Tuesday, October 4, 2011

apa yang akan terjadi pada Facebook ?

Publish on : 12:46 PM There is : 5 Comments Labels : ,
Photobucket

Apa yang akan terjadi pada Facebook kite selepas kite matii ?
Koleksi gamba hensom , cun , cute korangkorang tuh ?
mari kite renungreungkan , 
jika suatu hari nanti kite mati ? 
akaun facebook ini hanya kita yang tahu password , hanya kite jea yang boleh access ..
dann , selepas kita mati apa yang akan jd pada akaun facebook kite ?
mungkin ada yang akan ucapkn takziah , mungkin juga ada yg selalu menjenguk bagi mengubat rindu .
Tetapi , sedarkah kita gambar gambar kite akan terus membuatkan kita terseksa dalam alam kubur ?
gambar gambar yang tak ditutupi aurat dengan sempurna , bagaimanakah nanti ?
lelaki ajnabi terus terusan tengok , dalam masa yang smaa tiada siapa yang boleh DELETE-kan gamba kite ,
wlaau sudah bertahun-tahun kita mati , gamba itu terus ada ,
macam mana ? pernahkah anda terfikir ?
tudung singkat yang dipakai itu , akan selamatkan kita kah dalam kubur nanti ?
Suatu hari nanti kita akn pergi buads selama-lamanya ..
SELAMA-LAMANYA

\ guys ini just untuk renungrenungan kite bersama , termasuk lha untuk aku . korang ajal kite , kite tk tahu bila kenn ? so tk salah kita berjagajaga . Harap allah panjangkan umur kita , aminn insyallah /


Sumber >> anda <<


5 comments:

  1. btl tu! bhya ckup....sbb tu letak la gmbar yg xmmbwa bhya..gambar kambing ke....hehehe

    ReplyDelete
  2. @Ku Azhar
    haha betol tuh betol , letak gmba ultrman lhaa . haha

    ReplyDelete
  3. @budak ketot
    yepp , takudd kenn ? haiyoo tk sanggup rasanya :>

    ReplyDelete
  4. masyaAllah ..
    ambil iktibar .. :)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .