Monday, April 18, 2011

tahu kau PERFECT .

Publish on : 9:21 PM There is : 0 Comments Labels : ,
18/4/2011 | Isnin | 8.38 Pm


Hey , alja mau MARAH lepas kens GERAM ..  boleh ? 

tady petang kawad , around pukul 4ptg start kawad smpai pukul 6ptg  .. tady pikiran and hati memang tak tenang and gelisah .. kawad puns tak menjadi .. alja tak tahu apea kene dgn alja .. pasuh tbe2 Si 'S' ney and kutukutu nyea dtg tmpt kawad .. dorang tengok kawad kiteorg pasuh nucx sound2 , nucx sindir2 .. korangkorang , aku adea ayad terbaik buads korang at bawah neyy , baca lha ..


" wey korang bajed kawad bagus , sbb tuh kau punya kawad selalu menang . HAHA SUMPAH saked hati . mentang2 si Afif afdhal tuh adea , kau puns mengatal mcm perempuan PUNDEK .. Sabor Je Lah~  HAHA  .. ntah2 kawad kau puns terbalikbalik , kau nucx BANYAK bunyi , HAHA , tapy aku tahu kawad kau PERFECT gilagila kens , ikod kens hati mau saje aku sumpah seranah kau , dah tahu org laen nucx kawad tapy kau dgn sekutukutu kau pegy memekak at situ . macam SIAL , cm nea lha org nucx tumpu kens perhatian at kawad , pasuh banyak kosong dlm barisan . cuba kau ? eii macam Pantekk jea .. dah tahu kawad tungang terbalik yag laen tuh tk nucx masuk barisan masing2 , memang aku takde mudd lha kens , yag laen tuh kata nucx tengok kawad okea kea tak .. ishh bapak tengkorak kau ! dah tahu kau puns masuk kawad , tak rety masuk barisan ? tergedek2 duduk at tepi tuh pasuh main henset , macam Bangang jea .. pasuh yag kau ingad kau memekak at situ org laen suka ? FUCKROL lha .. HAHA .. tapy hati aku kens suci tak suka marahmarah , marahmarah tuh kens cm org tua .. MACAM KAU lah !  HAHA . Bodoh punya BETINOKK ..  SUMPAH kawad kau PERFECTT GILABABI .. HAHA .. SELAMAT MAJUJAYA <3  kawad kau BEST PERFECT ! "


sudah baca ? HAHA , khas untuk kauu dan kutukutu kau .. kau ingad budakbudak kawad aku suka dengar kau dan kutukutu kau memekak ? FUCKROL lha kens ?

pasuh kak nabila pulakk , dyea puns adea salah dlm kawad , nucx memekak2 nucx marah2 aku .. Biva lha , laen kali tengok kawad sendyri jgn ckp org , pasuh sebelah aku si dilla BONGOKK ! dah lha terbongkok2 , yag korang salah , aku at tengah2 ney jugak yag kene marah . wahh saked hati aku .. macam cipet . sumpah tahun depan aku tak akan masuk kawad . lantakk korang lha ..  kau ajak si "S" tuh dan kutukutu dyea masuk kawad . dorang kens PERFECT .

besok ? lawan kawadd ? kene dtg pukul 6.15 pagi ? haha , aku dtg lambadd adea lha .. nucx suruh aku dtg cepad2 ambik aku at umah lha derr .tapy korangkorang semua , aku dgn ikhlas hati dan baik hati , suci dr debu ney mohon maaf dan ingin korang semua doa kens kitaorg Kadet Polis D'BTRian JOHAN . aminamin : )  thankyous

aku saked hati . dah lha hari ni aku tak sehadd , pasuh nucx makimaki aku .. saked pale aku .. besok lawan kawad pasuh kau nucx buads cm taik , kang org last2 minute tarik diri bawu korang mencacau cari org .. cara perckpan tuh jaga lha sikid , hormat lha jugak org sekeliling . jgn pikir diri kau tuh PERECT sanad .. ikod kens aku memang aku tak akan pergi , baik aku belajar akaun . aku cuma nucx jaga perasaan budak kadet jea , kalau korang ? adea kea jaga perasaan budakbudak tuh ? takde , jangan harap !


18/4/2011 | Isnin | 9.20 Pm 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .