Dia nihh best ke ? Yes !

November 12, 2011 2 Comments A+ a-

Photobucket
Assalamualaikum andd hye . hari nih hari sabtu jadi tak ada benda nak dibuat . So alja ponn tengok lhaa Video bawah ini . sebab banyak sangat dekad Wall pashebook pasal Video nihh . 
andd Tibatiba keluar pasal Maria Elena pulak . haha . andd dengan Tetiba alja suka pulakk dengan dia . sebab Language English diaa . perghhhh Superbb beb Wa cakap sama lu . haha #Jealous . andd sebab kedua suka dia kerana dia COMEL ! awww awww  . hihi #okeystopgedik .

Btw Maria Elena baru lepas kene Lamarr . aww aww Memang sweet sangat Maria Elena nihh lha . memang dia superrbbb terbaik . hihi #Terlebihpulak

Maria Elena nihh cara dia memang nampak sempoi gila . Watlek watpeace jea kadang2 tengok . If korang tengok Cara Maria Elena dekat Youtube annoying gila tapi alja rasa diri dia sebenar memang gila sempoi lhaa . 

PALING SUKA okey , PALING SUKA time dia cakap bahasa English Walaupun anak Melayu English dia  membolehkan alja JEALOUS ! Nak Dia ajar English boleh tak Maria Elena ? English dia alja suka . laju semacam jea cakap . haha . 

okey , Come Visit Blog Maria Elena dekat SINI  
 andd Jom LIKE Page dia dekat SINI

More Video dekat bawah ini okey . Hope Korang Enjoy dengan Entry Kali ini .

andd the Last alja nak tunjuk .. Sis Maria Elena Date With Dato #So SWEET 
Sumber dari Pakcek Google 
ehh ehh jangan sesukahati nak Judge orang tetiba okey , pahami yang tersurat serta tersirat . haha , okey Watlek Watpeace . Hidup kene ENJOY . #Enjoyterlebihpontakboleh okey Thats all Kbye


2 Comments

Write Comments
November 12, 2011 at 6:38 PM delete

saya pun suka maria elena. dah la style, belajar pun pandai :)

Reply To This Comment
avatar
scha
AUTHOR
November 12, 2011 at 6:49 PM delete

Sumpah dia ni memang superb best !

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤