Friday, November 18, 2011

New Video By matluthfi90 | Rokok dan kopiah |

Publish on : 5:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Tak ada benda nak update , Video matluthfi ponn jadi . haha . Btw nihh Video yang Latest punya dari matluthfi . okeyy kite dah lama Minat dia . minat ? haha . Suka lhaa . suka ? haha okey aku minat + suka = ENJOY dengan matluthfi ini . Paham ? haha dulu layan MariaElena dengan AnwarHadi . Now Sepenuhnya layan matluthfi dulu . haha . 

alja suke Cara dia . dia macam ada style . berpuluh2 kali tengok ponn tk bored . Apa pendapat korang pulakk ? 

Just hayati okey babe . Btw Korang tahu apa maksud Video nihh tk ? bagi tahu sedikit . 

Nak tengok laen2 Video tekan SINI 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .