Thursday, November 17, 2011

Manusia Pelik ada Facebook ?

Publish on : 3:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
' Give love, give pictures! , Thema Plaatjes - Hyves.nl
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . okeyy Tittle tuh nk gempakk jeaa . haha , bukann apa , saje jea nk bagi GEMPAKk . bagi PANAS . haha . Biase lha ramai budak Comel2 ada Facebook tapi SOMBONG ! opss ? Sorry To say lhaa babe . 

okeyy If ada Facebook tapi Kalau tk nk Approved Kawan sendiri , kawan sekolah , sedara semuasemua tuh jadi untuk apa kau Ber-FACEBOOK ? Buang masa ken ? Baikk kauu pergi Remove acc tuh jea . Kau tk nk org cakap buruk pasal kauu tapi Kalau dah Cara kau annoying sangat macam mana org tk cakap buruk ? andd ada FACEBOOK tapi kawan sendiri pon tk approved apa cer pulakk ? andd siap kata tk nk approved org lha apa lhaa . 

Memang lha aku tahu Kalau gambar FAKE nihh kita tk ken approvedd sebab takudd , sekarang ken mcm2 benda boleh jadi . aku pon bukan approved sanadd org yang Gambar FAKE FAKE nihh . andd ada pulakk budaya ber-FACEBOOK yang kata You add you talk . haha itu Kalau kita add dia . Tapi Kalau dia add org ? ada ke dia guna you add you TALK ? nonsense Right ? Haha .

Macammacam Perkara PELIK di-FACEBOOK ini =.= 

tengok gambar bawah nih sebagai CONTOH . CONTOH sahaja okey . 
Nama terpaksa di-tutup . sorry

Kata tak nk approvedd ? Tapi mutual Friends Dia dengan Someone 11orang . KELAKAR betul .



Okey Sorry If Ter-Kasar . Kbye

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .