Freebies Header

October 10, 2011 32 Comments A+ a-

Photobucket
time bosan buads header , bila tk bosan pon buads header . haha apa pon tk boleh lha awakk ni . ehh awak awak , kite nk bagi Header lagi lha . tapi tk comel macam awak buads , Sorry tautau . kalau nk hambek dipersilakan dan jangan bersila . hikhoo . haha . 

awak awak , header kite besar dia 800x300 sudah TRANSPARENT .







tak comel ponn kenn ? kite dah kata tapi awakk tk percaya . tapi kalau awak suke awak hambek lha , dah hambek boleh tolong Comment+Credit dekad kite tkk ? tk susah ken ? tk nk penuh ken kotak comment kite ? takpe , awak tekan SINI andd Like entry ini . Kbye 

\ masih adea kea org yang perlukan kite ? macam rasa takde . takde seorang pon sygs kite , apa guna kite hidup ? baik kite matii kenn awakk ? :') /

32 Comments

Write Comments
October 10, 2011 at 11:42 PM delete

nk ambil 1 boleh..? nk yg ada doodle kapel tu..^_^

Reply To This Comment
avatar
ida dayana
AUTHOR
October 11, 2011 at 9:13 AM delete

header yg pertama n header couple tu awk guna font ape??thanks :)

Reply To This Comment
avatar
October 11, 2011 at 4:52 PM delete

hambek satu ye. cantik lahhh :D

Reply To This Comment
avatar
NOVA
AUTHOR
October 11, 2011 at 4:55 PM delete

wah2.... sana nk macm nie... cantek sungguh... :)

Reply To This Comment
avatar
October 11, 2011 at 7:46 PM delete

@ida dayana
Header pertama andd kedua alja guna Font Denne Etude dgn Cheri Liney :)

Reply To This Comment
avatar
amyra fauzy
AUTHOR
October 15, 2011 at 8:50 PM delete

kita ambik satu ye ^^

Reply To This Comment
avatar
October 18, 2011 at 5:03 PM delete

sy ambik sume bleh. please please please please please :) Thanks

Reply To This Comment
avatar
Nurul Najwa .
AUTHOR
October 24, 2011 at 9:09 PM delete

ambik satu yea , header num 2 tuh cantik . :)

Reply To This Comment
avatar
Adekkk Rawrrr
AUTHOR
November 19, 2011 at 7:57 PM delete

Lawa lahh , kita hamek eh , thx awak

Reply To This Comment
avatar
bdak_kyechoh
AUTHOR
November 21, 2011 at 4:43 PM delete

sye amik satu oke!
tengs!

Reply To This Comment
avatar
December 2, 2011 at 11:53 PM delete

amek satu eyh , comel laa :D , tq

Reply To This Comment
avatar
kewchik
AUTHOR
December 17, 2011 at 4:37 PM delete

Header cumel-2 . tak taw nak amek mne . kite amek yg no 2 toh . (::

Reply To This Comment
avatar
March 6, 2012 at 6:15 PM delete

aku ambik yak...comel kali

Reply To This Comment
avatar
Nick Aika
AUTHOR
May 28, 2012 at 10:48 AM delete

comell .. nak satu ok :)

Reply To This Comment
avatar
June 23, 2012 at 3:25 AM delete

Hai...saya ada gambar untuk header tapi tak tau macam maner nak besarkan..sebab gambar tu kecik....boleh tolong tak?
nie..gambarnya..http://3.bp.blogspot.com/-okL1cqv_pxw/T4bQHOT2RqI/AAAAAAAAAdE/65WIKvts4FI/s320/smile_at_medisplay.png....

Reply To This Comment
avatar
August 6, 2012 at 2:29 PM delete

comel lhaa..amek stu ye?

Reply To This Comment
avatar
Anis s0fea
AUTHOR
December 4, 2012 at 7:50 PM delete

amek stu k ? tenks !

Reply To This Comment
avatar
Eyra Hazirah
AUTHOR
December 10, 2012 at 3:27 PM delete

comel.. nak 1 yee.. nanti Eyra kredit...

Reply To This Comment
avatar
fyqahayub™
AUTHOR
March 10, 2013 at 10:40 PM delete

awak kita ambik satu eh. comel!

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤