Wednesday, February 23, 2011

Saia jugak awak : )

Publish on : 10:49 PM There is : 0 Comments Labels : ,
23/2/2011 | Rabu | 10.22 Pm

moshimoshi

Habaikan gamba neyy , kalau Percaya , cucuk mata :DD
suda malam kan ? bagus alja kan ? bub tak baca pape tuk ujian acc besok .. HAHA , budak RAJIN :DD  .. tady ujian perdagangan .. ish , KorangKorang , tahu tak tahu tak ? alja HENTAM ! bahaha , bohongekk -,-  .. acap ta dtg 3hari dah tauu at sekola , bub adea "polo air" acap ! aku MISS kau lahh GILAKK -,-  HAHA ..weywey , alja bukan mau cite pasal tuhh , ahaa , takde pea nucx cite .. sbnar nyea alja nan Boyfey gaduh ! napea alja gaduh ? errr , heyhey , awakawak , awak mustyy paham napea saia jady cm nea kan ? sala awak jugakk kan ? grrr >,<  .. saked hati saia taukk ! awak ckp nan saiaa , yag saia jangan mcg awak dahh , bub if saia mcg awak .. saia ney asyikk nucx gaduh jea .. smlm saia mcg awak , awak tak reply kan ? then memang betol lahh kan yag awak ta nucx saia ganggu dah kan ? memang lahh kan ? okea FINE ! saia tak akan ganggu awak .. sukaty awak lahh kann .. tapy awak musty tahu napea saia cm ney , kalau awak tak tahu , awak try pikir pea yag awak dah buads .. setakad awak keje , awak kata awak "busy" .. okea , saia buleyd accept ! tapy saia saked haty pasal laen .. if awak still angab saia ney girlfey awak , compem awak mcg saia kan ? saia dah malas nucx pikir .. sukahaty awak lahh .. kalau awak mnx clash puns , ney last lahh alja coup .. alja malas lahh pikir dahh .. saked HATI : )  ..  Korang ! pami kan pami kan .. kenal tak ? compem lahh takk .. ahaa , dyea kankankan , KEJAM smaa alja .. HAHA ..

KorangKorang , alja mau gedekgedek letak gamba , buleyd tak ? buleyd kankankan ? HAHA ..

ILoBeInYouSygs :DD





BURUKKK !! *tahu puns kau alja , dahdah DIAMDIAM ! HAHA :DD

Byebye

23/2/2011 | Rabu | 10.50 Pm

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .