Tuesday, January 4, 2011

sukasuka tapi

Publish on : 5:05 PM There is : 0 Comments Labels : ,
4/1/2011 | Selasa | 5.06 Pm

salam , manyak kankan BintangBintang Di-atas tu .. ahaa , saia suda mula merepek :) , weywey , tahu tak tahu tak .. ari ney kankan suda dapad Class !! sukesuke :DD , aku dapad class 4 SI .. tapitapi class acc tu .. >< , mak ai ! takud ney taku ney :( , padan muka kau alja ! kau pilih sanad class uh , then kau takud pulak ? pahal wey ? come on laa ! wahahaaaa :'(( .. patah semangad jadi nyea wey .. tahu tak sbb pea ? sbb masa alik uh mak nan kaka ckp "kau buley kea bawak ?" .. wey ! patah semangad i tau :'( .. bukan bagi semangad , takud kan lagi adea laa .. haiyoo .. kne belajar lagi kuad ney .. Fuhh !! ta tau laa mau ckp macam mana :D .. tapi alhamdullillah dapad class tu .. alja alja , jgn banyak merungut wokey :) , kang ta dapad class bawu padan ! Guru Class , Cikgu Fauziah Isa :) *Cikgu itu bayek :DD .. Ketua ?? mau tau tak sape ? ahaa , pakcek azlee laaa .. *ramai peminad undi dyea tau .. ahaa .. Penolong uf Cuz Illi aliah :) *iney puns lagi menyak peminad woo :DD ahaa , class SI memang BEST ! walaupuns class acc .. tapitapi kalau adea kemahuan , disitu adea kemajuan , ahaa :bb , Class SI adea 15 Teruna 18 Dara .. wow ? ramairamai :DD .. ahaa .. tapi manyak Pesaingan tautau , sbb class uh adea mudakmudak pandai manyak , aku jea low .. ahaa , ceh ! memendek kan diri jea tau ney :bb .. takde laa , class SI uh kebanyakan dr Class First and Second Tahun Lepas .. nasib bayek intan nan izzati sama class nan aku .. wee Syiok maa !! adea jugak kawan :DD .. mulamula aku ingad aku tak dapad masuk class uh , sekali cikgu sebud nama aku , walah ! GEMBIRA tak terkata laa wey , alhamdullilah allah mendengar DOA aku .. tapitapi , Liyana tak dapad class sama nan kiteolang laa :'( , sedey bangad laa kteorg :'(( .. CIkgu !!! nape tak pilih yana ? umm , takpe laa , mungkin bukan rezeki dyea kan :( .. tapi yana ckp nucx pinda asrama , yana , JANGAN laa pinda :(( .. naty ryndu kau laa wey .. intan puns jangan laa pinda .. naty kesian aku woo .. tapitapi , Hope Class ney lebey Ceria :DD .. wee ! HAPPY habis laa wey :DD , tapi kankan , ari ney malang kankan durax , sbb kne spodcek ! ahaa , padan muka !! kurax bawak laa hensed lagi , minyak wangi laa , skru dive puns adea tau .. KAHKAHKAH ! lawak laa kurax :bb .. Ustaz Fairuz ney laa suruh spodcek , habis tangan aku menggigil .. semua org buley perasaan .. ahaa , wah ! today aku memang Bengang tahab GILAGILA nan Ain Zulaika and The Geng !! ahaa , kurax tu macam mudakmudak laa wey , TAK layak gaduxgadux .. sedar laa sikid , kau nucx gadux nan Pengawas , bajed HOWT jea , padahal TAK howt ! belahbelahbelah !! KAHKAHKAH , layak ciup stokin santa Claus yg Busyuk tu jea tau !! KAHKAHKAH ! Bohodoe betol ! jangan tunjuk Belang laa wey , baru setahun jagung tapi cm org TUA ! ahaa , org TUA kea ? tapi aku rasa kurax tu layak dipanggil BudakBudak Ter-encad akal ! Belahbelahbelah ! saia malas gadux nan BUDAKBUDAK seperti anda makcek ain zulaika , rosazie liyana , amira KLCC , lagi surang pendek yek ? ahaa .. menyampah sampah aku tguk muka kurax yg memang dah macam sampah ! KAHKAHKAH !! mak saia ckp ta yah layan org macam uh , TAKDE faedah ! sbb kurax ney takde hakal kankan ? ahaa , bengongbengong jea kurax ney .. Tapi takpe , aku rasa memang kurax punya peragai kud , kesian kankan , aku turut Ber-Simpati nan kurax laa .. ahaa ! *simpati ? ahaa , simpan peti jea laa wey .. penad pulak BEBEL tulis pasal "Perempuan Melayu Ter-HOWT " ney , HOWT kea ? ahaa , layan jea laa , kang tak layan kne HISTERIA pulak .. KAHKAHKAH ! mintak maap laa Sanadsanad sbb kutuk , ahaa , tapi aku memang suka mengutuk kau yg suka BULI org .. sbnar nyea bukan nucx sanad kutukkutuk kau , tapi aku memang Ter-amadamad laa suka ! HA HA HA !! dahdah , Hujan pulak petang ney , mau tguk Upin Ipin laa .. ahaa , Got To Go Hunn , Buhbyes .. salam :DD

Allhamdullilah :DD !!!

4/1/2011 | Selasa | 5.37 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .