contest blogger paling cool

October 16, 2011 3 Comments A+ a-

Photobucket

hohohoii . hihi , hari ini alja nk Join contest blogger paling cool . Cool kea Blog aku ? dan Cool kea aku ? haha . apa kesah anda ? dann kesah pulakk aku ? \akumembebel/ okey , hari ini alja bosan dan hari ini alja baik hati bukan hari ini sahaja , harihari laen punn alja baik , kenken ? \ouhhandaperasaanalja/ haha . alja baik hati sebab alja nk Join Contest jea keje alja . \Finalexamtakbacabuku/ kalau membebel sampai esok ponn tk kenn habis . okey jumm Ramairamai Joinjoin ini Contest . \dahmacamKonsertpulakk/


mulamula ..

1. Letak Banner macam kite ini 


2. Follow Blog Mereka \ kalau nak tahu sila lha Join , haha / 
3. Buads Entry pasal ini  
4. Letak Link Korang bila dah siap untuk diletak ken dekad Comment Blog mereka 
5. anda Blogger aktif dan sihat ?? Of coz anda sihat begitu jugak saya . haha  
6. Semua orang boleh Join dann Blog anda mestilah COOL and KEMAS . 
yang penting Blog aku nihh COOL kea ? KEMAS kea ? ouhh itu sudah pasti TIDAK . haha , tak kesah lha menang kea kalah sebab alja Join Contest nihh pon sebab sajasaja untuk Hilangkan Bored lha kate kenn . \FinalExamUTAMAKAN/ paham kea Peraturan nak join tuh ? haha tk paham lha tuhh . takpe alja paham . hikkhooo :>

Nak baca Peraturan yang FULL ? Nak tengok apa HADIAH mereka bagi ? Nak Join ini Contest Jom Tekan dekad SINI yea adikadik 
\ jom tengok TV3 cerita Maria Mariana , aww hihi /

3 Comments

Write Comments
Syieda_Joy™
AUTHOR
October 30, 2011 at 5:25 PM delete

syieda dtg lwt blog paling cool..^_^

jom ke blog syieda..http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/contest-blogger-paling-cool.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤