Wednesday, July 20, 2011

gamba kene CURI ? OMD !

Publish on : 5:47 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket

[ cehh Title mintk penampar nmpak ? haha ] 

okey , tadi masa alja BW blogger2 update , sekali ternampak entry INI dekad Blog Cunmelecun . okey nampak menarik jea . alja pon tekan lha . okey memang menarik dan bukan macam dah . haha . okey thanks HR sebab keluar ken benda ni . alja pon nk tengok2 lha gamba alja ni adea org curi kea tk ? okey dengan senyum tk henti2 macam kene sepak alja pon search . Fuhh nasib baik takda . haha #Sape jea nk buads FAKE at gamba kau alja , haha ..  okey kalau korang nk tahu and nk cuba tekan LINK bawah tuh . Korang just enter url gamba or upload gamba yang korang nk check tuh k ? pasuh Search . okey ? okey Good KBye



SINI


Credit :- Cunmelecun


P/s :- Kalau tk paham apa yang aku tulis , tekan jea dekad Blog Cunmelecun tuh tau . 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .