Sunday, August 14, 2011

Freebies Backgrounds Polka Dots

Publish on : 3:47 PM There is : 12 Comments Labels : ,
Photobucket

haa , hari ini alja baik hati *selama ni jahad . haha  .. hari ni alja nk bagi korang Backgrounds Polka dots . ambek lha , tapi sebelum ambek comment dulu boleh ? alja nk tegok brape org yang sudi ambek . kalau korang tk comment , alja bawak lari blog korang . haha 

Ha sebelum hambek korang kene tekan SINI dulu . Kalau tak korang .. haha



http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/polka_dots.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/32.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/43.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/46.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/66.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/370.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/372.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/373.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/374.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/polka-dots1.gif


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/403.jpg


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/404.jpg


http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/405.jpg

okey , nk copy tekan Ctrl dan C dengan Serentak ! sorry kalau buruk and tk sesuai dengan hati korang . umm , Comment kalau nk ambek . thanks :)


12 comments:

  1. alja...comey nye polkadot tu.. cik semut tak sempat nak bace entry alja ni... cik semut baru je tukar background... aisyeee.... semua comey2... rasa nak amik semua tapi kang berwarna warni blog cik semut ehhehe

    ReplyDelete
  2. @Semut Senyum
    hihi , thanks Cik semut . haha takpe lha , laen kali ken ada lagi , cik semut boleh hambek bilabila masa jea pun . okey ? hihi :)

    ReplyDelete
  3. @Ieyra SuRaYaA

    okeyokey , hambek lha :) nk hambek semua pon boleh . hihi :D

    ReplyDelete
  4. hey miss alja. im new here. ngee. nak tnya. mcm ne nak masuk kn polka dot ni? reply me asap. :)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .