Freebies Backgrounds Polka Dots

August 14, 2011 12 Comments A+ a-

Photobucket

haa , hari ini alja baik hati *selama ni jahad . haha  .. hari ni alja nk bagi korang Backgrounds Polka dots . ambek lha , tapi sebelum ambek comment dulu boleh ? alja nk tegok brape org yang sudi ambek . kalau korang tk comment , alja bawak lari blog korang . haha 

Ha sebelum hambek korang kene tekan SINI dulu . Kalau tak korang .. haha



http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/polka_dots.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/32.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/43.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/46.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/66.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/370.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/372.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/373.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/374.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/polka-dots1.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/403.jpg


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/404.jpg


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/405.jpg

okey , nk copy tekan Ctrl dan C dengan Serentak ! sorry kalau buruk and tk sesuai dengan hati korang . umm , Comment kalau nk ambek . thanks :)


12 Comments

Write Comments
Semut Senyum
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:54 AM delete

alja...comey nye polkadot tu.. cik semut tak sempat nak bace entry alja ni... cik semut baru je tukar background... aisyeee.... semua comey2... rasa nak amik semua tapi kang berwarna warni blog cik semut ehhehe

Reply To This Comment
avatar
August 15, 2011 at 7:51 PM delete

@Semut Senyum
hihi , thanks Cik semut . haha takpe lha , laen kali ken ada lagi , cik semut boleh hambek bilabila masa jea pun . okey ? hihi :)

Reply To This Comment
avatar
August 17, 2011 at 3:40 PM delete

@Ieyra SuRaYaA

okeyokey , hambek lha :) nk hambek semua pon boleh . hihi :D

Reply To This Comment
avatar
October 7, 2011 at 9:27 PM delete

lau dah ambik nk paste kat ne ?

Reply To This Comment
avatar
NUR AZEERA
AUTHOR
November 7, 2011 at 1:08 PM delete

zeera amek satu ea alja?

Reply To This Comment
avatar
December 3, 2011 at 10:41 PM delete

saya ambil, saya credit :)

Reply To This Comment
avatar
Funky Sya
AUTHOR
December 17, 2011 at 12:22 PM delete

kak alja amek satu yeh..:))

Reply To This Comment
avatar
Mya Avie
AUTHOR
February 12, 2012 at 4:46 PM delete

hey miss alja. im new here. ngee. nak tnya. mcm ne nak masuk kn polka dot ni? reply me asap. :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤