Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato

November 01, 2011 4 Comments A+ a-

Photobucket
Heyy Hoii yaw yee yahh . okey merapu . saye nak bagi tahu nihh yang saye Di-TAG olehh Jaja . hihi , Wahh ? Best pulakk Contest nihh . nakk tahu contest apa ? tengokk lha Title tuh . hihi , best ken kenn ? hmm tapi alja tkde gambarr macam tuh :< tapii alja nak JOIN jugak lhaa lagilagi dah kene tag nihh . hmm , okey lets see the rules . \cewahh , haha/

Rules [ All Have Done]
- Wajib FOLLOW Blog Cik Yeen Di SINI
- Buads Entry tajuk "Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato"
- Letak Banner andd Link ken kea Cik Yeen
- Letak satu gambar korang yang berpurdah
  \Berpurdah mksud : kaen yang menutup wajah/
- Gambar tk kesah Edit or takk
- Tag 5orang andd pasti ken Mereka Tahu
- paste ken Link korang dekad Comment entry or Shoutbox
- Like Page Cik tomato Di SINI

okey lets go Start .

Okey Gambar yang alja nakk Pertaruhken Bawah nihh ha 
okeyy itu lha gambar yang alja nak pertaruh ken . sorry lha , alja pon tk tahu lha gambar alja nihh diterima or takk sbb alja tkde gambar yang berpurdah \nagis/ haha , hmm harapharap diterima lha iyea . 
okey kalau dah Join Contest mesti lha ada Hadiah kenken ? nak tahu ? 
Hadiah 
- 1st - 2 Helai Shawl + 2 Brooch
2nd - 1 Helai Shawl + 1 Brooch 
- 3rd - 1 Brooch + Pin's + Domo handphone case
- Saguhati - 4x Topup RM 5.00 

Cara pemilihan pemenang 
pemenang akan di tentukan oleh Cik Tomato sendiri dan beberapa orang juri Khas yang sudah biasa meneliti gambar² kalian ! Dan dirasakan layak untuk menjadi pemenang . Ngehhx3 ~ Harap semua setuju ye cara pengadilan ini dibuat 

DUE : 18 NOVEMBER 2011

Nak JOINN ? Jom Tekan SINI 

wanna tag to : [Random From Shoutbox]




\ Prince Charming kite tgh marahmarahhhh /

4 Comments

Write Comments
Ku Azhar
AUTHOR
November 1, 2011 at 10:38 PM delete

wahh!! compom menang pnye! hehehe...yg psal churp2 tu...abah dh tinggal instruction kt shout..gne link dlm entry abah ye :)

Reply To This Comment
avatar
MiaAmirah
AUTHOR
November 2, 2011 at 4:07 AM delete

Comel :) good luck (:

Reply To This Comment
avatar
November 3, 2011 at 3:51 PM delete

ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera kepada tuan blog...nama saya fariz...saya bukan nak marah..tapi nak tegur skit je..saya tahu kamu join contest ni dari satu blog kan??
yap..saya dah tegur dah kpada yg menganjurkan contest ni....
kehadiran fariz di sini adalah nak bgtau...konsep berpurdah yg sebenarnye..penjelasannya di sini ( http://www.facebook.com/note.php?note_id=180507985344352)
saya harap saudari bace ya dan paham..dan saya berharap saudari sebarkan risalah yg betul dan delete post ini ya demi kebaikan islam,wanita,blogger dan yg penting masyarakat Malaysia...

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤