Tuesday, October 25, 2011

sakit hati sakit :/

Publish on : 3:20 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
AKU MARAH DAN AKU SAKIT HATI ! Korang Paham ? tak paham duduk DIAMDIAM
HELL O MILO kawankawan . hari ini alja saked hati . tahu kenapa ? nak cerita lha nih . btw Exam Finished ! hihi . okey sambungsambung . alja saked hati sbb baru balikk sch jea dah kene MEMBEBEL ! Watapakk :/  . tahu sape membebel ? sudah tentu my StepMother . haha no no My own mother . Nihh semua mesti Punca kaka2 aku . dia baca Blog aku , dia bagi tahu dekad makk aku . HELL lha . tak payah nakk mengelabah sanadd okeyy . Kau tengok diri sendiri dulu baru cakap orang . Disebabkan KAU makk membebel . weyy BLOG aku nihh bukan nya ada apapa . Bukan aku letak benda Telarang , yang kauu jadi reporter asal ? Kau nak bagi tahu sanadd ken ? Haa pergi bagi tahu peragai adikk kau dekaddd kawankawan kau dekad jiranjiran kauu . haa pergi bagitahu dekadd semua kawankawan andd jiranjiran kau tentang semua ISI BLOG nihh ! 

Dah lha kene membebel ! Larang aku pulakk bekawann . Kawan dgn org nnihh salah , kawan dgn org tuhh salahh . Kawan dgn Budak FLAT no Class . kawan dgn Higher pon No Class ! Couple pon salahh , Yeahh aku tahu memang salahh tapi if tk gngu belajar takpe lha ken ? If Kita Couple dgn org baik walaupun muka Low pon salahh , muka hensem pon salahh . Kita cakap dengan kawan dlm telefon pon marahh , bercakap dengan kawan dpn rumah pon nak marahh . apa yang BETUL nyea ha ? kalau dengan aku semua nyea benda salahh . habis korang ? Keluar kdang tak mintak izin makk bagai tkpe ? keluar balik sampai malam tkpe ? ouhh So nak ckp aku nih budak kecik ? under age ? underwear ? cakap bila keluarga keluar baru aku boleh keluar , habis korang keluar penahh bawak akuu ? penahh ajakk aku ? penahh TAKK ? TAKK kenn ? so tak payah nk ckp cm tuh lha . argghh PESETAN ken lha ! ehh ehh aku nihh ? aku nihh SIAPA ha sebenarnya ? anak Kandung ? anak Pungut ? 

okey aku tanya korang , Blog aku nihh ada benda Haram kea ? ada Benda tak elok kea ? ada takk ? Kalau tkde napea sampai kaka aku tuh nak jadi reporter nak bagi tahu semua orang pasal isi2 yang tak sepatut ? haishh , Buads salahh kene marahh . tak buads salahh pon kene marahh . duduk diamm kene bising tak duduk diam pon kene bising . duduk rumah salahh , tk duduk rumahh lagi lha BISINGG kalau bolehh nak suruh POLIS , MENTERI , ASKAR pergi CARI aku ! nakk pergi rumahh kawan yang dekad pon memekak , nak pergi kedai pon memekak , jaga anak buah pon cakap tk jaga . weyy ! kalauu tak suke sanadd dgn aku . malammalam aku tgh tidurr pergi BUNUH jea aku . Habis cerita . tak payahh nakk asyikkk bagi makk membebel marahh aku . 

Entry saye takk Tujuken pada sesiapa pon . So JANGAN andd HOPE tak AMBIL Jantung
Sorry penggunaan AKU pada yang lebihh age dr saye
saked hati :/

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .