Sunday, May 22, 2011

memang Ter-BAIKK . HAHA

Publish on : 11:32 AM There is : 0 Comments Labels : ,
22/5/2011 | ahadd | 10.10 am

hey bubu <3 

my exam already Finished last friday , alhamdullilah semua okey untuk dijawab .. only waiting to see my results :) 

semua gembira bila exam tamat , macam seksaan pulakk exam nii . HAHA


exam dah HABISS !! wahh aku gembiraa .. exam sudah habis tinggal tunggu results jea , compem HANCUS alja oii .. HAHA .. memang tk lha , terutama akaun .. walaupuns senang hari tuh , tapi macam haremmm .. HAHA .. hari jumaad tuhh memang banyak buads dosa satu class .. HAHA *kes meniru*  meniru ? woddwodd , tk baikk kan ? tapi kami baikk sebab berkongsi ilmu .. kehkehkeh :DD  .. yang penting aku tk siap ehh salah tak sempad ! HAHA .. macam mana tk sempadd , kertas aku melayang sana sini .. lagipon aku pikirr balikk pukul 1 rupe nyea 12.30  .. jawab akaun pon bolehh blurr .. macam nii nak jadi akauntan ? ehh jangan pandang sebelah kaki tau , sepakk nak ? aku debikk pale tuhh kangg nakk kutukkutukk pulakk .. kehkehh jangan marahh haa .. mood alja tengah sygs nii tauu .. HAHA .
[ pape pon jangan terlalu yakin Lulus , jangan terlalu yakin Fail , biar kan jea ]

weywey , smlm online ntah tbe2 aku rasa gembira pulakk .. lagilagi chat dlm group ber-samasama Arif , Arnie and eija .. aduhh , ter-gelakgelakk aku .. sumpah aku gembira smalam ! sampai pagipagi baru aku OFF . aduhh , tk kering gusi gelakk .. pape pon aku sygs at korang ..



First :) 

Comel kan ? ngee :DD  smlm dyea nii aduhh boleh mental layan ..  HAHA , macammacam peragai dia nii , tk boleh diramal .. adea jea idea dia nak menyakat org lha , nak gadoh lha .. pape pon dia kawan paling best :DD  sygs kauu lha mina

kalau aku Curi teddy tuhh perrhh tk tidurr . HAHA

 Second :)

budak sorang niii , kalau dilayan makin men-jadijadi .. rasa nakk katok jea tangan dia .. nasib baikk comel .. bak kata arnie "Pengawak"  HAHA  .. tuhh baru chating dlm Face-Book belom lagi F2F  .. kalau F2F lha kan , tak tahu lhaa nak cakap .. alja rasa mulud dia aduhh tk henti2 cakapp agak nya .. hihi :DD   , syg kauu budakk .

muka tk tahan , nak gadoh jea keje .. HAHA 

Third [ Last ] 

semalam kann kesiann mamat sorang ni , asyik kene buli jea .. HAHA .. dia nan arnie maen spam block spam block .. aduhh , kelakarrr gila .. smlm alja rasa arif memang dah BENGANG tahap maksimum , bukan maksimum dahh terlebihh dahh .. lagilagii , alja nan dia kene usik dgn arnie and eija .. memang tk lhaa .. lagi bengang dyea , HAHA .. saba yea arif saba .. jangan marah lamalama , kang rindu . HAHA .

nak sepakk jea camere tuhh , HAHA

 Tapiii ....... mesti lagi best kalau adea  .....




 weywey afy miss kauu dohh , grrr --"  aduhh , tahu sombong skung nan aku kann .. biase lhaa kann sape jea nak kawann nan aku .. hihi , pape pon kau bestie aku , aku sygs kauu gila babeng lhaa afy oi oi ..  aku dah lama tk text kauu , rindu gila tahu tkk , rindu time tahun lepass text tk hentihenti .. sampai waktu sahur pon text . HAHA .. rinduu dohhh rinduuu gilaa .. hihi .. sygs kauu abg maniss

muka cute lha konon , cepukk baru tahu . HAHA



weyy korang , sygs korangg .. terimakaseh buads aku gembiragembira semalam .


 
kan best kalau masa semalam berulang kembali 


22/5/2011 | Ahad | 11.20 am 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .