Saturday, October 29, 2011

kita Di-TAG Again :>

Publish on : 5:36 PM There is : 3 Comments Labels : ,
Photobucket
Dengan Petang yang Panas , Hati saye yang Sejuk jadi saye nak membalas TAG lagi sekali . Kali ini dari AIN . mana alja tahu dia TAG alja ? dia tulis dekad Shoutbox lha sygs oi oi . hihi , hmm , alja sebenarnya tak tahu apa benda TAG TAG nih tapi takpe , If korang nak tahu 11 perkara tentang alja tekan SINI . sebab malas nak Taip lagi . muahehe sorry :/ okey Jom kita jawab Soalan Dari AIN .

Soalan Ain 
  • agak-agak ain ney orang mcm mne ? - tak tahu . Tapi alja rasa AIN baik :)
  • kenapa korang ckp ain mcm tuh ?  - sebab alja tak kenal AIN sanadd . 
  • korang ney sebenarnya nak kawan taa dengan ain ? - Ehh mesti lha NAKK 
  • kenapa korang taa nk kawan/kawan dengan ain ? - No comment  
  • antara ain dengan korang , siapa lgy cool ?  - Kita berdua . haha \poyotak/
  • kenapa korang ckp aku/korang cool ?  - sbb Kita mmg Cool like CocaCola 
  • korang faham taa soalan ain ney ?  - Ntah , jawapan pon pakai HENTAM :/
  • penad taa jawab soalan ain ney ?  - Tak pon lha . Best ada lha
  • kalaw penat , rehatlah dulu . nak air ?  - Naknak . FreshOren . muahahaha 
  • suka taa text blog ain ? kenapa ?  - Boleh lha sebab Blog AIN Kemas 
  • senang taa soalan ain ?  - Senang sampai berpeluh . hihi
okey If korang nak tahu Soalan yang alja nak bagi tuh Tekan SINI , sebab alja malas nak Taip lha awak , kite tengah tak sehadd asyik batukbatuk \alasan/

Wanna TAG to : [ Random From ShoutBox ]
Okey Hope Korang Join . PenatPenat , Hargai sikid . hihi :>
Exam Habis , Beban Folio akaun pulak . Err --

3 comments:

  1. thanks sebab tag :))

    http://nazihahrafar.blogspot.com/2011/10/tag.html

    ReplyDelete
  2. wahh ciknad pun di tag?huhu

    thanks ye dear...kalau ciknad sempat ciknad buat ye...

    btw, thanks ye dear =D

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .