Wednesday, November 9, 2011

Happy Birthday awakk .

Publish on : 9:40 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
okey Assalamualaikum dan selamat malam . Saya nk luah ken perasaan saye dekad sini boleh ? hmm , boleh ken ? hmm okeyy . awakk , yea awakk lhaa Said Anwar Roslan . 9November ? hmm okey saye nak Wish Birthday awak nihh . Tapi saye nak jadi orang terawal dan terakhir wish birthday awak . Disebab ken nak jadi org yang terawal Wish , saye tunggu Tepat2 Pukul 12.00malam . sanggup ken saye ? walaupun time tuh saye ngantuk saye tetap nk tunggu sebab saye , saye nk jadi org yang pertama wish . tapi saye tahu saye bukan org yang pertama wish untuk awakk . 

Kalau saye bukan orangg yang pertama wish takpe lha , saye paham . Saye tahu saye tak pernah penting dalam hidup awakk . Awak saye cuma  , hmm cuma saye nakk awak Bahagia . Walaupun tengok dari jauh saye tetap bahagia kalau saye dpd tengok awak bahagia walaupun kebahagiaan tuh bukan untuk saye . bia lha saye derita awak bia lhaa . saye tahu awak dah benci sayee . saye tahu awak dh ada wanita yang betul2 takecare awak . bukan macam saye ken ? saye jahadd . 

Hmm awakk , hari nih hari jadi awak ken ? tapi awak tkde call saye pon . saye tertunggu-tunggu call ataupun text dari awak . tapi tapi takde . sampai malam saye tunggu . Bila saye text awak , awak tk reply . banyak kali saye sent text dekad awak tapi awak lgsung tak reply . saye call awak , awak tk angkadd . banyak kali awak saye call , tapi awak lgsung tak pick-up phone . sedihh hati saye awakk . awakk bila saye call awak , awak angkad tapi napea suara awak marah2 ? awak betul2 dah benci saye yea ? sedihh hati saye awak , betulbetul sedihh . lepastuh macamacam alasan awak nak elak ckp dari saye . 

hmm awak ckp awak tkde kredid ? tapi hari nihh birthday awak mesti lha dpd Freecall andd Free message . Napea awak sanggup tipu saye cakap awak tkde kredid tak dpd reply text ? hmm sanggup ken hati awak tipu saye . sanggup awakk . walaupun saye dah tk penting dalam hidup awak , jangan lha awak sanggup buads saye cm nih . Kalau awak nak tahu saye betul2 rindu awakk . betul2 rindu . Tapi awak buads saye cm nihh pulak ? awakk saye nak awak yang dulu . yang betul2 sayang saye . hmm mana awak pergii ? 

awak saye text awak tadi sebab saye nak tahu saye dengan awak nihh still couple lagi or takk . tapi awak tak replyy . malah bila saye call awak , awakk marah2 . apa salah saye ? apa salah saye ? saye sayang awakk , sayang sanadd sanadd . hmm awak jahadd sumpah awak jahadd ! 

awakk bila awak marahh , awakk balik kampng hari tuh sorang2 ken ? saye betul2 risauu , saye tk nk apapa jadi dekad awakk , walaupun saye cakap saye tk risau tapi ketahui lha sygs awka penting dalam hidup saye . Saye tak lalu makan asyik pikir pasal awak . bodoh ken saye ? iyea saye bodoh sebab saye risau ken awakk . hmm awakk saye rindu saye sayang awakk .

awakk , hati saye bertambah sedihh bila saye nampakk gambar awakk gambar awakk dengan perempuan laenn tengah tengahh arghhhhh >< .. awak awak hati saye sedihh . kecewa dengan awakk . sumpah saye kecewa . hati saye macam dihiris-hiris awakk . hati makwe mana tak sedih bila BF dia macam tuh ? awak CAKAPP ! sanggup awak buads saye macam nihh ? 

hmm alja kau kenapa ? kenapa nak sedihh ? bia ken dia gembira , doa ken kebahagiaan dia . Lupaken dia lupaken dia . kau boleh alja kau bolehh . alja kau kuat ! mana alja yang kuat dulu ? mana alja yang happy dulu ? manamana ? Please jadi alja yang dulu , yang kuat , ceria . hmm PLEASE !!  hmm awakk saye taip nihh pon saye nagis tapi saye nagis dalam hati , sebab saye tk nk Family saye tahuu . saye nagis dalam diam . nagis dalam hati . 

TiapTiap malam saye menagis , pernah awak pikirr ? takk ! malahh kawan2 awak maki saye ckp bukan2 pasal saye awakk mengia ken jea . awakk gelakk pulakk . Bukan nyea awak nak marah dorang balik . bukan awak nk backup Makwe awak yang lemah nihh . Tapi awakk penting ken Kawan dari makwe awakk . awak cakap Dorang kawan awakkk . dorang lagi penting . awakk hati saye sedihh bila awak ckp cm tuhh . bila saye suruh awak on num celcom , awak marah awak cakap semua kawan2 awak dekad num maxis . tak ken nk On num celcom nk layan saye . awakkk jahadd ! saye benci awakk !!  

awakk , masa awak on9 kenapa awak tk pernah nk tegur saye dahh ? hmm benci betul awak dengan saye ken ? hmm , Kalau awak tahu saye tulis benda nihh pon sebab sayee teringadd dekadd awakk . awakk saye mintak maaf sebab saye terpaksa ... hmm terpaksa delete num awak supaya saye boleh lupa ken awakk . bia saye seksa jangan awak terseksa . hmm Kalau lha awak tahu apa yang ada dalam hati saye . Hmm saye sayang awakk Tapi awakk dah ada orang laenn .

Awakk sempena birthday awak yang ke-17 nihh , saye doa kenn awak bahagia , moga awak dapad jawab SPM minggu depan 14Desember dengan senang , moga awak dibawah redha ALLAH . awakk , lepas nih saye tk dpd nk kejut awak setiap pagi , sebab saye dah tkde dalam hidup awakk .moga awak mendapat bidadari yang betul2 untuk awak yang dikurnia ken oleh ALLAH . awakk saye sayang awakkk . sayang sanadd . hmm sumpah saye sedihh . harihari saye menagis . awak tak tahu ken ? awak tahu pergi bergembira dgn kawan2 awak . dengan makwe2 awak . hmm sampai hati awakkk ..  

awakk , betul ke saye tkde mkne dalam hidup awakk ? betul kea awakk dah benci saye ? hmm takpe lha saya paham . awak jaga diri . Kalau awak nak tahu saye sayang awak . saye akan tengok kebahagiaan awakk dari jauh . Terimakasih awak sebab bahagia ken saye selama 4bulan . setahun awak sedaya upaya cuba ambil hati saye cuba nak dengan saye tapi awakk tapi cuma 4bulan jea kita dapad bertahan ? hmm awakk , Saye akan remove tarikh 5July dalam hidup saye nihh . 
"Ya ALLAH Tabah ken lha Hati Hamba mu ini jalani Hidup mu yang penuhh LIKU ini . Sumpah ya ALLAH aku tak kuat . Tolong Hamba mu ini Ya Allah . Kalau aku tiada diperlukan lagi Matikan ken lha akuu , Kalau aku masihh diperlukan Hidup kan lha aku dalam kebahagiaan mu Ya Allah :(
Hati aku sakedd , tangan menggigil NAK MATI ! :\"
awakk saye dah tak kuadd , betul2 tak kuadd . Makk , Kaka , abang bantu  adikk . adikk dah betul2 tak kuadd . adik rasa macam nak mati , adik rasa cm adik nihh betul2 tak guna . adik jaahadd , bia adikk mati . hmm :/

Saidz Anwar Roslan . hmm really i need you :'<  mana janji awakk nak bahagia ken saye ? hmm , mata jadi sembap sebab asyik menagis jeaa . hmm nk tepikk sikidd gambar dengan mata sembapp . okey Bye

ILoveyou  :(
Sorry Entry kali nihh panjang anddd hmm ntah lhaa . alja harap korang dengar luahan hati alja sebab alja dah tak tahu nak luah ken pada siapa . hmm :/

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .