Tuesday, August 23, 2011

ILoveyou alja ? Ehh siapa ni ?

Publish on : 3:59 PM There is : 4 Comments Labels : ,
Photobucket

haha okey title aku nk mintak FREE penyepak jea ken . okey cm ni cerita nyea , masa tuh intan suruh alja tolong edit ken blog dyea , so alja pon maen approved jea untuk edit blog dia . TAPI   adea tapi ni ..  tapi alja suruh dia bayar , haha kejam ken ?  ngee bia lha . haha . okey then dah siapsiap edit tuh dia pun buads lha Entry pasal ILoveyou Alja . errr geli jea dgr ken ? hahaa . taktak , mana adea  haha . okey intan ILoveyoutoo   . yang tk tahan pulak dia buads Entry ni panggil saia KAKAK ? ehh tua sanad kea saia ? panggil makcek cukup lha . ehh korang nak tengok blog dyea tk ? alarr malu lha . takud buruk jea alja edit . umm , tapi takpe lha , kalau nk tengok tekan SINI okey . 


Ehhh dah tengok tuh alja nk mintak Jasa baik korang untuk Comment tentang blog yang alja edit ni dekad Entry ini . boleh ?  please  okeyokey sape comment alja belanja   okey   hihi . 

Wahh mentangmentang nk raya dah , semua blog alja tengok dh letak lagu raya . expert ! haha 



4 comments:

  1. dah tgok dah.. comey la... nice je.. manis sgt.... tapi nampak cam alja punya je... style alja ada lagi.. lagi 1 kat shoutbox tu, kalau boleh tukar text masa taip tu.. sakit mata skit... tu je komen akak kot... tapi nice la.. kene ngan kawan alja yg pakai bju polkadot jugak tu, akak dah add dia dalam geng dot-dot akak dah.. =)

    ReplyDelete
  2. cantiklaa alja edit dkt dia! comey sgt.. alja pkaikan blog dia template apa?

    ReplyDelete
  3. @Semut Senyum
    haha , sebab alja yang edit kud tuh lha alja punya style maseh adea . ha shoutbox dyea alja dh tukar . okey tk ? btw thanks tau ;)

    ReplyDelete
  4. @Are-Nisa
    thanks :) , alja pakaiken untuk dyea template Awosome Inc .

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .