Friday, September 30, 2011

TUTO Daftar account HeartBeat

Publish on : 9:59 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket

Sekarang ni ramai org Daftar HeartBeat kenn ? untuk tambah duit poket lha kate kenn . haha . okey korang tahu apa tuh HeartBeat ? tk tahu ? kalau tk tahu Jom kite create account untuk HeartBeat . hihi .

1. Tekan Banner bawah ni :


2. Then akan keluar macam ni ? 
3. lepas tuh korang Click benda yang alja bulat dengan warna pink tuh .



4. bila dh Click bulatan Pink tuh . nanti akan keluar macam ni .


5. Lepas tuh korang Click lha Create Account 
6. Korang isi maklumat yang dorang nak \ Kotak tanda * Wajib Isi /
7. Dah Selesaii isi , sila Tick seperti gamba bawah ni . 


8. lepas dah tick tuh korang Continue
9. lepas tuh korang tekan [Join HB!Affiliate]
10. dah tekan [Join HB!Affiliate] , nanti korang scroll kebawah cari Online Application and Click
11. then akan ada benda untuk di-isi . lepas dh isi jangan lupa tandakan pembayaran tuh nk melalui apa .
12. dah Siap Sila Tick macam gamba bawah . then Continue


13. dah Siap semuasemua tuh korang click [MY HB!Affiliate]
14. then akan Keluar macam ni tau .



15. Click Get a Code then akan keluar macam ni .

16. Pilih antara 4 dalam kotak tuh . then kalau dh pilih akan keluar macam bawah ni .
17. Copy code banner tuh and paste dekad Html/javascipt
18. Done ! senang Bukan ? KBye

\ Dear jangan Lupa Klick HeartBeat alja dekad sidebar kiri belah atas tuh tau . nanti kite sygs awak lebih /

Credit >> Lyssa <<

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .