Wednesday, November 9, 2011

My New BoyPrengg . Jangan Hambek hambek haa .

Publish on : 3:10 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Tak ada kerja nak post benda bukanbukan --"  haha hari ini hantar buku TEKS ! Horeyy horeyy Beravoo teraborr . haha , okey Kali ini korang akan baca Entry Merepek , mengade , mengedik mintak penampar dari alja . muahahaa :D hmm okey btw alja saje jea nak bagi tahu andd nak  menunjuk dengan korang yang alja dah dapad New Boyfriend . biase lhaa , sbb alja sorang jea ada Boyfriend , korang tk ada . haha #JOKE . okeyy , Korang nak tahu sanadd kea Boyprenggg alja nihh ? hmm tapi janji tauu jangan cuba cuba ambek dia ? Promise ? Promise ? haha GoodGirlGoodBoyy . okeyy Jom lha tengokk . tapi sorry lha Boyperang alja nihh tkde lha secomel , sehensem , sekacak dann sekutu dengan nyea lhaa . hihi , alja nakk kecohh sikidd jea nihh . Layan lhaa Kepala Gila lagi mereng nihh yea . haha . okey stop merepek alja jom tengok 



Scroll kea bawahh 

|




|




|




|




Bawahh lagii .... 


|



|



|



hihi malu lhaa , nk tengok jugak kea ? haha Scroll lagii ....

|


|


|



|


Penat takk ? sikidd jea lagii , bawahh lagi lagii ....
 
|



|



|




haa tuhh diaaa  .. comel kenn ? haha



Iloveyou lha MyBoyPrengg . Hensem ken ? macam Pakwe awak semua tak ? hihi .


Actually yang nihh jea Boypreng alja , alja mana ada boypreng lagi . kesian ? haha tak kesahh ponnn . haha :>  11.11.2011 ? wahh Cantek tarikh tuhh , jom searhing  . muahaha , okey Annoying betul ken alja nihh , okeyy Byee Byee .



1 comment:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .