apa yang akan terjadi pada Facebook ?

October 04, 2011 5 Comments A+ a-

Photobucket

Apa yang akan terjadi pada Facebook kite selepas kite matii ?
Koleksi gamba hensom , cun , cute korangkorang tuh ?
mari kite renungreungkan , 
jika suatu hari nanti kite mati ? 
akaun facebook ini hanya kita yang tahu password , hanya kite jea yang boleh access ..
dann , selepas kita mati apa yang akan jd pada akaun facebook kite ?
mungkin ada yang akan ucapkn takziah , mungkin juga ada yg selalu menjenguk bagi mengubat rindu .
Tetapi , sedarkah kita gambar gambar kite akan terus membuatkan kita terseksa dalam alam kubur ?
gambar gambar yang tak ditutupi aurat dengan sempurna , bagaimanakah nanti ?
lelaki ajnabi terus terusan tengok , dalam masa yang smaa tiada siapa yang boleh DELETE-kan gamba kite ,
wlaau sudah bertahun-tahun kita mati , gamba itu terus ada ,
macam mana ? pernahkah anda terfikir ?
tudung singkat yang dipakai itu , akan selamatkan kita kah dalam kubur nanti ?
Suatu hari nanti kita akn pergi buads selama-lamanya ..
SELAMA-LAMANYA

\ guys ini just untuk renungrenungan kite bersama , termasuk lha untuk aku . korang ajal kite , kite tk tahu bila kenn ? so tk salah kita berjagajaga . Harap allah panjangkan umur kita , aminn insyallah /


Sumber >> anda <<


5 Comments

Write Comments
Ku Azhar
AUTHOR
October 4, 2011 at 12:49 PM delete

btl tu! bhya ckup....sbb tu letak la gmbar yg xmmbwa bhya..gambar kambing ke....hehehe

Reply To This Comment
avatar
October 4, 2011 at 1:05 PM delete

@Ku Azhar
haha betol tuh betol , letak gmba ultrman lhaa . haha

Reply To This Comment
avatar
October 4, 2011 at 4:06 PM delete

@budak ketot
yepp , takudd kenn ? haiyoo tk sanggup rasanya :>

Reply To This Comment
avatar
Isyaqila
AUTHOR
October 4, 2011 at 5:31 PM delete

masyaAllah ..
ambil iktibar .. :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤