Monday, February 7, 2011

First sekola : )

Publish on : 4:55 PM There is : 0 Comments Labels : ,
7/2/2011 | Isnin | 4.06 Pm

Welcome awak ! : )

koranggg !!!! HAHA *alja , kau GILAK apea ? .. errr , yea lahh mana tak gilakk kan tbe2 menjeritt jea  kankankan ? ahaa .. anyway , cerita alja macam biasa lahh , cerita pasal first sekolah .. *macam tak penah sekola alja ney kankankan ? .. yea lahh , tady bagun pukowl 6.00 pagy .. masa mak aku kejut kan aku uhh , kau tau takk aku ckp apea ? aku buleyd pulakk ckp macam neyy "alahh , mimpi jea tuhh , lama lagy nucx sekola , tyto lagy lahh "  HAHA .. bodoh takk ? memang -,-  .. sampai lahh mak aku kejut manyakmanyak kaly bawu aku cepadcepad sedar .. nasib baik lahh taim uhh bawu pukowl 6.00 pagy .. *alja tak MALU di-kejut kann .. :B  .. then bagun kan anak buah aku adibah pulakk , bagun dah lahh susahh .. wasting my time ! ahaa .. dah siap semua , turun bawah pulak maen nan danial : )   .. then dah pukowl 6.45 pagy uh pakai tudung yag manyak CEREWET  ituu ..  *saia TAK sukak pakai tudung ituu , manyak SuSah pakai ! .. then pegy sekola .. taim pegy sekola perut saia MERAGAM bagai nucx rakk .. aduhh ! so hate this part .. HAHA .. belajar puns tak senang .. sampai lahh balik neyy perut still saked , pe mknan yag aku makan puns aku tak taukk .. aduhh .. mencii jeaa -,-  ..belajarbelajarbelajar dan belajar .. itu lahh keje saia :DD keje sekola adea tautautau .. manyak BENCI ! HAHA .. buleyd takk kalauu pegy sekolah takde omwokk ? Cikguu ! cikgu baikk hati sbb bagi kami HOMEWORK manyakmanyak : )  *saia SUKAKK !! --.

HomeWork yag Ter-Senanrai hari iney --- >
  • Science :- buads NOTA ! *saia MALAS : ) 
  • Sejarah :- buads NOTA nan pembentangan *saia HATE wohh -,-
  • agama :- buads NOTA jugak pembentang .. 
Semua kene buads NOTA ! nota panjangpanjang lebarlebar , menyakmanyak -,-  .. nasib baikk lahh aku suka menulis kalau idakk ... ________  HAHA .. and taim balikk uh adea perjumpaan persatuan , and aku adea jawatan ! *cikgu pilih tak ley tolakk * jawatan bawahbawahan jea -,-  penolong bendahari .. HAHA .. and balik uh pulakk pukol 2.30 .. memang aku TAK saba lahh mau balikk .. sbb saia mauu ..

QADA' TIDURRRR !! HAHA :DD

so , sekarang mata saked , perut saked . semua anggota saia saked sbb mereka semua TAK saba mau tyto selepas makan ais-Cream manyakmanyak ... HAHA .. thankie to Bestie Aqila Gebugebu .. HAHA  , sbb teman saia beli ais-Cream yag begitu banyakkk .. yag pasty SEDAPP ! slurrppp :DD .. jealous tak jealous takk ? jealous lahh jealous lahh .. HAHA *alja men-GEDEKKK !! hohoho ! balik rumah uhh saia dapad mcg dr bie and mizan  .. wohoo !!

that's all , BYEBYE : )





P/s :- pembentang BM tak siap lagyy .. malas wohh --, !! *apa mau jady lahh kann ? ahaa

7/2/2011 | Isnin | 4.52 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .