Birth Mum :)

January 28, 2011 0 Comments A+ a-

28/1/2011 | Jumaad | 6.56 Pm

Assalamualaikum and Hey to All Readers and Diaries :DD


semua sehad kankan ? bagus ! alja jea tak sehad skung ney .. so sad kankan ? ahaa .. okea , nmpak tak title atas tu ? apea tu ? paam tak ? paam kankan ? tak paam ? hadess -,-  , takpe lahh , pegy lahh cari at kamus Arabic .. ngee :DD  .. kurax ! maenmaen jea tauk kan alja ney ? ahaa .. bia lahh sygs woii .. okeaokea .. serius serius ! smilesmile ..  :)  ahaa !

Today Is 28/1/2011 kankan ? means is My Mum Birthday lahh !

weee ! sukak sukak ! besok musty dapad makan kek kankan ? Kek secret recepipi :)  , sedap lahh ! sedap kea ? ahaa , aku bukan suka makan kek puns .. ahaa . pelik ? memang -,-  ... sejak kecik lahh aku memang tak sukak makan kek , macam alien dah aku ney :DD .. ahaa .. eerrr , bagy hadiah ? hadiah apea yek mau bagy mak ? ohh , takde hadiah lahh mak , cuwey D': .. no money no talktoken lahh :)  .. cuma lahh kan , adeq harap mak sehad , panjang umo , murah rezeki and tabah menempuh dugaan yag di-Uji oleh maha ESA walaupuns dlm keadaan Men-Cabar juga Ter-Cabar .. aminamin ! Kami ankank mak , sygs amadamad dan Ter-amad gilak kat mak ! Terimakaseh mak sbb slame ney menjaga kami dgn penuh kesabaran .. sygs gilagila lahh nan mak ! Muaxh muaxh muaxxxhhhh !!

compem lahh adea gambar ! tak sah kalau takde kankan ? :bb

nampak tak gambar atas tu ? haa ! itu lahh mak kesygan alja ! mama saia Ber-Sama Danial Gemuk Jebon !!

Happy Birthday Mum ! ILoveyouSoMuch lahh !   ..

Thankie for everthing lahh mum :) .. May allah Bless On your Birthday ! 
Byebyebyebyebye Hunny 

P/s :-- Ohh lupa lahh makk , kawankawan adeq and all bintangbintang at sekolah tu wish Birthday mak :)


28/1/2011 | Jumaad | 7.30 Pm

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤