Thursday, January 13, 2011

Tiada title semak

Publish on : 9:53 PM There is : 0 Comments Labels : ,
13/1/2011 | Khamis | 9.01 Pm


salam , weywey , batuk tak hilanghilang lagi weyy ... lagi perid , saked , macammacam lahh ! ouhh , saia tidak tahan .. rasa mau potongpotong saja leher iney .. ahaa :bb  , kuraxkurax , at sekola tady apak laa best ! tak belajar sanad at sekola tady .. cikgu acc takde , cikgu science takde .. ari ney belajar Bi nan Ekonomi asas jea .. perdagangan Belajar jugak , sbb cikgu Siti esah ganti cikgu yg tak dtg , soo beljar jugak Perdagang .. nasib stgh jam jea .. pasuh borakborak *walaupuns ujian bulan 2 nanty :D .. ahaa .. tapi kan tapy kan , ujian ney kan cikgu ila ckp kalau sape fail kne turun kelas pegy class bawahbawah .. ohh ! tak mahu (>< ,)  ... pleaseplease , sape adea jampi buwad saia tidak fail ? ahaa , mugok tak ? jahad jea .. tak ley tak ley .. dosa ! kankan ? ahaa :DD .. uf coz kne belajarbelajarbelajar ! Ter-utama Acc !! wargghhhhhh :?   .. lupakan laa apsal tuhh ! pasuh kan lepas cikgu Siti esah kuar jea aku bowakbowak nan intan sama acap : ..dgn layan lagi budak class yg gilagila smbil Men-cantek kan lagi class padiapa itu :DD .. kahkahkah ! class aku warna warni woo .. nasib saje tak cat ! kalau tidak ..... macam taska aku merasai nyea .. ehee :DD , pape puns terimakseh at Cikgu Fauziah Isa sbb Beli kan brg2 class tuu , guru class yg terbayek ! :)  .. weywey , ariney kami gila dlm class ! Ohh Best tak terkata kata lahh .. intan kankan dyea jady pegawas sekola .. eceh eceh ? jadi mawas buleyd tak ? ahaa :bb  .. bagus lahh tuh kankan :DD .. i'm proud you of you bangla :) !  ahaaa .. :bb .. lalalal ~~  , kuraxkurax , smlm kan Bunnyhunny saia Call :D , wahh ? batak pulak ? eh ! musty lahh .. saia dah tak tupop , bagus laa dyea call .. kawankawans saia ckp dyea okea laa , sbb lelaky yg col bukan perempuan .. Teacher Ho puns kata cm uh  :)  .. betol kea ? ahaa , ntahntah :?  .. ahaa , sengal wooo :L  .. weywey , tau tak tau tak , tady at sekola kankan  -,- acap ckp kankan  " kau couple nan org dah keje ? tak payah lahh , kau tak kan bertahan , sbb dyea akan cari org laen , lagi kau jauh dgn dyea , dyea keje pasuh pegy sanasiney , then org yg keje ney kan cepad bored nan org cm kau ! lagilagi kau macam budakbudak .. dyea keje snaasiney buelyd dapad awex manyak " then aku ckp laa " ahh ! kau typu laa acap , tak bayek tau typu ney , bagi bukty !! aku rasa tak laaa .. " then acap ckp " kau tak caye suda lahh ! aku lelaki , aku tau lah .."  then aku ckp " yea laa yea laa ! grrr ! "  *kami TAK bertengkar , mana buleyd kawankawans bertengkar kankan ?  ehee .. weywey , betol tak hapa yg acap ckp tu ? kalau betol laa kan , takpe laa , cikgu ckp takde jodow lahh tu .. :)   .. awak awak , betol kea apea acap ckp tu ? betol kea awak ? saia suda waswas laa :(  ..  Ohh ! acap , kau sentap kan hati aku , esok kau kne pujuk aku , kalau tidakk ......................... aku penggal leher kau ! ahahahaa :DD  , weywey , malas nyea nucx pegy sekola ecuk .. rasa mau tyto saja selalu atau lebey lanjut utuk selama-lama nyea lahh ! tak puns mampus terus ! .. iyakk !!!!! keje math adea yg TAK siap woo sbb aku tak paam , adea 8 soalan :DD .. ahaa , yg sblums2 ney punya lagi .. ahaa , keje Ter-bengkalai :bb  .. dah laa wey , takde mudd laa pulak -,-  .. batukbatuk ney cm bahagang jea .. penad betol ! susa aku belajar .. padiapa betol lahh --'   .. ILoveyousoFuckdamdamuch sygs !


p/s :- jgn Curangcurang sama saia , kalau tidak , saia tikamtikam , firefire , sekehsekeh pale awak tu tauk ! huh (>< ,)  menci tol tauk ! 

13/1/2011 | Khamis | 9.38 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .