Freebies Doodle Muslimah

September 17, 2011 9 Comments A+ a-

Photobucket

okey guys today alja nak bagi Freebies Doodle muslimah , tapi ni bukan alja yang buads okey . kalau alja yang buads akan jadi macam INI . haha Kelakar right ? and doodle ini direka khas oleh alieff . korang say big thanks to alieff okey if korang hambek doodle ini :)  

    










KataKata dari Tuan Doodle [ alieff ]

Gambar ni berformat .png, bersaiz dalam linkungan 260kb, dengan dimensi 896px X 1272px. Kira besar jugaklah tu. Memandangkan ia berformat .png, senang la korang nak bubuh kat apa-apa background. Oh ya. Kalau nak buat profile pic kat Facebook, sila convert ke format .jpeg ya. Cuma jangan nak memandai-mandai jaja nama sendiri sebagai pereka asal; tak baik menipu tau. hehe.

KBye

9 Comments

Write Comments
yad'z
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:01 PM delete

wah.. comel2 lah.... sy amik satu ea.. ^^

Reply To This Comment
avatar
NUR ZAFIRAH
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:10 PM delete

comeylnyaaa =D like like like. he2

Reply To This Comment
avatar
nick dot anis
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:24 PM delete

cantik..pandai u..i tak reti nak wat doodle ni:-)

Reply To This Comment
avatar
September 18, 2011 at 12:13 PM delete

@nick dot anis
anis , ni bukan alja buads lha . alja just credit ken jea

Reply To This Comment
avatar
ainsyahirah
AUTHOR
October 5, 2011 at 2:13 PM delete

saya ambik satu ye :)

Reply To This Comment
avatar
July 26, 2012 at 12:40 AM delete

AMIK 1,TERIMA KASIH! (;

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤