Monday, October 10, 2011

Freebies Header

Publish on : 11:00 PM There is : 32 Comments Labels : ,
Photobucket
time bosan buads header , bila tk bosan pon buads header . haha apa pon tk boleh lha awakk ni . ehh awak awak , kite nk bagi Header lagi lha . tapi tk comel macam awak buads , Sorry tautau . kalau nk hambek dipersilakan dan jangan bersila . hikhoo . haha . 

awak awak , header kite besar dia 800x300 sudah TRANSPARENT .







tak comel ponn kenn ? kite dah kata tapi awakk tk percaya . tapi kalau awak suke awak hambek lha , dah hambek boleh tolong Comment+Credit dekad kite tkk ? tk susah ken ? tk nk penuh ken kotak comment kite ? takpe , awak tekan SINI andd Like entry ini . Kbye 

\ masih adea kea org yang perlukan kite ? macam rasa takde . takde seorang pon sygs kite , apa guna kite hidup ? baik kite matii kenn awakk ? :') /

32 comments:

  1. nk ambil 1 boleh..? nk yg ada doodle kapel tu..^_^

    ReplyDelete
  2. header yg pertama n header couple tu awk guna font ape??thanks :)

    ReplyDelete
  3. wah2.... sana nk macm nie... cantek sungguh... :)

    ReplyDelete
  4. @ida dayana
    Header pertama andd kedua alja guna Font Denne Etude dgn Cheri Liney :)

    ReplyDelete
  5. sy ambik sume bleh. please please please please please :) Thanks

    ReplyDelete
  6. ambik satu yea , header num 2 tuh cantik . :)

    ReplyDelete
  7. Lawa lahh , kita hamek eh , thx awak

    ReplyDelete
  8. Header cumel-2 . tak taw nak amek mne . kite amek yg no 2 toh . (::

    ReplyDelete
  9. Hai...saya ada gambar untuk header tapi tak tau macam maner nak besarkan..sebab gambar tu kecik....boleh tolong tak?
    nie..gambarnya..http://3.bp.blogspot.com/-okL1cqv_pxw/T4bQHOT2RqI/AAAAAAAAAdE/65WIKvts4FI/s320/smile_at_medisplay.png....

    ReplyDelete
  10. comel.. nak 1 yee.. nanti Eyra kredit...

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .