Monday, October 24, 2011

Enjoy yaww :>

Publish on : 8:03 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
yeah see the title ? Enjoy ? yea enjoy . sebab besok Last Exam setelah 3minggu memerah otak memikirkan jawapan2 yang tergendala siarannya \padahal tak/ . besok paper last . paper acc 1 andd 2 . yeahh Just Go die jea lha yea . haha . andd Tadi exam perdagangan . tak jawab lgsung . haha tk masuk otak . apa yang aku pikir pon aku tk tahu . arghh :/ sumpahh gila rasa saked hati . otak tk tumpu pada exam . asyik pikir hal si MS. S \akurindukaulhabodoh/ . hmm ... 

andd Enjoy again lagi . nk tahu sebab apa ? Sebab saye , sebab Hari Rabu sampai Jumaat CUTI ! haha . ouh yes ! tidurr lha puaspuas . okey nk tambah cuti boleh ? ouhh bolehbolehh . haha . nanti bulan 12 ada class tambahan science . insyallah lha . malas nya cutiii nanti kene jaga ank buahh . ouhh Gosh

Tadi pergi sch kene jln kaki sbb anak buah tak pergi sch . dah lha sakedd nk bergerak pon lgsung tak boleh . memang nk cover jln tuh sakedd bangett . haha . so memangg terpaksa Cover jugak sbb ada yang pandang mintak penyepak kasih sygs aku tadi . lagilagi dalam class dorang pandang cm nk makan \samacmakupandangkorang/ haha . nk bengkok ken kaki pon tak bolehh . Sampai dekad Sch 7.25pagi . lambad ken ? nasib tk kene DENDA ! nihh semua garagara sbb jln tanpa berhenti lha nihh . haha .

okey , Puas dengar saya membebel ? Kesian awak . mesti bored then rasa nakk tekan  tuh jea ken ? yea lha i know sape saye . hihi . Okey oleh anda dah bosan saye pon saked . jadi saye nakk buads air Milo dan tidur . haha Kbye sayang anda 

Jealous tengok kak Lyssa dpd Jumpaq abg Ben ! hihi .


No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .