Monday, October 17, 2011

Semak Slip Peperiksaan Pelajar

Publish on : 4:51 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Comelnya Speck itu , siapakah gerangan mahu belikan untuk saya . haha
Nak tahu satu Cerita takk ?  Nak tak nk takk ? haha . tadi alja Semak Slip Peperiksaan alja untuk tahun nihh punya . okeyy jangan tanya lhaa . memang pandai . haha \Sepakmukadiasikidlagi/ then alja cek pulakk Slip Peperiksaan SPM Prince Charming alja . haiyoo peningpening pikir ken masa depan dia nihh . haha \sebokpikirmasadepanorglaen,sendirimasadepantaknkpikir/ Korang nak tahu Keputusan korang pulakk ? nakk takk ? tapi senyapsenyap tauu . nihh hanya untuk Ibu bapa sahaja . alja kedekut ? mestimesti . haha . Kepada Ibu Bapa yang nakk tengok Keputusan anakanak anda yang selalu sahaja Soroksorok dari anda tuh boleh lha tengok dekad sini , bia kita tahu keputusan anakanak tuh macam mana \ecehh wahh penyepakk jea alja nihh / . Ha korang Kalau dahh kene marah tuhh alja tk tahu . aiyookkk . haha . takde lha , alja tak sekejam yang anda sangka okey .  hati alja nihh suci lagi murni . tengok bukti nya sahaja nak bantu korang suruh Ibu bapa Lihat Slip Keputusan korang . haha 
i'm Think about Future and smile only :)
haha apa macam ? dah Puas dengar alja membebel ? okeyy . nak tahu ? nak ke nk ke ? Like dulu . baru dpd . Kalau takkk ...... haha . Btw Thanks To Someone sbb Bagi tahu benda nihh . andd Big Thanks To Kerajaan sebab buads benda nihh , biar Ibubapa marah anda . haha  \kejamKejam/ Hujan Lebat , Kbye :>
Nak tahu Slip Keputusan Click Sini 

\kalau ada yang terasa alja mintak maaf , alja tak mention sapesape okey , nihh alja buads untuk semua orang andd termasuk alja , Sorry again/

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .