Eh kau ! annoying sungguh Peragai !

October 26, 2011 6 Comments A+ a-

Photobucket
tengok title kita hari ini , Eh kau ! annoying sungguh Peragai ! yepp topik kita hari ini annoying . nak tahu sebab apa alja cakap cm tuh ? Jom Baca :> hihi 

okey First kita akan Bincang pasal Perempuan gaduh . Gaduh ? apa salah nya ken ? tapi alja nak cakap perempuan gaduh Disebab ken LELAKI ! Maaf aku nak cakap PEREMPUAN sekarang memang BODOH ! bodoh ken dorang ? mehh tengok apa yang alja Update dekad status Facebook . 
okey nampak ? yea alja tak paham asal dorang nak malu ken diri sematamata seorang lelaki ? Siap Maki andd ckp benda bukan2 pada kaum Sendiri ? Ehh Please STOP lha okey . Korang nihh kenapa ?  Korang tunggu jea lha Jodoh korang tuh , Jodoh pasti sampai . naik meluat lha aku tengok perempuan cm nihh . aku nihh tk suke nak malu ken kaum sendiri tapi terpaksa . sebab makin lama aku tengok makin menjadi-jadi . Kenapa ha ? desperate sanadd kea korang dalam Soal mencari LELAKi nih ? Nak sangat ? haa berdoa hariharii dekad ALLAH bia ALLAH pertemukan Jodoh korang tuh cepad2 . tak payah lagi nak bergaduh macam orang BODOH ! \Sorry/ andd ada tuh siap tulis nama Boypren dekad Tangan bagi darahdarah . Hello ? asal Bodoh sanadd ? macam boypren korang tuh nak sanadd dengan korang sampai nk luka luka ken tgn dok ukir nama boypren . Ehh korang ! ALLAH dah bagi punya Cantik tuh tapi Bodoh dirosakkan ! 


Korang nak tengok Video tuh ? Tekan SINI untuk tengok Flying Kick andd lagi satu dekad bawah nihh 





So kepada PEREMPUAN dekad LUAR , Kiri , kanan depan belakang tuh jaga lha Maruah korang , jangan bikin malu . jangan bagi orang Meluat dengan Peragai korang yang tak tahu MALU tuh andd gaduh disebab ken Lelaki . 


Tak payah lha jadi seperti Ustazah Pilihan cukup lha menjadi seorang Wanita yang pandai jaga maruah . tak payah lha menjadi seperti Heliza yang Comel tuh cukup lha menjadi wanita yang AYU dimata Seorang lelaki . tak payah lha menjadi seperti Siti Aisyah R.A cukup lha korang pandai membimbing diri dijalan yang benar , Insyallah :)
\sorry kalau Entry nihh menyakid ken Hati or menguris ken hati , Ini Luahan hati aku sumpah aku rasa saked hati if tengok perempuan cm tuh/

6 Comments

Write Comments
izamin
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:08 PM delete

btl2 fizah sokong.. kn maruah kite jugak tu

Reply To This Comment
avatar
October 26, 2011 at 9:55 PM delete

@izamin
Yep ! nihh maruah kita jugakk :>

Reply To This Comment
avatar
AthirahBahrum
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:16 PM delete

lovin this. a woman should act as a woman. The real ornament of woman is her character, her purity. How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself. please girl (in the video) don't fight because of 'that' guy. is't good enough to fight about that? look, that's no use. if 'that' guy really love u, he won't date another girls :)

Reply To This Comment
avatar
lulu da'pinka
AUTHOR
October 26, 2011 at 11:48 PM delete

thats right la alja :) zura sokong giler dgn apa yg alja said ` memalukn kaum hawa jer la gaduh gara2 lelaki , alahh lelaki tu blum tntu laa jd husbnd diorg ` mnymph laa tgk prmpuan gaduh , siap tarik2 rmbut ` mnjengkelkan !

Reply To This Comment
avatar
lulu da'pinka
AUTHOR
October 26, 2011 at 11:48 PM delete

thats right la alja :) zura sokong giler dgn apa yg alja said ` memalukn kaum hawa jer la gaduh gara2 lelaki , alahh lelaki tu blum tntu laa jd husbnd diorg ` mnymph laa tgk prmpuan gaduh , siap tarik2 rmbut ` mnjengkelkan !

Reply To This Comment
avatar
Eein Azryn
AUTHOR
October 28, 2011 at 2:07 PM delete

sokong sesangat! kumbang bukan seekor, laki pun bukan sorang jer kat dunia ni. takyah gaduh2 la. x de pekdah pon.

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤