kita Di-TAG Again :>

October 29, 2011 3 Comments A+ a-

Photobucket
Dengan Petang yang Panas , Hati saye yang Sejuk jadi saye nak membalas TAG lagi sekali . Kali ini dari AIN . mana alja tahu dia TAG alja ? dia tulis dekad Shoutbox lha sygs oi oi . hihi , hmm , alja sebenarnya tak tahu apa benda TAG TAG nih tapi takpe , If korang nak tahu 11 perkara tentang alja tekan SINI . sebab malas nak Taip lagi . muahehe sorry :/ okey Jom kita jawab Soalan Dari AIN .

Soalan Ain 
  • agak-agak ain ney orang mcm mne ? - tak tahu . Tapi alja rasa AIN baik :)
  • kenapa korang ckp ain mcm tuh ?  - sebab alja tak kenal AIN sanadd . 
  • korang ney sebenarnya nak kawan taa dengan ain ? - Ehh mesti lha NAKK 
  • kenapa korang taa nk kawan/kawan dengan ain ? - No comment  
  • antara ain dengan korang , siapa lgy cool ?  - Kita berdua . haha \poyotak/
  • kenapa korang ckp aku/korang cool ?  - sbb Kita mmg Cool like CocaCola 
  • korang faham taa soalan ain ney ?  - Ntah , jawapan pon pakai HENTAM :/
  • penad taa jawab soalan ain ney ?  - Tak pon lha . Best ada lha
  • kalaw penat , rehatlah dulu . nak air ?  - Naknak . FreshOren . muahahaha 
  • suka taa text blog ain ? kenapa ?  - Boleh lha sebab Blog AIN Kemas 
  • senang taa soalan ain ?  - Senang sampai berpeluh . hihi
okey If korang nak tahu Soalan yang alja nak bagi tuh Tekan SINI , sebab alja malas nak Taip lha awak , kite tengah tak sehadd asyik batukbatuk \alasan/

Wanna TAG to : [ Random From ShoutBox ]
Okey Hope Korang Join . PenatPenat , Hargai sikid . hihi :>
Exam Habis , Beban Folio akaun pulak . Err --

3 Comments

Write Comments
October 29, 2011 at 7:59 PM delete

thanks sebab tag :))

http://nazihahrafar.blogspot.com/2011/10/tag.html

Reply To This Comment
avatar
October 29, 2011 at 8:28 PM delete

wahh ciknad pun di tag?huhu

thanks ye dear...kalau ciknad sempat ciknad buat ye...

btw, thanks ye dear =D

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤