Freebies Pakcek Misai

November 07, 2011 4 Comments A+ a-

Photobucket
Selamat Hari Raya Haji ! terlambat kahh aku untuk wishh ? insyallah takk . sorry lhaa lambadd wish sbb latelly Busyy lhaa . haha tak sebusy PM . PM lagi Busy . haha okeyy Back to tittle , hari ini alja nakk bagi Freebies dekadd korang Freebies Pakcek Misaii . actually warna dia warna Hitamm tapii dahh pudarr . hmm macam greyyy lhaa macam tuhh . tapi alja dahh tukarr ken warna2 yangg sanadd comel nihh dekad Photoscape . haha biase lha takde kerjaa . soo alja hope korang suka .

saiz 240 x 200 + transparent 
Ctrl + C untuk Copy 
Tekan gambar untuk ambek LINK Url
Suke ? kalau nakk Comment + LikeIff nak Repost Sila Mintak Izin + Credit  


4 Comments

Write Comments
November 7, 2011 at 6:12 PM delete

mnx stu misai pkcik neyh okey .. :-)

Reply To This Comment
avatar
AthirahBahrum
AUTHOR
November 8, 2011 at 6:42 PM delete

selamat hari raya haji :p

Reply To This Comment
avatar
November 8, 2011 at 9:43 PM delete

alja so cute syasya curik yang pink naa :)

Reply To This Comment
avatar
Anis Amila
AUTHOR
July 22, 2012 at 11:16 PM delete

ambik satu . terima kasih .

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤