TUTO Cara nak Save Header Dalam Blog

October 22, 2011 2 Comments A+ a-

Photobucket
okey before nak bersiap pergi Jamuan pengawas . alja nak buads tuto yang direquest oleh someone .
 okey dia request cara nak letak Header dlm Blog . betul kenn ? okey Senang jea kejapp jea dah siapp . hihi \penyepakk/

1. Design > Page elements > Header 

2. Tekan Edit tuh , bila dah Tekan akan Keluar macam nihh ken ?
3. Pilih lha antara From Computer or Web .  If nak hambek header dr Computer tekan lha yang  macam alja Letak dlm warna merah tuhh .
4.then Placement tuh pulak korang pilihh lha sukati korang .
5. Save . andd try tengok dekad Blog korang .

okey paham ? tak paham tanya okeyy . KBye Sayongg awokk :>
Nak siapsiap pergi Jamuan Pengawas . If nakk request . pergi request dekad FanPage alja tuhh tauu . Insyallah alja akan buads apa yang korang mintak tuh . 

\perut memulas macammmm ... /

2 Comments

Write Comments
tuanPUNYAlabi
AUTHOR
October 22, 2011 at 9:50 PM delete

tenkiu special nih ,ngada-2 kan elly ,haha

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤