The FaceBLOG !!

February 21, 2011 0 Comments A+ a-

21/2/2011 | Isnin | 3.23 Pm

moshimoshi
Assalamualaikum and Happy HotDay ! 

nampakk takk title atas tuhh ? nampak kankankan ? yag Sebesarbesar punya tulisan tuh ? nampak kan ? dyea tulis pea ? "Face-BLOG ?"  haa ! ney cik alja mau bg taoo lahh neyy .. Korang pikirr Face-BOOK jea adea ? Face-BLOG puns adea tautautau .. BAHAHA :bb  .. sbnar nyea cik alja bawu taoo lahh derr : )   .. *Poyoc GILAKK --  ..  sebab alja tenguk semua Vloges2 buads benda neyy .. alja mulamula tak paam gukk .. then lamalama bawu lahh paam .. okeaokea , aljalja , tak paya kau alja mau BEBEL panjang lebar cm mau buads karangan .. so korang tengok lahh at bawah :DD   Checkitdoudd !!


SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH !

TENGOKK ! PINKK lagyy taukk ! eii SUKASUKA :DD

21/2/2011 | Isnin | 4.10 Pm


Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤