Friday, November 4, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Publish on : 12:56 PM There is : 14 Comments Labels : ,
Photobucket
izoshka.ru — меньше слов, больше ярких красок
Annyeonghaseyo , Korang dah baca entry INI ? kalau belum Tekan lha . Just wanna Say Thanks to MyFollowers . okey , Kali ini nak Join segmen yang bertajuk SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking . Senang jea Rules dia , so tak susah untuk korang Join . 

Rules 
- Buads entry tajuk "SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"
- Letak Header andd Link ken terus ke Entry Cik Lulu 
- Dah siap , Paste ken Link korang dekad Comment Entry Cik lulu
- DUE : 2petang | 4.11.2011 + Hari ini 

Ehh Jom lha Join reramai . Dapad kenal antara satu sama laen antara Blogger . tak ke best ? Jomjom . Reramai Join baru Best 

DUE : 2petang | 4.11.2011 + Hari ini 

Nak Join tekan SINI


14 comments:

  1. assalam..bw dri segmen yg sama..jom terjah balik my belog..
    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai .. hello... dr sgmen y sbijik ... heheheh.. nk nek vespa singgh blog sj (^^)V

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg same..jom knl2..

    ReplyDelete
  4. salam dari segmen yang sama...
    happy berblogging yaw :)

    ReplyDelete
  5. good luck!

    salam aidiladha..:D

    psss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:p

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari segmen sme :D

    jom join lucky draw! >_0

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    comel je blog u ni :D

    jom lawt sye :]

    http://chocalymilk.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. hello :)

    dari segmen yg sama.
    done follow you :) nice blog!

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan happy blogwalking

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)m....

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .