Kite di-Tag lhaa :>

October 27, 2011 1 Comments A+ a-

Photobucket
Hello Hensem Hello Comel . tadi masa alja tengok dekad Shoutbox alja , alja di-TAG . Di-Tag oleh Ayie . okeyy dengan tak tahu nak buads cm mana . ayuh jea lha kita mula ken dengan membuat muka yang terlebih comel . hikkhooo :>

Rules Of TAG 
  • you must post this rules
  • Each person must post 11 themselves in their journal
  • Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
  • You have to choose elven people to tagged and link them to the post
  • Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
  • No tag back !
  • No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAG IF YOU READING THIS " YOU LEGITIMATELLY (a.k.a REALLY, TRUST , WITH ALL HONEST) have tagged 11 people.



11 Perkara mengenai alja 
  • Suke online tak ingat dunia 
  • bercita-cita menjadi Pensyarah
  • Degil + Manja = mengade ngade
  • Kelakar + Peramah = Baik hati \muahahaha/
  • Anak Bongsu yang CEREWET ! 
  • Suka memikirkan masa hadapan + berangan = Perasan
  • panas Baran + suka marah = muka masam \hihi/
  • Nak buat orang selalu HAPPY 
  • Cemburu Ketara \diamma , haha/
  • Suka letak Handphone sepah2 sampai tak tahu letak mana
  • Suka Cari Pasal dengan Someone . haha 

Soalan Dari Ayie 

  • aiskrim or cake ? - Aiskrim lha sebab sedap , Cake tak suke sanadd sebab banyak Krim . haha
  • laptop or handphone ? - actually dua2 tapi alja pilih Phone sebab senang bawak . 
  • single or taken ? - Berdua bersatu . haha \tiada kene menena ken?/ 
  • bicycle or motorcycle ? - Bicycle sebab tak reti bawak Motor . haha 
  • facebook or blog ? - mesti lha Duadua . hihi \tamak/
  • white or black ?  - White pon boleh black pon boleh :>
  • home or hotel ?  - lebih selesa Home lha :> 
  • cooking or sewing ?  - Sleeping . haha 
  • do you have a facebook account ?  - Of Course lha , Jom Search Nur Alja . hikkhoo :>
  • naughty or kind ?  - Kind but sometimes Naughty . muahehehe 
  • photoshop or photoscape ?  - Photoscape sebab tak reti guna Photoshop \kesian/


Soalan alja untuk anda . 

  • Nama Sebenar Korang ? anak keberapa ? 
  • Kenapa Korang Suka dengan Blogger ?
  • alja sombong takk ? suka dengan peragai alja tak ?
  • Facebook ada ? Nak Tengokk . Mesti comel kenn ? hihi :>
  • Why Korang Pilih Url Blog korang macam tuh ?
  • Mesti ada Boyfey / Girlfey ken ? siapa gerangan yang bertuah tuh ?
  • Cita-cita korang apa ?
  • Umur korang berapa ? nak kawan boleh ?
  • Warna favourite apa ?
  • Suka makan apa ? boleh lha belanja ken ? hihi
  • Korang Suka aku update tentang apa ? Freebies nak ? hihi 

\ kene tag ? haiyoo , tak tahu nak tag siapa lha , tapi takpe lha jum jea lha/
Wanna tag to >>

JomJom :>
 Best pulakk maen TAG TAG nih . hihi :>

1 Comments:

Write Comments
October 28, 2011 at 8:07 AM delete

mula2 sket jha but nanty sure penat jawabnya :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤