Tuesday, January 11, 2011

suda 2 Bulan :D

Publish on : 7:46 PM There is : 0 Comments Labels : ,
11/1/2011 | Selasa | 7.49 Pm


salam , Ohh ! 11/11/2010 Hubungan kami suda Ber-Cantum men-jady sepuluh hati dan setelah dicincang ia tinggal 2 , Ohh , saia mula merepek laa awak :D .. So Now ? suda 2 bulan hubungan Kami :D , Hubungan apea ? ahaa , couple Bubble tu laa .. haiyoo awak , awak semua ney .. saia suda couple sama itu Hunny Bunny selama 2 bulan ! Hunny Bunny itu Mohd Firdaus Bin saidi saia laa :) .. kami dah lalui suka duka Ber-sama ? betol kea ? ahaa , aku hentam jea .. padahal TAK Langsung kan ? :| .. betol kankan apea yg syg ckp ney bie ? hmm , lantak laa , aku puns tak tahu apea hubungan aku nan dyea skung ney .. skung dah TAK mcg sanad , semua TAK laa .. saia rasa KAMI dah Ber-rengang dengan secara PERLAHAN ! saia slow tortoise :D .. ahaa , kesa pulak kau ! umm , kita dah jarangjarang mcg dah kankan awak :'( .. yea saia tau awak selalu BUSY nan kejekeje awak tuh tuh kan .. umm , ntah laa , saia puns dah tak tahu .. saia rasa awak bukan ingad tarikh First awak mnx couple or lebey detail , Tarikh First kita couple ! saia tguk awak macam dah ta mau apeaapea hubungan jea nan saia kan ? Betol tak awak ? ari ney puns awak ta mcg pape nan saia , lau mcg puns awak balas lambad , then rupe nyea awak TIDUR ! >< , umm , saia tak tahu apea hubungan kita skung ney .. umm .. dahdah , chaw wey , mudd ilang !!! .. assalamualaikum :'(

p/s :- awak awak , saia dah TAK tupop lagi dah tau .. pape puns lau saia TAK mcg awak , awak jaga direy tau :)

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .