Saturday, October 22, 2011

TUTO Cara nak Transparet ken Header

Publish on : 8:39 AM There is : 2 Comments Labels : ,
Photobucket
Semalam alja ajar cara nak buads header , siapa yang tak tengok lagi Tekan SINI . Now alja nak ajar ken cara nak Transparent ken . okeyy malas nak ckp banyak . Jom Start . Tapi Ini Entry Bergambar . So alja hope korang paham . 

1. Tekan Gimp kalau takde Download Sini
2. Tekan File , Open andd Pilih gambar apapa yang korang nak Transparent ken tuh .
3. okey Kalau nak tahu Tengok Gambar bawah nihh . 

Paham tak ? tak paham tanya okey . alja Hope korang suka dengan tuto yang alja buads nihh . okey Guys . GoodLuck andd Kbye


2 comments:

  1. sye x paham la mcm mne nk gune eraser tu, sye gune x dpt pon...

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .