Ohh ! Tengku kau ney ...

January 10, 2011 0 Comments A+ a-

10/1/2011 | Isnin | 9.45 Pm

Salam , jawabjawab , ta jawan doce tau ! ahaa , at sekola tady masa math apak laa Kelakar ! Belajar pasal Chapter 1 Standard Form .. Bukan Kelakar sbb Belajar pasal Chapter uh , tapy adea kesah nyea :) .. ohh ! kejabkejab , saia mau Try Ber-pantun .. "eden Toray ! " ahaa ..

Cikgu Math kami Cantek org nyea ,
diberi nama Cikgu aida ,
Kami suka pada dyea ,
sebab dyea cantek dan Indah :D ..

wahwah ? Ber-Pantun Kah aku ? pantun pulak masuk pahal ney ? KAHKAHKAH , sudasuda laa yea alja , jangan nucx Ber-pantun sanad laa weyy ! ahaa , jgn Ber-anganangan macam mat jenin .. mana dea Ber-angan kankan ? typu jea tauk ! dahdah .. Ber-balik pada tupix asal .. tupix ? tupix apea yg kitea mau bincang ney ? ahaa , macam iney ..

masa ngah Belajar Tajuk math Standard Form uh , kitea olang memang TAk paam gilak !! then Cikgu Aida Terangkan terangkan dan Terangkan dengan muka sweed ala ala gulagula kapas uh .. baru laa kami paam ! wah ? Ter-Goda ? sedikit sahaja :DD .. tau tak tau tak? Tengku .. alah , Tengku Syukri cumelcumel kecikekcik tu kan masa tu buley pulak ckp "ohh ! abg dah paam " .. ahaa , Tengku kau buley buwad lawak pulak ! sepak kang ? ahaa .. Cikgu aida nan satu class dah Gelakgelak dah .. megong punya Tengku ! grrr >< .. ahaa , Bile cikgu uh Start masuk class kitea olang jea , acap nan Tengku buley ckp cikgu aku tu cikgu aku tu .. wahwah ? gatal nmpak ? ahaa .. kecokkecok !

Tapy malang nyea laa kan , soalan yg last susa mau paam , Ter-Pakse cikgu Terangkan manyakmanyakmanyak kali !! haiyoo (>_<) , nasib bayek cikgu spodteg ! :DD .. ehee , cikgu Terangkanterangkan kan laa lagi .. tbetbe Tengku garugaru pale dyea yg manyak kutu rayau uh .. ahaa :DD .. then Cikgu Aida pulak sakad dyea .. Cikgu Aida ckp "abg pening pale yea abg ? " ahaaa , kne kau ! kesian tengku (>_<) , ari ney dyea Bahan Gelak UTAMA kami dlm class ! Ohh Mygowsh ! Kesian anda budak ! lagi laa kau duk depan aku , memang kne laa kan .. Kami mintak maap laa yea at awak Tengku Syukri :DD awak ? Jerk ! ahaa :bb .. dyea adea laa Budak Kecik dlm Kelas Kami ! dandan dyea adea laa Budak yg Sweedd ! wahwah ? kembang au lau dyea Baca post ney ! ahaa ..

wlaupuns ari ney manyak keje skool , tapi kami Tetap enjoy ! :DD ..
Kami Keluarga 4Si !!


Beginey laa kami class 4Si SMK Bandar Tun Razak 2011 :DD

okeaokea , smpai disiney sahaja :D .. mau tytok ! ey , salahsalah , mau buang gambar dlm FB dulu yea :) .. btw , Enjoy laa dngan Vlog Buruk lagi Hodoh saia iney :) .. Assalamualaikum !

p/s :- Cikgu Yanti ckp ecuk P.Jasmani mau buwad "POCO POCO" .. ahaa , Betol kah ? ohh TIDAK ! harap tiada :DD .. KAHKAHKAH ! becok jugak adea class acc yg diajar jugak oleh Cikgu yanti .. Ohh My >< ... pale saia suda start Feningfening .. :D ..

10/1/2011 | Isnin | 10.14 Pm

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤