Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

Publish on : 5:36 PM There is : 0 Comments Labels : ,
3/3/2011 | Khamis | 4.08 Pm

Hello Readers : )

Mau JOIN kawankawan ? TEKAN sini : )

nampak apea yag at ats tuh ? ha .. alja mau JOIN segmen abg BEN .. HAHA .. okeaokea , SERIUS please .. ambik mudd dulu .. Fuhh !! HAHA  ..

HAHA , gamba yag paling cukub PLUS MINUS DIVIDE MULTIPLY buruk : )

tentang alja ? okea .. let see ... HAHA ..

Nama sebenar-benar alja yang diberi ialah Nur Aljawahir , korang boleh panggil alja or so whatever lahh kann :DD  , then alja still masih belajar .. bawu Tingkatan 4  , ambik aliran akaun .. alja ney tinggal at Cheras , tahu kan ? haa , bagusbagus :DD  .. ehh , korang tahu kan skung dah bulan 3 ? ari ney 3/3  .. sabtu dah 5/3  .. ha ? korang tahu maksud pea ? ahaa .. alja ney suda m'jady "penunggu setia" korang untuk bagy alja hadiah .. haha : )  

dekad sekola mereka suka panggil alja "BOOM"  .. apea kene mengena nan alja ? ha , mau tahu ? macam neyy .. tengok at nama alja kan adea tulis "al" kan ?  mereka kait kan nama alja dgn israel .. HAHA , adea kene kea ? ishh , KEJAM kan mereka ? nama ney pun LEE yag bagy ..  HAHA .. tapy takpe , kita COOL :DD  

alja punya nama macam Kumpulan Nasyid " AlJawaher "  jea kan ? HAHA  


Jumlah Follower alja bawu 49 jea  : )

yag at bawah ney Soalan dr abg BEN --- >

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini  ? 
:- alja akan layanFace-BOOK + YouTube = MEMEKAK at rumah :DD

 Ceritakan kepentingan blog kepada anda 
:- dapad Sharing Caring cerita nan org laen , masa Terluang yag tak membazir and dapad buads pertandingan yag BEST , HAHA :DD

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
 BLOG Superb   :: This is Chunk ::   sebab BLOG dyea memang BEST lahh .. ngee :DD

3/3/2011 | Khamis | 5.32 Pm
 
 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .