ILoveyou alja ? Ehh siapa ni ?

August 23, 2011 4 Comments A+ a-

Photobucket

haha okey title aku nk mintak FREE penyepak jea ken . okey cm ni cerita nyea , masa tuh intan suruh alja tolong edit ken blog dyea , so alja pon maen approved jea untuk edit blog dia . TAPI   adea tapi ni ..  tapi alja suruh dia bayar , haha kejam ken ?  ngee bia lha . haha . okey then dah siapsiap edit tuh dia pun buads lha Entry pasal ILoveyou Alja . errr geli jea dgr ken ? hahaa . taktak , mana adea  haha . okey intan ILoveyoutoo   . yang tk tahan pulak dia buads Entry ni panggil saia KAKAK ? ehh tua sanad kea saia ? panggil makcek cukup lha . ehh korang nak tengok blog dyea tk ? alarr malu lha . takud buruk jea alja edit . umm , tapi takpe lha , kalau nk tengok tekan SINI okey . 


Ehhh dah tengok tuh alja nk mintak Jasa baik korang untuk Comment tentang blog yang alja edit ni dekad Entry ini . boleh ?  please  okeyokey sape comment alja belanja   okey   hihi . 

Wahh mentangmentang nk raya dah , semua blog alja tengok dh letak lagu raya . expert ! haha 



4 Comments

Write Comments
Semut Senyum
AUTHOR
August 24, 2011 at 12:12 PM delete

dah tgok dah.. comey la... nice je.. manis sgt.... tapi nampak cam alja punya je... style alja ada lagi.. lagi 1 kat shoutbox tu, kalau boleh tukar text masa taip tu.. sakit mata skit... tu je komen akak kot... tapi nice la.. kene ngan kawan alja yg pakai bju polkadot jugak tu, akak dah add dia dalam geng dot-dot akak dah.. =)

Reply To This Comment
avatar
Are-Nisa
AUTHOR
August 24, 2011 at 2:59 PM delete

cantiklaa alja edit dkt dia! comey sgt.. alja pkaikan blog dia template apa?

Reply To This Comment
avatar
September 2, 2011 at 12:52 PM delete

@Semut Senyum
haha , sebab alja yang edit kud tuh lha alja punya style maseh adea . ha shoutbox dyea alja dh tukar . okey tk ? btw thanks tau ;)

Reply To This Comment
avatar
September 2, 2011 at 12:54 PM delete

@Are-Nisa
thanks :) , alja pakaiken untuk dyea template Awosome Inc .

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤