StoryMorry saia , awak dan mereka : )

February 12, 2011 0 Comments A+ a-

11/2/2011 | Jumaad | 11.55 Pm

Salam Satu Malaysia .. *HAHA ! Slow idea lahh : )

weywey , ari ney dah masuk 3Bulan Kami Coup lahh ! littlegirlemoticon Lots Of LOVE lahh .. haha ! Kami ? kami tuh sape ? HAHA .. tak kan nan si GILAKK tuhh pulakk -,-   .. ahaa , weywey , ROMANTIKA takk ? kankankan ? ahaa .. tak penah aku rasa LAMA cm neyy .. ahaa , Poyoc GILAKK kauu -,-  , yea lahh kan peragai aku cm BUDAKBUDAK tapy alhamdullilah bie tak manyak merungut and paham sygs kankankan ?  .. BAHAHA .. saba jugak kau at aku yea bie ?  
sygs kauu lahh ! nyetnyet ><  

korangkorang ! tady at sekola memang syiokk ! dah lahh hari jumaad .. belajar tak belajar jea .. memang syiokk habis lahh ! HAHA .. tady dr pagy smpai taim balik asyik lahh Mem-BEBEL macam mak nenek antara aku , aqila , acap andand tengku  .. best wohh , RUGI tak JOIN ! ari ney kan baca yassin at sekola soo , tbe2 cikgu samsul bagy aku tabung suruh derma .. korang tahu tak tabung tuhh nama nyea " Tabung Derma Banjir Satu Malaysia"   HAHA .. banjir puns adea satu malaysia kankankan ? ahaa , hapahapa jea lahh , janjy korang derma nan ikhlas .. okea ? then agama .. nasib agama buads PAFA jea , pasal rukun islam , huraian , haha ! senang right ? tapy huraian okea lahh not badd .. HAHA .. then belajar Bi pulakk nan Teacher Ho .. kalau nan Teacher compem lahh tak kan ngantukk  , sbb teacher ajar bestt .. ngee :DD .. pasuh macam biasa belajarbelajar dandan belajar sampai kau LEMBIKK .. BAHAHA , suka typu wohh aku .. lalalala~~  , then lepas rehad uhh belajar math , HAHA .. aku TAK buads LANGSUNG keje cikgu aida .. cikgu baikk wohh :DD  *jahad aku kankankan ? memang -,-  .. aku dlm class uh asyik Mem-BEBEL jea .. cikgu aida puns asyik gelakk .. ahaa , garagara borakborak nan acap , aqila and tengku lahh ney ! HAHA  ..dah lahh math aqila tak bawak buku teks , then acap pulakk tak habishabis duk belakang mengadap aku .. aku neyy yag sememang nyea TAK bawak buku latihan , aku suruh lahh aqila tuka tempat nan aku ... then aqila cakap "eihh ? takpe kea ? blablabla ~~~ *memBebel panjang dyea "  HAHA .. bodoe kau aqila .. intan update BLOG hari ney pasal kami jugakk , tapy ..... lihat sndyri .. Link di bawah sekali littlegirlemoticonHAHA , aku ari neyy manyak betol tacing nan acap .. BAHAHA .. littlegirlemoticon kesian kau acap kne pujuk akuu .. lalalala ~~ *kesa pulak  , ahaa :DD   .. sape suruh dyea buads aku kankankan ? betol tak ? ahaa , kan aku dah tacing manyakmanyak nan kauu .. grrr ><  ,  yag aqila pulakk tak habishabis sakat aku sweed Couple nan acap ..  
WHAT THE ________________  HAHA ..


malam pulak neyy tolong aqila edit blog dyea .. wohh , sumpa BURUK aku editt ><   ..littlegirlemoticon ney dyea mau suruh aku edit blog makcek dyea pulakk .. grrr ><  , BURUK kang weyy .. kawan kau aleesya tuhh kan panday ? suruh lahh dyea weyy .. blog aku puns dah macam ____TETT____  .. HAHA  .. No komen :DD  .. wey besokk dea  KOKO lahh , memang saia MALAS : ) so skung puns dah 12.50 malam .. saia mau OFF ,  kang TAK bagun susa pulakk .. ngee :DD , dah lahh seminggu ney asyik bagun lambad jea .. HAHA .. apak Terukk !!  dahdahh ,

Intan Nurshakila , asyraf andand Tengku jugak Bie .. 
ILOBEYOUTOOTHREEFOUR taukk ! littlegirlemoticon

byebye : )  Assalamualaikum sayonara  littlegirlemoticon

12/2/2011 | Jumaad | 12.50 Am


Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤