mungkin orang cakap kite BODOH , tapi awakk ...

September 29, 2011 2 Comments A+ a-

Photobucket

kenapa aku tulis title mungkin orang cakap kite BODOH , tapi awakk ... ??  okeyy , cm nii .. Kalau awak nk tahu , ramai org cakap yang alja bodoh . bodoh sebab apa ? sebab alja bodoh couple dengan awak wahai Si "S" . kenapa dorang sangup ckp cm tuh yea awakk ? dorang jahad ken ? tak dorang tk jahad tapi AWAKK !!! yea , kalau awak nk tahu , awak tuhh PLAYBOY ! Walaupun kite dh nampak kesalahan awak , Walaupun kite selalu nmpakk awak maen ken kite . tapi kite pendam , kite senyapp . kite sangkal ken ckp kawankawan kite tntang keburukan awakk . Tahu sebab apa awakk ? sebab kite sygs awakk . kite rindu awakk . Tapi sekarang awak melampau lampau . hati kite tk dpd terima dh . awak buads kite cm Perempuan SIMPANAN ! Tapi kalau lebih Kejam lagi Betina SIMPANAN ! . time awak bored jea awakk text kite , time awakk tkde sapesape jea awak text kite , time awakk bengang ngan org tuh baru awak text kite . kalau tk , Tak ada LANGSUNG text awak untuk kite . bodoh kenn kite sebab telalu percaya awak ? 

Awakk , Kite percaya ken awakk sebab kite sygs awak , kite cinta awakk , tapi kenapa awak sangup buads kite cm nii ? apa salah kite dekadd awak ? kite tk pernah mintak harta , kite tk pernah mntk duit dr awak , kite tk pernah mintak bukan2 dr awakk . kite hanya nk cinta yang ikhlas dr awakk . tapi kenapa awak sangup buads kite cm ni ? atau awak nk balas dendam dengan kite ? balas dendam apa ? tk ken pasal ex awak dulu awak nk balas dendam dekad kite ? kite tk salah apapa pun . ex awak play awakk tapi kenapa awak nk balas dendam dekad kite ? ex awak kikis duit awak , tapi napea awak nk balas sama apa yang ex awak buads dekad kite ? apa SALAH SAYA !! kite menyesal kenal awak , kite benci awakk . bia kite pendamm semua kesalahan awakk , bia kite yang nagis pikirr ken awakk . sumpah awak ! kite betolbetol kesal dgn awakk . 

awak , mana janji awakk dekad kite yang tinggi menggunung tuh ? mana janji awakk yang ingin jaga kite sampai kite mati ? mana janji awakk yang ingin lindung kite dr bahaya ? mana janji awak yang awak sygs , rindu , cinta dekad kite ? mana janji awak yang tk nk buads kite nagis ? mana janji awak yang tk saked ken hati kite ? mana janji awak yang tk nk lepas kite sampai awak mati ? mana janji awak kalau awak lepas ken kite awak akan mati ? mana janji awak yang awak selalu ingad kite setiap masa ? mana janji awak kalau kite tkde hidup awak tk bemkna ?? mana janji awak kalau tk jumpa kite awak rindu ? mana awakk ?? mana semua janji awakk tuh ? mana janji awakk pergi ?? sebab tuh awak ckp bila tk cinta kite awak akan SUNYI ! sebab awakk cari kite time awak SUNYII !! awakk , Thanks awakk sebab tipu kite dgn semua janji awakk . Walaupun Awak PLAY kite HIDUPHIDUP . kite tk kesah sebab kite dpd rasa BAHAGIA tuh sebelum kite tutup mata . betol tkk ? awakk , kite Halal ken semua benda yang kite bagi dekadd awakk . walaupun barang yang kite bagi tuh BANYAKKK . tapi kite tetap HALAL ken jugak . Kite tahu kite tk PERFECT untuk semua org . Kite tahu kite tk secomel cm org yang awak jumpa . kite tahu kite dilahir ken untuk tidak dpd KEBAHAGIAAN . Kite tahu awakk . munking betol and tepad Perpisahan ni . 

awakk , awak nk tahu tkk , kite kenn selalu tunggu text dr awakk setiap mlm , bodoh ken kite sebab kite tunggu text dr awak ? Kite on num maxiss awak tk text , kite on num celcom pulak awak pon tk textt . Bodohnya kitee sebab tunggu awakk text kite . padahal awakk pon bukan ada hati dekad kite , kite ni just permainan dlm hidup awakk . Awakk , kite mintak maaf sebab tunggu text dr awak . tindakan kite tuh tibatiba jea awak , sorry awakk kite tk sngaja . Kite tk dpd lupa ken awakk sebab nama awak ada dlm buku kite . awak ingad tk time awak nk ajar kite ? awakk hambek buku Teks kite tuh lepas tuh awak tulis nama awak  kite , kite marah awak tapi awak ckp ni kaseh sygs awak dekad kite . time tuh kite rasa BAHAGIA sanadd tapi rupe nya awak tipu kite dgn cinta PALSU awakk . Napea awak , napea awak sgup buads kite nagis ? awakk jahaddd !! awak jahadd buads kite nagis , awakk jahad sebab sanggup buads kite sakedd . awakk , kite nk koyakk ken tulisan awak tuh tapi kite takud sebab itu hak sekolah . 

awakk , kalau kite termenung ken kite nagis tibatiba awak , tk tahu lha awakk . Nanti tangan kite pon tibatiba tulis nama awakk . sorry awakk . awakk , kalau kite balik sch ken , kite nampak KENANGAN kite dekad SITUU . kite rinduu . Tapi maaf kite tk dpd bersama awak . Awak dh adea org laen . awakk , kite mintak maaf sebab kite tk dpd BAHAGIA ken awakk . Awakk , Semua org ckp kite gila sebab nagis tibatiba . haha , kite gila kea awak ? kite gila kenn ? Kesian awak sebab Ter-paksa Couple ngan org gila cm kite . sebab tuh awak Cari org laen . ken awakk ? Tapi takpe lha , kite redha sebab kite nak tengok awak Bahagia dengan Dia   insyallah .

awakk , awak nk tahu tkk yang kawankawan kite marahh awak , nk tahu kenapa ? sebab awak buads kite nagis . awakk kite nagis wakk . kite nagis . kawan kite suruh cite pasal awak , tapi kite tk boleh . sebab air mata kite ni pasti turun dengan laju . kite pun tk tahu lha awak sebab apa . bila kite cerita pasal awak , hati kite macam dihiris-hiris . hati kite pilu kenang perbuatan awak dekad kite . kite tk sanggup awakk , SUMPAH kite tk sanggup . lagilagi Kawan kite suruh kite Balas semua Perbuatan awak dkd kite . kite tk nk balass langsung awak . 

awak , kite tk nk balas perbuatan awak tuh . walaupun hati kite saked cm mana pon . sebab Allah ada , biar lha Allah jea yang balas perbuatan awakk . kite tk sanggup awakk . awakk , kite hanya boleh doa ken awakk dr jauh .. kite doa ken bia awak berubah , kite doa ken awak dpd Best Result SPM ni , kite doa ken awak dpd seorg wanita yang dpd BAHAGIA ken awakk dr kite . awakk Maaf sebab kite tk dpd Bahagia ken awakk selama kite Couple ni . kite doa ken awakk dpd wanita yang jauh lebih baik dr kite . kite doa ken awakk Bahagia Selama lamanya . amin . awakk Thanks Bahagia ken kite . Thanks awakk sebab sudi bahagia ken kite walaupun Ter-PAKSA . awak kite doa ken awakk Bahagia Disamping dia  . kite akan kenang awak dalam doa kite jea . awak , kite terpaksa  lupa ken tarikh 5/Julai/2011 tuh , kite tk sanggup ingad awak . Sumpah awak kite tk sanggup nk ingad sebab tarikh tuh lha kite Couple , sebab tarikh tuh jugak lha awak curi hati kite , tarikh tuh jugak lha kite first jumpa . awakk , pape pun Thanks .

Said Anwar Bin Roslan 

Awakk , jaga diri tau . kite dpd tengok awak dr jauhh jea . Sebab bia Tuhan jea yang sampai ken rindu kite dekad AWAKk . Takecare awakk , sygs awakk ♥ 
 \ KBye 26.September.2011 /


\ err sorry baca Karangan Panjang ni tapi ini lha Realiti hidup seorang manusia bernama 
Nur Aljawahir ♥ /


korang , dengar lagu UKays ni sambil baca Entry alja yang INI . macam sama jea ken dgn kisah alja kenn ? Hmm . okey lha not in mudd lha dearr , KBye Bloggie 


Sorry Entry Kali ini Panjang pulak macam Karangan ni . kalau cikgu nampak habis kene bising . hihi 
Nak tengok gamba Korang tekan SINI pulak tauu , Kalau gamba awak tkde kite mintak maaf yea . kalau nk gamba awak tuh di-Tempek dekad situ . awak kene jadi kawan kite yang SETIA lha  



2 Comments

Write Comments
Ku Azhar
AUTHOR
September 29, 2011 at 6:49 PM delete

hehehe cikgu!! ade org tulis karangan!! hehehe :)

Reply To This Comment
avatar
September 29, 2011 at 7:11 PM delete

@Ku Azhar
haha bagi lha tahu , siap lha awak nanti kalau cikgu marah . haha :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤