Saturday, September 17, 2011

Freebies Doodle Muslimah

Publish on : 10:11 PM There is : 9 Comments Labels : ,
Photobucket

okey guys today alja nak bagi Freebies Doodle muslimah , tapi ni bukan alja yang buads okey . kalau alja yang buads akan jadi macam INI . haha Kelakar right ? and doodle ini direka khas oleh alieff . korang say big thanks to alieff okey if korang hambek doodle ini :)  

    










KataKata dari Tuan Doodle [ alieff ]

Gambar ni berformat .png, bersaiz dalam linkungan 260kb, dengan dimensi 896px X 1272px. Kira besar jugaklah tu. Memandangkan ia berformat .png, senang la korang nak bubuh kat apa-apa background. Oh ya. Kalau nak buat profile pic kat Facebook, sila convert ke format .jpeg ya. Cuma jangan nak memandai-mandai jaja nama sendiri sebagai pereka asal; tak baik menipu tau. hehe.

KBye

9 comments:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .