SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

November 04, 2011 14 Comments A+ a-

Photobucket
izoshka.ru — меньше слов, больше ярких красок
Annyeonghaseyo , Korang dah baca entry INI ? kalau belum Tekan lha . Just wanna Say Thanks to MyFollowers . okey , Kali ini nak Join segmen yang bertajuk SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking . Senang jea Rules dia , so tak susah untuk korang Join . 

Rules 
- Buads entry tajuk "SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"
- Letak Header andd Link ken terus ke Entry Cik Lulu 
- Dah siap , Paste ken Link korang dekad Comment Entry Cik lulu
- DUE : 2petang | 4.11.2011 + Hari ini 

Ehh Jom lha Join reramai . Dapad kenal antara satu sama laen antara Blogger . tak ke best ? Jomjom . Reramai Join baru Best 

DUE : 2petang | 4.11.2011 + Hari ini 

Nak Join tekan SINI


14 Comments

Write Comments
dayanQueen
AUTHOR
November 4, 2011 at 10:31 PM delete

assalam..bw dri segmen yg sama..jom terjah balik my belog..
http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Reply To This Comment
avatar
sj
AUTHOR
November 4, 2011 at 11:40 PM delete

hai .. hello... dr sgmen y sbijik ... heheheh.. nk nek vespa singgh blog sj (^^)V

Reply To This Comment
avatar
masz amysya
AUTHOR
November 5, 2011 at 11:45 PM delete

dtg dari segmen yg same..jom knl2..

Reply To This Comment
avatar
November 6, 2011 at 8:02 AM delete

salam dari segmen yang sama...
happy berblogging yaw :)

Reply To This Comment
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
November 6, 2011 at 5:43 PM delete

good luck!

salam aidiladha..:D

psss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:p

Reply To This Comment
avatar
Chocolate
AUTHOR
November 7, 2011 at 2:24 PM delete

jalan2 dari segmen sme :D

jom join lucky draw! >_0

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

comel je blog u ni :D

jom lawt sye :]

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar
hira
AUTHOR
November 7, 2011 at 4:47 PM delete

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar
November 7, 2011 at 9:26 PM delete

hello :)

dari segmen yg sama.
done follow you :) nice blog!

Reply To This Comment
avatar
November 8, 2011 at 12:42 PM delete

singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan happy blogwalking

Reply To This Comment
avatar
maszull
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:10 PM delete

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)m....

Reply To This Comment
avatar
maszull
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:11 PM delete

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

Reply To This Comment
avatar
maszull
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:13 PM delete

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

Reply To This Comment
avatar
maszull
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:13 PM delete

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama dah follow jom join blog mama kalau sudi follow yer...:)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤