PLEASE Kaum Hawa Tengok ini . PENTING .

November 16, 2011 2 Comments A+ a-

Photobucket
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . Okey tengok Tittle tuh . yepp Kaum HAWA please take Note . Kaum ADAM ponnn Tolong jaga tingkah laku anda . haha #cehh . okeyy Please ambil Serius . Now Dunia dahh Canggih andd macammacam benda boleh buads ken ? So alja ternampak benda nihh . Hope korang tak AMAL ken pulakk . hmm okeyy Lets see .


Mungkin Ramai yang tahu pasal benda ini . Tapi Kita mesti lha mengingati antara satu sama laen . okeyy Korangg , Jagajaga okeyy walaupun Pakai tudung , Mereka boleh Buat benda tak senonoh jugak apatah lagi yang terdedah sana sini ? Zaman Sekarang nihh ramai Editor yang GILA POWER . POWER dalam menggunakan Photoshop ! yep . Walaupun aku nihh nak edit sana sini tapi tak terlintas pulakk benda nihh boleh berlaku . sebab aku hanya menggunakan Photoscape . haha . okeyy harap korang semua jagajaga lha , sebab PHOTOSHOP punya penangan memang tak dapad di-KALAH ken . 

LINK Cara Nak Buads dekad SINI . Please Bantu KawanKawan Anda SINI .


Yang Lagi satu pulakk . Tengok lha gambar tuh , malas nak Tulis . haha 


Banyak lha jugak org bengang dgn dia . mybe dahh ramai yang BLOCK dia . 
okeyy Sini FB dia , Sini Page tuh

okeyy DUNIA DAH AKHIR ZAMAN memang macam nihh , Tak Kira LELAKI atau PEREMPUAN mesti akan terjadi jugak benda nihh . Jangan salah ken sesiapa #betol ke ? . hmm mungkin tidakk , Tapi yang Kaum perempuan tuhh jgn lha pakai baju terlampau terdedahh sanadd . andd tak payah lhaa awakk nk jelir2 lidah ambik gambarr . Tahu ken mksud Jelir lidah ? okey . 

actually Saye tak salah ken kaum HAWA saje . KAUM ADAM pon same PLEASE jangan buat benda GILA . If nak sedarkan seseorang tak perlu lha anda MEMERLI , MEMBUAT PAGE andd SEBAGAINYA . If nak sedarkan seseorang tak perlu KEKASARAN lha . Kalau dah terlampau sanadd MAYBE TERPAKSA menggunakan KEKASARAN . Hmm maybe Pendapat Korang laen ? Just Luahan ken saje . mungkin alja salah Bagi Pendapat . wallahualam bissawab


GIVE YOUR RESPONSE PLEASE 



| Credit Here andd Here |

2 Comments

Write Comments
aniey cyunk
AUTHOR
November 16, 2011 at 4:59 PM delete

aik x dpt buka pown fb 'kabus berdarah' tuh?? aduh tkot saya tau bila baca entry awak..pasni nk privaTe gmbr lah..thnks yah

Reply To This Comment
avatar
zieyra sulley
AUTHOR
November 16, 2011 at 5:30 PM delete

die dah buang fb dan page die, baru nak tengok

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤