti tak cukup . 

Misi Sukan Sea sudah berjaya andd tengok lah muka dorang . GEMBIRA Gila kan ?
Misi penting yang perlu diselesaikan iaitu sukan Olimpik
Misi sukan Olimpik yang tidak dapat di-GOAL-Kan , muka SEDIH :')

It's okey Harimau Malaya , Kau tetap WIRA NEGARA sebab kau dah mencuba sehabis bolehh ! Jangan Lalai andd teruskan Usaha mengharumkan nama NEGARA 

WE   Harimau Malaya 
WE ♥ Malaysia 
Kami BANGGA menjadi anak MALAYSIA

Biar kalah bermaruah , jangan menang jual maruah . Kita Kalah Kita menang Harimau kita Tetap mengaummmm ! haha   

♥ Harimau MALAYA 
♥  Muslim ahmad  
♥  Khairul Fahmi 
♥  nazmi Faiz

Wowowo ! Gile awi dalam sembilu , Jiwang siot aku . Haha

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia BOLEH ! ILoveyou ♥

Publish on : 11:22 AM There is : 2 Comments Labels : ,
Photobucket
Tumblr
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . Jyeahhh ! MALAYSIA Menang . Thanks GOD . Thanks GOD Thanks GOD ! Sumpah BANGGA jadi ANAK MALAYSIA ! Walaupun MALAYSIA Kalah sekali pun tetapi saye tetap BANGGA menjadi ANAK MALAYSIA tetapi saye HARAP MALAYSIA akan Terus berjuang ! dan terus JUARA !

Sumpah menjerit habis suara pon dah tak ada . JiranJiran kompem marah kenn sebab menjerit tak ingat dunia ? muahehe Sorry Jiranjiran . sebab kami terlalu eksited , suspenn semua ada lhaa . Tapi ALHAMDULLILAH . ALHAMDULLILAH . ALHAMDULLILAH MALAYSIA MENANG !!! 

JiranJiran aku bunyi HON motor lhaa . MALAYSIA menang pon jangan lha bunyikan HON MOTOR tuh , haha merepek . Sumpahh GILA BISING . Tapi kami seronokkk beronok ronokkk . hihi .

Khairul Fahmi Che Mat ! Penjaga GOL yang Hensem . Thanks kerana menjaga GOL dengan BAIK . Thanks kerana mengharumkan nama NEGARA . Thanks kepada Pemain HARIMAU MALAYA ! Korang terbaik . berjuang demi NEGARA . Berjuang sehabis BOLEH ! TAHNIAH TAHNIAH dan TAHNIAH ! Kalah menang adat permainan jadi terima lah dengan hati terbuka :)

Harimau MALAYA telah menewaskan GARUDA . GARUDA tumbang diHalaman sendiri .

Korang tengok lha status pasal Khairul Fahmi a.k.a APEK nihh . sumpah rasa nak tergelakk . hihi ##agak-2 ikut lagu apa ? haha 

Tekak sakedd menjerit . nak menagis meraung semua ada sebab MALAYSIA MENANG . Mati sekarang pon takpe sebab MALAYSIA menang . Alhamdullilah Thanks GOD . Kita Kalah Kita menang Harimau kita Tetap mengaummmm !

 ILoveyou Khairul Fahmi ILoveyou Harimau MALAYA ILoveyou  ILoveyou


Masa Asrarudin GOAL 

Sepakan Panalti Malaysia 4 -3 Indonesia

Jom Nyanyi lagu samasama :) 


Muka KEGEMBIRAAN Pemain Bola MALAYSIA !

Biar kalah bermaruah, jangan menang jual maruah.
MALAYSIA dah menang , Perdana Menteri bagi cuti seminggu boleh ? haha . Pemain yang penat nih pon tak mintak , kita yang tak buat apapa mintak macam2 . haha Iloveyou MALAYSIA 


Bola sudah Habis semua boleh mimpi dengan pemain Bola MALAYSIA ! haha 

Saturday, November 19, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Publish on : 8:32 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
...Heartbeat ♥'...
Assalamualaikum andd yeoboseyo . kawankawan , hari ini alja nak Join Segmen dari apit . harap tak terlambat sebab selama nihh busy tak dapat nak Blogwalking blog yang alja dah follow . biase lha babysitter lha kate kan . haha okeyokey . 

Rules Segmen 
1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila tengok SINI dan SINI ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen dekad SINI
7. Tag 3 orang lebih pon boleh
8. DUE : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam (Today)


okey jom mula


Sebab - sebab suka Doodle Fizgraphic.com ialah ...
- semua doodle apit comelcomel yang tak terkira lahh .
- Pelbagai doodle andd versi doodle apit reti buat 
- pandai buat doodle mirip dengan pemintaan gambar
- Warna yang sangat menyerlahh membuatkan orangorang terpikat . wah ? haha 
- Doodle Couple , korean , muslimah andd perlbagai doodle lha yang apit dah buat . yang penting Doodle lembu pon ada tauuu . haha memang gilagilagila aweeesomeee lahh ! haha

nak tengok doodle apit ? Jom tekan SINI 

Tag [ random Shoutbox ]

Due : 19.November.2011 | Sabtu | 11.59PM | hari ini 

Nak tengok Senarai Blogger yang dah join tekan SINI .

Blogwalking , Stalker dengar sini sayangs .

Publish on : 1:10 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
- silent ballet.
assalamualaikum andd yeoboseyo , HAPPY HOLIDAYY !! haha , okeyy , back to tittle . alja nak cakap nihh , ramai yang tanya pasal Shoutbox alja tuh . Shoutbox alja yang alja pakai sekarang nihh , tahu ? haa kalau tk tahu pergi awak tengok sana . COMEL KAN ? Memang comel hmm sorry , actually tuhh bukan alja yang buat tapi alja ambik dari website mana alja lupa pulakk . sorry . jadii awakk jangan tanya macam mana nak buat Shoutbox comel macam tuh . alja memang tak reti nk buat shoutbox secomel macam tuh . sorry sorry andd sorry again . Tapi Kalau nakk yang semirip macam alja punya atau nak macam alja punya , awakk boleh tekan dekad SINI andd SINI . If alja reti buat shoutbox yang comel macam nih alja buat okey . #i'll Try myBEST ! haha elehh , macam ada jea orang yang nakk , betul takk ? tapi sekali lagi alja cakap tuhh bukan alja yang buat . okey sayangs ? sorry again MyBlogwalking , MyStalker andd MyCopyCat  :)  


Friday, November 18, 2011

New Video By matluthfi90 | Rokok dan kopiah |

Publish on : 5:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Tak ada benda nak update , Video matluthfi ponn jadi . haha . Btw nihh Video yang Latest punya dari matluthfi . okeyy kite dah lama Minat dia . minat ? haha . Suka lhaa . suka ? haha okey aku minat + suka = ENJOY dengan matluthfi ini . Paham ? haha dulu layan MariaElena dengan AnwarHadi . Now Sepenuhnya layan matluthfi dulu . haha . 

alja suke Cara dia . dia macam ada style . berpuluh2 kali tengok ponn tk bored . Apa pendapat korang pulakk ? 

Just hayati okey babe . Btw Korang tahu apa maksud Video nihh tk ? bagi tahu sedikit . 

Nak tengok laen2 Video tekan SINI 

Sumpah sedih gila :') Part II

Publish on : 1:28 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
lights, florals & l'amour ✿
Hello dear . kita nak sambung lagi Pasal kisah ZIZIE TEO nihh . Part I dekad SINI . okey hmm ramai org baca Kisah dia andd ramai yang cakap sedihh . memang sedihh ken ? Sampai Followers ZIZIE TEO meningkad mendadak sekali . bagusbagus . Beri dia Semangat okey . Okey dia ada post terbaru about Arwah . hmm sedih ken kalau org yang kita sygs telah pergi buat selama-lamanya ? memang sedih sedih . 

Kalau Break tuh tak kesah sangat lhaa , ini ? Dia pergi , pergi buat selama-lamanya . pergi tinggalkan dunia yang Fana ini . hmm sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  . hihi #emosi lebihlebih pulakk . haha . Kita pembaca pon sedihh bila baca apatah lagi ZIZIE TEO yang alaminya ? Lagi lha sedihh . takpe harap ZIZIE TEO tabah okey ?

Mungkin kita tak lalui macam apa yang dilalui ZIZIE TEO . Tapi kita pon turut simpati andd rasa sedihh dengan apa yang berlaku dekad dorang ken ? hmm . 
                                     


takpe lha korang baca jea lha Selebihnya dekad SINI kisah sedih ZIZIE TEO .   



ouhh Jyeahh kawankawan , nihh ada Something untuk korang . 
Baca lha doa atas tuh INSYALLAH dapat atasi jika atas izi-NYA  .


JANGAN BERSEDIH kawan , Kerana ALLAH pasti merancang sesuatu yang Lebih BAIK dan TERBAIK buat KITA . 


aku nihh macam Wartawan pulakk dok cerita tentang org , diri sendiri takde cerita . haha =.=