Friday, November 4, 2011

ha ? 2tahun ? alarr kau apa tahu ?

Publish on : 10:36 AM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Yeoboseyo ! haha . okeyy tengok title saye ? 2tahun ? alarr kau apa tahu ? apa maksudd alja nih ? nak gaduh jea tahu . haha . Apa pon tak boleh lha kau nihh alja . okey actually 2tahun tuh alja dah 2tahun dalam ber-bloging nihh . perghh lama nyea , tak sangka aku . haha andd alarr kau apa tahu ? okeyy korang tak tahu cabaran penuh likuliku dlm bloging nihh amat lha payahh . Tanpa Usaha kau tk ken berjaya . aikk ? haha okey peduli ken . okeyy .

Hmm , okey alja nak ucap ken Thanks BanyakBanyak GilaGila dekad korang yang selama nihh Suport alja dari alja tak reti hingga reti dlm Ber-Blogging nihh , andd BIGG THANKS to MyLovely Followers sebab sudi Follow alja . alja harapp korang Follow alja dengan Ikhlas . Thanks Thanks andd Thankss :>

okeyy alja tk ada duit nak bagi dkd Korang Followers alja yang baik hati , BlogWalking Yang Comel , Stalker Yang CunHensem . Cuma alja dpd beri dkd korang Freebies or tunai ken request tuto dari korang jea or bagi TipsTips yang mungkin berguna untuk korang . Insyallah . Alja harap korang tak kesahh . bolehh kenn ? If korang nak request apapa just bagi tahu . Insyallah alja tunai kenn .

Mungkin alja perlu ken tunjuk ajar lagi dalam Ber-Beloging nihh so alja harapp korang dpd beri tunjuk ajarr dkd alja . Contoh macam nakk buads ChurpChurp , Nuffnang andd Etc . Sumpah alja tak reti nakk guna kenn . hmm , alja tak reti nakk letak dlm Blog , macam mana nak guna ken . Bukann apa , Kalau ada bolehh lha alja buads duit sampingan pergi sekolah . Tak ada maksud tesirat . yeke ? yepp . So jangan lha andd tak payah lha sombongsombong :> 

Walaupun Blog alja tak sehebat Abang Ben , Sys Lyssa andd macammacam lagi Blogger yang POWER ! serta Blog yang ComelComel . Tapi alja tetap alja . alja tak bolehh nak Tiru dorang sebab Kita dalam ber-beloging nihh kita kene jadi diri kita yang sebenar . tak perlu nak Fake Fake bagai . nanti lamalama orang laen akan tahu yang Kita nihh Fake jea . betul tak ?

Hmm , dalam Ber-beloging nihh pon mesti ada skill . yeke ? yepp . skill apa ? Pikir sendiri lha . haha . andd Jangan Lupa pasal Benda INI dalam Ber-Beloging tau . sbb benda tuh jugak ada lha salah satu perkara yang penting andd insyallah tak akan menjadi ken blog korang BERAT ! ehh , Blog alja Berat ke ? alja rasa macamm berat jea -- hmm 

okey Kalau korang ada Free Time , Jom singgah ke Blog alja Lagi satu . Dekad SINI . hihi . Kalau nak Follow pon takpe tak nak pon takpe . Tiada Paksaan . Cuma alja nak Korang jgn berhenti untuk support alja . Tanpa Korang , siapa lha alja dalam dunia ber-bloging . muehehehe

Insyallah selagi termampu , alja maseh ada dalam dunia ber-beloging . cehh ? kau nihh alja , cakap tuhh macam lha ada orang yang nak baca Entry kau ? macam lha ada orang yang nak singgah blog kau ? hmm takpe , Usaha tangga Kejayaan . Kalau takde Tangga Lif pon bolehh . 

Alja harap korang dpd terima Hakikat pasal benda bawah nihh . Haha
hmm okey lha Guys , Thanks Support me . ILoveyou Iloveyou ILoveyou . haha andd Tengok Header alja dan Bertukarr ! macam Ultraman . haha . okeyy takk ? Merepek , Kbye ◕‿♥

Panjang Betul Karangan aku hari ini , Patut lha Bm selalu "Aie" jea , Muahahaha

1 comment:

  1. Sedar tak sedar dah 2 tahun yer...

    neway, Lee Dong Wook tu gay.. =p


    Follow sudah, komen sudah, klik iklan pun sudah...
    Jom singgah sini pulak... =D

    http://takbest.blogspot.com/2011/11/apple-macbook-air-percuma.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .