Saturday, November 19, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Publish on : 8:32 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
...Heartbeat ♥'...
Assalamualaikum andd yeoboseyo . kawankawan , hari ini alja nak Join Segmen dari apit . harap tak terlambat sebab selama nihh busy tak dapat nak Blogwalking blog yang alja dah follow . biase lha babysitter lha kate kan . haha okeyokey . 

Rules Segmen 
1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila tengok SINI dan SINI ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen dekad SINI
7. Tag 3 orang lebih pon boleh
8. DUE : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam (Today)


okey jom mula


Sebab - sebab suka Doodle Fizgraphic.com ialah ...
- semua doodle apit comelcomel yang tak terkira lahh .
- Pelbagai doodle andd versi doodle apit reti buat 
- pandai buat doodle mirip dengan pemintaan gambar
- Warna yang sangat menyerlahh membuatkan orangorang terpikat . wah ? haha 
- Doodle Couple , korean , muslimah andd perlbagai doodle lha yang apit dah buat . yang penting Doodle lembu pon ada tauuu . haha memang gilagilagila aweeesomeee lahh ! haha

nak tengok doodle apit ? Jom tekan SINI 

Tag [ random Shoutbox ]

Due : 19.November.2011 | Sabtu | 11.59PM | hari ini 

Nak tengok Senarai Blogger yang dah join tekan SINI .

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .