Saturday, January 1, 2011

Ayuh Kembali ke sekolah !

Publish on : 8:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
1/1/2011 | Sabtu | 8.50 Pm

salam , heyhey , today is First january laa :DD .. dapad gaji kankan ? Belanja buley tak ? ahaa ..
okea , fuget it about that yea hunny ..
btw , Isnin suda sekolah !! wee , HappyHappy :) .. So Kita ENJOY lahh !!
*enjoy Belajar wokey :DD
.. andaanda semua Selamad Ber-Sekolah tautau ;) .. ehee :bb
ayuh Kembali Ke Sekolah Ayuh ! ahaa .. *Suda Mula merepek laa ..



mau tau apea Impian aku ke sekolah dalam Kelas ? lihad dibawah mey ..

HA HA HA , betol jea tak impian aku ney ? Salah kan? betol kea salah ? ahaa ,
compem laa salah kankan ! datang kne laa awal , pukowl 7 pagi aku dah Ter-Pacak depan sekolah .
Start Sleeping ? ahaa ,nucx kne makan sleper cikgu kea ?
tak mau kan ? jadi kne Start belajar lahh !!

tapi kan , aku ckp makan sleper cikgu uh , macam laa cikgu dtg skool pakai sleper .. ahaa
*Mongok laa kau alja ..


apea macam anda ? sudah ready untuk kea sekolah ? barangbarang sekolah semua dah siap kankan ?
musty laa sudah siap :) , kan semangad mau sekolah :DD
*ntah yea kea idak kan >< ..
ta kan barangbarang sekolah jea semangad mau beli ? sekolah puns musty kne semangad kankan ?


tapi kankan , ramai org ckp "Malas" nyea mau pegy sekolah , nape ta cuty lagi sebulan ? seminggu ? setahun ? aku cadangkan laa kankan , kurax pii hok mnx at PM or MPM cuty lagi Sebulan tak puns selama nyea .. wokey ? ahaa .. ntah dyea bagi kea idak at kurax naty .. ahaa , macammacam laa kurax ney kankan ? aku puns malas guk , tapi aku punya semangad mau jumpa cikgu andand kawankawan , aku gagah kan jugak laa yea :bb .. owuh Tidak lupa pada makcek and pakcek kanten the Hensem and cute guys at sekolah tuu ;b .. HA HA HA ..
*melampau TAK ? tak kan ? TAk salah merindui :) uwek ! .



weywey , TAK sangka aku tau , yang aku semakin meningkad Dewasa .. ahaa ..
umoh ? ahaa , sweed twelve lagi tautau B) .. *cey ! poyoc nyea kau alja ..
tapitapi , arab jea nama Dewasa tapi peragai cm Mudakmudak kan aku ney ? yea kea TAK ?
yea kankan ? yea kan jea laa .. ahaa ..


kurax ! ta sabar laa mau sekolah .. yippie !! naty duk kelas yag Ber-wajah baru , Cikgu mengajar Kami org Lama tapi Harapan Baru , Pembelajaran yag Baru , Kawankawan Lapuk tapi Semangad Baru , masakan kanten yag smaa tapi bagi kami baru *Ter-masuk jugak ? ahaa ..
Harapan , Semangad , Citacita serta impian Semua Pelajar SMKBTR yang barubaru :DD
*Semua mau Baru jea kan aku ney ? eiy ! mestilah , kata Tahun Baru kankan ? ahaa


bak kata GB , Cikgu Rosli Bin Sulaiman ialah BERANI , TEKAD , RESPONSIF ! *iney adea laa nama samaran bagi Sekolah BTR .. kurax punya sekolah adea kea ? adea kea ? tak dea kan ? ahaa .. *cey , lebeylebey pulak ! .. tapi adea kea BERANI , TEKAD , RESPONSIF at dalam Diri Pelajar SMKBTR ? Mestilah adea ! kankankan :DD .. Pelajar SMKBTR kan semua nyea BERANI , TEKAD and RESPONSIF ! tambah lagi satu , PANDAI ! ahaa .. sebab CikguCikgu Kami di SMKBTR Bimbing kami dengan Ikhlas dan BETUL ! :) *adea kene mengena TAK ? :bb
cikgucikgu , Bimbing kami yea cikgu :)

OH MyGawsh !
tapi naty dah Start Sekolah kne Tinggal kan Face-Book , Vlogger andand kurax semua :( .. Kesian nyea Mereka naty :DD , ahaaa .. tapi takpe , bukan nyea aku gi Ber-Perang kankan ? gi Belajar jea kankan :D Tak sabar nyea mau mula Ber-Tugas jadi Pengawas 2011 and sebagai Pelajar :DD
Hope lebey amanah :) aminamin !! ..
kawankawan yag duk asrama taun ney aku Hope kurax selesa at tempad bawu :DD
shakira and Intan Nurshakila and sapesape puns , kurax take care tau naty at sane ..
aku sayang kurax tau ! :')
okea laa kurax , suda malam ney .. mau sleeping beauty yea :)

Assalamualaikum , Good nyte , annyeonghi Jumuseyo , Oyasumi :)

P/s :- Happy New Year ! and Selamad mulakan Alam Persekolahan :DD

Seorang Pelajar Tingkatan Empat Di SMK Bandar Tun Razak bagi tahun 2011 :bb

1/1/2011 | Sabtu | 11.07 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .