TUTO Cara nak Transparet ken Header

October 22, 2011 2 Comments A+ a-

Photobucket
Semalam alja ajar cara nak buads header , siapa yang tak tengok lagi Tekan SINI . Now alja nak ajar ken cara nak Transparent ken . okeyy malas nak ckp banyak . Jom Start . Tapi Ini Entry Bergambar . So alja hope korang paham . 

1. Tekan Gimp kalau takde Download Sini
2. Tekan File , Open andd Pilih gambar apapa yang korang nak Transparent ken tuh .
3. okey Kalau nak tahu Tengok Gambar bawah nihh . 

Paham tak ? tak paham tanya okey . alja Hope korang suka dengan tuto yang alja buads nihh . okey Guys . GoodLuck andd Kbye


2 Comments

Write Comments
openPine OS
AUTHOR
October 22, 2011 at 8:54 PM delete

pergh, GIMP!
anda dihormati ;)

Reply To This Comment
avatar
April 7, 2012 at 11:33 PM delete

sye x paham la mcm mne nk gune eraser tu, sye gune x dpt pon...

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤