Freebies Icon pemulaan Entry

August 15, 2011 9 Comments A+ a-

Photobucket
ehh Waitwait  Ha sebelum tuh tekan INI dulu boleh 


 okey hari ini alja nk bagi Freebies  lagi sebab alja takde idea  untuk letak dalam Entry  . haha . mesti korang bored  ken tk habishabis muka ni jea yang ada . tapi takpe lha . nak buads cm nea . org tk suka *cehh poyo mintak penyepak . haha . tapi Freebies ni untuk Followers alja jea . Kejam tk ? *haishh kau alja memang kejam . haha . takde lha semua org boleh hambek . tapi sorry dulu sebab alja buads tak lawa . 

Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 
 Tekan SINI Code 

okey , Kalau nk tekan Ctrl dan Alt dengan SERENTAK ! sambil tekan gamba. haha , okey tuh jea , semua transparents sorry kalau buruk  dan tk berkenan dihati   tapi sebelum ambek boleh comment  sikid tk ? sebab alja nk tahu lha sape yang berkenan dgn alja punya rekaan ni . Thanks 


9 Comments

Write Comments
si para para
AUTHOR
August 15, 2011 at 10:51 PM delete

yang paling atas comel..
sebab suka warna hitam dan putih.
:)

Reply To This Comment
avatar
August 15, 2011 at 10:57 PM delete

@si para para
ouh , okey thanks Si parapara . tuh pun alja baru terpikir nk buads . hitam dan puteh memang comel ken ? :D

Reply To This Comment
avatar
ayie_kecik
AUTHOR
August 30, 2011 at 2:24 PM delete

kak sye amek yg kdue 2 . yg tu comey .

Reply To This Comment
avatar
November 28, 2011 at 2:24 PM delete

sy ambikk 1 ye..
thanksss...

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤